Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"

+ plüssnyúlnak annyi...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
egyiptomi Sphynx-re tudnék pont most egy vevõt (törzskönyv nélkül)... de ezt nehéz lesz neki beadni hogy ez az.... 😊)
"nehogymá a vakolat verje le a pánkgyereket!!!"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szeretném, ha segítenétek. Nem, egyik sem batmanos. 😊
egyik kép
Pistike lóg az óráról. Top-gagyin megrajzolt magyar kép. És ugye a lényege, hogy átvitt értelemben az iskolában Pistike lóg az óráról. Enyhén morbid. 😊 Olyasmi mint ez a kép. Mármint a minõsége. Elõbb kerestem (google) de nem találtam. 😞 Bár lehet, hogy megrajzolni egyszerûbb lenne. 😄
másik kép
Valamikor (talán tavaly) pelleri szúrta be a képet nekem, ide a Humorosba. A kép egy gif volt. Nem rajz, tehát valami filbõl összevágott jelenet. Olyami kép, mint ez. A jelenetben egy néni meg egy bácsi piszkosul gyûri a lepedõt.
Igen, már kérdeztem pellerit. Igen, már elmondta, hogy szeirnt õ az http://ifun.ru-ról linkelte. Igen, már végignéztem azt az oldalt. Igen, már írtam is az oroszoknak. Igaz, mindez már több mint egy hónapja volt. 😊
Az oroszok sem tudtak segíteni. De hátha valaki emlékszik, hasonlóan megtetszett a kép, talán lementette. Vagy bármi.
Ja, a humorost is végignyálaztam már. De nem találtam. 😞
Köszi! <#wave>#wave>
[/spam]™
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
törzskönyves netán?
[/spam]™

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

http://gaborszantai.co.uk/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mint pl hogy Sp éces, meg Hoolye(ratyi) meghalt....
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A többség itt is fikázta folyamatosan (nyilván volt, aki védte), ne menjünk bele.
Részemrõl ennyi, akkor sem, amikor téma volt, és most sem fogok írni többet.
Nem flame-indítás, csak vélemény.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"