Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Per Aspera Ad Inferi.
a riasztós is nagyon jó 😄
-nem te vagy leokémiás?
-tessék?
-azt kérdeztem mkior járhatnék arra
😄😄
masok ebbol a "mindenkinel jobb vagyok mindenki buta stb" korszakbol 16 evesen mar kinonek
A verset pedig elolvastam, és hányingerem van tõle. Talán belém nem szorult annyi mûvészlélek, én inkább a keményebb vonalat képviselem.
Trolling is a art.
Mente et Malleo
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
beteg ez az ember... hihetetlenül improvizál.
kisö kutyusokat..
szasszonszenshires terrier, zacskós iszpeltiszs terrier, orlandói szetter, fecskefarkú vizsla...
😄DD
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ha magát a verset vitattad volna,és nem azt hogy sose láttad hogy vki fórumra verset berakjon,nem mondanám hogy egy vagy azok közül akinek élete során két ember ha megjegyzi a nevét-na nem mintha engem ez hajtana-de egy vagy az arctalan tömegbõl.nekem nem ez a mottóm,mert nincs ilyenem,csak csinálom amihez kedvem van és jónak érzem, és nem vagyok nonkomformista sem,de találó hogy ha másokat követsz,csak második lehetsz.
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Trolling is a art.
egyébként mojito volt benne, nagyon fasza volt 😄DD
IWIW-es vödörbõl iszol 70 cm-es szívószállal vmi folyadékot, ami nyilván nem kóla... 😊)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hegi te is.
Trolling is a art.
Jaj, de kár, hogy pont rossz embernek küldted ezt a postot. Sajnos nem volt szerencsém a gyõzikesó egyetlen részéhez sem. Bár ha elolvastad volna mondjuk az aláírásomat, és nem hasból próbálod kitalálni az érdeklõdési körömet, akkor megspórolhattál volna magadnak pár kellemetlen sort. <#integet2>#integet2>
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
ekkora buziakság,egy vers...lolmá tényleg

Powerball!!!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Remenyik Sandor - Mi mindig bucsuzunk
Mondom néktek: mi mindíg búcsuzunk.
Az éjtõl reggel, a nappaltól este,
A színektõl, ha szürke por belepte,
A csöndtõl, mikor hang zavarta fel,
A hangtól, mikor csendbe halkul el,
Minden szótól, amit kimond a szánk,
Minden mosolytól, mely sugárzott ránk,
Minden sebtõl, mely fájt és égetett,
Minden képtõl, mely belénk mélyedett,
Az álmainktól, mik nem teljesültek,
A lángjainktól, mik lassan kihûltek,
A tûnõ tájtól, mit vonatról láttunk,
A kemény rögtõl, min megállt a lábunk.
Mert nincs napkelte kettõ, ugyanaz,
Mert minden csönd más, - minden könny, - vigasz,
Elfut a perc, az örök Idõ várja,
Lelkünk, mint fehér kendõ, leng utána,
Sokszor könnyünk se hull, szívünk se fáj.
Hidegen hagy az elhagyott táj, -
Hogy eltemettük: róla nem tudunk.
És mégis mondom néktek:
Valamitõl mi mindíg búcsuzunk.
Minél jobban tiltanak valamit,annál inkább csinálják😊 Szóval ez(ek) ellen nem tudsz mit csinálni. Elve nem kellett volna azt felhozni,h Batman-es képek büntetést érjenek. Eddig annyira nem volt baj.Valaki belinkelte 5* egymás után,istenem,továbbmegy rajta,nem szól 1 szót se,feledésbe merült volna,de így csak olaj volt a tûzre.
Részben Pelleri-nek köszönheti mindenki,h kiharcolta h tiltva legyenek.
Ezzel az erõvel az Ariak beszúrásért lehetne tiltás,ami nem lenne okos ötlet😄 Szóval alkalmazkodni kéne kicsit... jó mélyre süllyedt a topik szintje<#levele>#levele>
Glory, Glory Man. United!