Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
én mondjuk csak azt írtam volna, hogy MEOW
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tegnap linkeltem a hírt a vodkába áztatott tampont használó lányokról, ma meg itt van ez... O_O
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
practitioner of the forbidden arts of death
Én is voltam Belgiumban, minden k*rva jól néz ki, full jólét, gyönyörû városok, aztán folyamatosan mást se hallani, csak hogy hamarosan két részre szakad az ország a flamand-vallon ellentét miatt.
púúúúú

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egy ismerõsöm egy berni pásztort ütött el még faterja négyütemû wartyungjával városban az anyagi kár jelentõs volt .. kutya viszont látszólag sértetlenül távozott a helyszínrõl
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.