Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztoncsi
Kellemes! <#finom>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Freddycom
Ami azt illeti, közel sem arctalan, bármikor láthatod.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

desigo
csajotok

plu604
Azok a szempilák <#wow1>
Nem lesz izomlázas a szemhéja?

trident
Ha ez az ari nem fér itt el (elvégre nem emó), akkor csak szóljatok. Nálam el fog.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Asszem mindent kiteregettem... =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

RatBaG
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Per Aspera Ad Inferi.

kifli
ja, meg biztos halál vár a kutyusokra 😄😄

a riasztós is nagyon jó 😄

-nem te vagy leokémiás?
-tessék?
-azt kérdeztem mkior járhatnék arra
😄😄
mindenki azt hiszi hogy o szarta a vilagot te pedig meginkabb :/
masok ebbol a "mindenkinel jobb vagyok mindenki buta stb" korszakbol 16 evesen mar kinonek

daemonervosa
Több közös van a gondolkodásunkban mint gondolnád, de mivel te semmit sem tudsz rólam (én sem rólad) ezért értelmetlennek tartom, hogy bármilyen következtetést levonj arról, hogy én milyen ember vagyok. Egy viszont teljesen biztos, hogy az interneten te is ugyanolyan arctalan vagy mint bárki más, semmivel nem érsz többet, vagy kevesebbet.

A verset pedig elolvastam, és hányingerem van tõle. Talán belém nem szorult annyi mûvészlélek, én inkább a keményebb vonalat képviselem.

Trolling is a art.

szabod
Most nézem a videóit, a csávó nagyon kemény. Gyöngyösi vagy Gyöngyös környéki lehet, mert Domoszló és Vámosgyörk is szerepelt már 1-2 beszélgetésben.

Mente et Malleo

Hegi90
fecskefarkú vizsla 😄DDDDDDDDDDDDDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morcosqtya
2 hónapja mindet letöltöttem, az összeset.
beteg ez az ember... hihetetlenül improvizál.

kisö kutyusokat..

szasszonszenshires terrier, zacskós iszpeltiszs terrier, orlandói szetter, fecskefarkú vizsla...

😄DD

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

pelleri
nem írtam,betettem,nincs világfájdalmam,és ha kedvem tartja zámbó jimyt is hallgatok zoltán erikát,ha nem tünt volna fel az emberek 99%-a egy szimpla hülye,sazl pusztán azért mert vmit ennyi hülye cikinek tart,nem fog eztán se visszatartani semmitõl amit én helyesnek vélek.azután ha a hideg teafilter a börömhöz ér véletlen, amit másodjára a legjobban gyülölök az unalmas,jellegtelen,konformista emberek jön egybõl.
ha magát a verset vitattad volna,és nem azt hogy sose láttad hogy vki fórumra verset berakjon,nem mondanám hogy egy vagy azok közül akinek élete során két ember ha megjegyzi a nevét-na nem mintha engem ez hajtana-de egy vagy az arctalan tömegbõl.nekem nem ez a mottóm,mert nincs ilyenem,csak csinálom amihez kedvem van és jónak érzem, és nem vagyok nonkomformista sem,de találó hogy ha másokat követsz,csak második lehetsz.

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

kifli
Meg a többi vidit is nézzétek meg, beteg 😄

kifli
tudok olyan embert akinek ez tetszene 😄 (NÉZD MEG CIRI)
morcosqtya
ez meg szerintem jobban tenné ha leülne egy sarokba és átgondolná az életét...

Vaxi
ketten ittuk asszonnyal 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

morcosqtya
megittál másfél liter moji(r)tót... akkor respect!! 😊)

daemonervosa
Nincs is gond azzal amit csinálsz ne érts félre, csak tudod bennem még nem merült fel ,hogy egy publikus fórumra verset írjak ,mert világfájdalmam van.

Trolling is a art.

Vaxi
hú az még szigeten volt, asszem 2006-ban, volt iwiw terasz.
egyébként mojito volt benne, nagyon fasza volt 😄DD

morcosqtya
ez de szürreális baszod:
IWIW-es vödörbõl iszol 70 cm-es szívószállal vmi folyadékot, ami nyilván nem kóla... 😊)

Hegi90
<#nevetes1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Vaxi
😄DDDD

morcosqtya
<#ejnye1> ne csipkelõdjünk kérem!

pelleri
ez ütött,lányos és buzis viselkedésrõl nálad senki többet nem tud,eddig azt hittem én csak egy olyan vki vagyok aki tesz a mainstreamre és csinálom ami nekem helyes,de úgy látszik csak egy puzi,és nem te vagy egy a jellegtelen millióból,hanem velem a baj.

Hegi90
okay

Lazarus
😄D
Lazarus
faszért nyafogtok
morcosqtya
A flémtõl mindig morcos leszek...

Hegi90
<#hehe> magyarázd csak

Vaxi
tessék, megint flémelsz. fejezd be..
hegi te is.

daemonervosa
A lányok meg a buzik szoktak ilyen postot írni, gondolom te egyikbe sem tartozol. amirite?! :/

Trolling is a art.

pelleri
nem akarok veled összeveszni de mindig tudassátok velem eztán mikor kellemetlenül kéne érezzem magam,és úgy érzitek egy szóváltásból gyõztesen kerültetek ki,mert néha a semmitmondó csupán gyalázkodó hsz-eiteknek csak felét olvasom el,és úgy látszik így sok mindenrõl lemaradtam.

Hegi90
😄DDDDD
Jaj, de kár, hogy pont rossz embernek küldted ezt a postot. Sajnos nem volt szerencsém a gyõzikesó egyetlen részéhez sem. Bár ha elolvastad volna mondjuk az aláírásomat, és nem hasból próbálod kitalálni az érdeklõdési körömet, akkor megspórolhattál volna magadnak pár kellemetlen sort. <#integet2>

Tower Guard
Lehet hogy volt már régebben, de ez nagyon nagy xd

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

pelleri
ha találok linkelek majd vmit gyõzikétõl, hogy te is részese lehess,gondolom emészthetõbb mûfaj mint egy vers neked.
ekkora buziakság,egy vers...lolmá tényleg

ppk
menjé aludjá, aztá regge gyere újra, nem kell itt elköszönni, basszá ki velük, gyere ma vissza :-) meg hozzá ariakat, de ne shemale legyen mind az eddigi összes! <#zavart1><#banplz><#nezze>

Powerball!!!

pelleri
én sajnálom,voltak jó esték,mikor privát vkivel végig hülyülted a napot,és nyilvánosan is,sztem ennyit megérdemel a dolog hogy ezektõl az emberektõl elköszöntem.ha nem érzed magadénak azért,mert nem neked szól.

lol mekkora má' <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Hegi90
Nem mintha eddig lett volna valami különösebb bajom veled, vagy valamikor is beszóltam volna neked, de az ilyen beképzelt nyáladzástól hányni tudok. Bocsi.

Törölt felhasználó
Na kedves búcsúzkodó barátunk, túl fogjuk élni, én is, de mondtam: Azt a rusnya totyik címet majd dobd már be ide is! OKS? THX!
Rage47
pelleri
hál' isten jönnek az ilyen hsz-ek,amik nem hagynak kétséget hogy megleszek itt pár ember nélkül,köszönöm

jazzy
mindjártsírok
Hegi90
Azért reméljük majd csak túléled valahogy <#wow3>

pelleri
sajnos ilyen az élet,a dolgok megváltoznak akarod vagy nem,egyszer minden véget ér (lásd kedvenc versem alább),most nekem ez.nem vagyok sértõdött,miért lennék?inkább csalódott,de nagyfiú vagyok már,és már mondtam,aki akar továbbra is megtalál majd.

Remenyik Sandor - Mi mindig bucsuzunk

Mondom néktek: mi mindíg búcsuzunk.
Az éjtõl reggel, a nappaltól este,
A színektõl, ha szürke por belepte,
A csöndtõl, mikor hang zavarta fel,
A hangtól, mikor csendbe halkul el,
Minden szótól, amit kimond a szánk,
Minden mosolytól, mely sugárzott ránk,
Minden sebtõl, mely fájt és égetett,
Minden képtõl, mely belénk mélyedett,
Az álmainktól, mik nem teljesültek,
A lángjainktól, mik lassan kihûltek,
A tûnõ tájtól, mit vonatról láttunk,
A kemény rögtõl, min megállt a lábunk.

Mert nincs napkelte kettõ, ugyanaz,
Mert minden csönd más, - minden könny, - vigasz,
Elfut a perc, az örök Idõ várja,
Lelkünk, mint fehér kendõ, leng utána,
Sokszor könnyünk se hull, szívünk se fáj.
Hidegen hagy az elhagyott táj, -
Hogy eltemettük: róla nem tudunk.
És mégis mondom néktek:
Valamitõl mi mindíg búcsuzunk.

Lazarus
Most direkt nem akarok ötleteket adni a trolloknak, de volt ennél rosszabb is anno
morcosqtya
hát emelni kell a színvonalat, újra!!!

Rash87
Mindig lesznek ilyenek.
Minél jobban tiltanak valamit,annál inkább csinálják😊 Szóval ez(ek) ellen nem tudsz mit csinálni. Elve nem kellett volna azt felhozni,h Batman-es képek büntetést érjenek. Eddig annyira nem volt baj.Valaki belinkelte 5* egymás után,istenem,továbbmegy rajta,nem szól 1 szót se,feledésbe merült volna,de így csak olaj volt a tûzre.
Részben Pelleri-nek köszönheti mindenki,h kiharcolta h tiltva legyenek.
Ezzel az erõvel az Ariak beszúrásért lehetne tiltás,ami nem lenne okos ötlet😄 Szóval alkalmazkodni kéne kicsit... jó mélyre süllyedt a topik szintje<#levele>

Glory, Glory Man. United!