Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
[/spam]™
púúúúú
mi ez a többes? kikérem magamnak. <#hehe>#hehe>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://gaborszantai.co.uk/

Egyébként nekem az volt a legszimpatikusabb a svéd metróban, hogy a mozgólépcsõn _mindenki_ jobbra állt, hogy aki siet az el tudjon menni a jobboldalt. Elvileg itthon is ez a szabáj, de mindeki szarik rá...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...