Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
sazl egy percig ne aggódj,megkapod majd érte annak rendje módja szerint a negyven tehenet ha eljön az idõ,miattam ne legyenek álmatlan éjszakáid.
remélem a fényképezõgépetetés se valósul meg soha,mert a hsz-ed alapján te nem csak azután nem mosod meg a kezed ha a farkad megfogtad,hanem azután sem ha másét.
pls a reakcióid mérlegelésnél vedd figyelembe hogy a mi lakónegyedünkbe traktorral behajtani tilos.
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Velvet - Celeb - Gyõzike szívesen szexelne Kelemen Annával
Velvet - Celeb - Angelina Jolie szívesen csücsörít Brad Pittnek
Csõsz Bogi szívesen pózol meztelenül
Az iWiW-en szívesen kiadjuk magunkat - IT café Internet hír
Index - Gazdaság - Szívesen utazunk fapadossal
szívesen - Wikiszótár
Profi ökölvívás: Prescott szívesen ad visszavágót Khannak
Martinez: Pavlik után szívesen kiállok Mayweatherrel - Profiboksz ...
Egy-két embert néha nagyon szívesen tarkónbasznék egy péklapáttal ...
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ