Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk.: ja és tömegközlekkel 20 perc alatt az Astóriánál voltam reggel átszállás nélkül. Mondjuk ez a járat pont nem azok közé tartozott ami "szennyezett" lett volna, de nyilván az ott lakó emberek miatt volt ez.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.06.01. 10:33:29
Az albi része mondjuk nagyon igaz, cserébe itt kerületenként van egy pláza, SZTK, néhány kerületenként kórház meg hipermarket, mozi stb minden kerületben akad. Kisebb városokban meg jó ha van egy pláza ha arra vágysz, kórház is max egy. A vidéki riportokat se kell gondolom említeni, hogy néhány faluban, városban 2-3 településsel arrébb van csak kórház, háziorvos hetente egyszer...stb. Tömegközlekedéssel bárhol ott vagy 1-másfél órán belül, vidéken van hogy a busz jár ilyen gyakran.
Szerintem az ilyen dolgok is (szolgáltatás, tömegközlekedés) vastagon beleszámítanak az élhetőségébe egy településnek, nem csak az hogy drágább az albérlet.
Szerk: Arról nem beszélve, hogy 10 perc alatt az Auchanban vagyok és veszek egy kg kenyeret 170Ft-ért, vidéken meg 2-300 alatt esélytelen. És hipermarketből van egy rakás Bp-n, valami jut minden kerületre szinte.
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2018.06.01. 10:31:31
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Előtte kis maszek cégnél dolgozott, ahol kb majdnem ugyan ennyit keresett, és majdnem a dupláját akarta adni a főnök mikor kilépett, de ott akkora volt a stressz a gyökér cégvezető miatt, hogy szerintem azóta se talált maga mellé embert, max deákot gyakorlatra.
a lakhatás: most nem fogom belinkelni, hogy milyen hirdetéseket találtam 3 perc alatt mert meg leszek csapva reklámozásért (??), de Püspökladányon 5-8 millió között láttam több házat 70 négyzetméter, 3 szobával. Igaz, hogy lepukkant, de egy kis pénz ráköltéssel egy kacsalábon forgó palotát építek belőle, a melóhely pedig 30 percre lenne Debrecenben. Csak mondtam egy példát.
Amúgy az élelmes ember úgy is azt csinálja manapság, hogy az osztrák határ mellé költözik, és az ott megkeresett 1300-1500 eurót szépen elkölti itthon. Csak az a különbség, hogy az ott mondjuk szalagmunkával, vagy takarítással keresi és nem mérnökösködéssel.
Mondhattok akármit, de a vidék majdnem ugyan az mint külföld. Ha nincs biztos helyed egy cégnél ahová tárt karokkal várnak lepapírozott fizetésért, akkor nulla garanciával hogy költözne le akárki is nem nyugati határ menti faluba - városba? Aztán mehetsz pénztárosnak a sarki abcbe a nyakadon meg ott a hitel amit a kalyibára vettél fel..
Lehet, hogy sarkos vagyok de amiből elindultunk, hogy Budapesten fos tömegközlekedni, de még is ez a legélhetőbb város, ugyanis itt keresel a legtöbbet és itt találsz leghamarabb munkát, ez sajnos tény. És ne tessék jönni, hogy menjek le balatonra lángossütőnek 400 nettóért, mert az nem életcél.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.06.01. 10:27:37
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.06.01. 09:46:49
Csak MO Kelet-Nyugat között is óriási különbségek vannak. Én meg konkrétan kezdőnek is többet fizetek, mint amit te Budapestre általánosnak feltételezel egy kezdőnek.
Egy végzett mérnök (villamos, gépész, info) Budapesten 250-300 nettóval kezd az első pár hónapban, vidéken ugyanez 170-180 max 200 netto. Miről beszélünk?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
bicigli v elektrolos -vizes auto.
teleport,v othonrol dolgozas!!
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.05.31. 21:45:17
szerk.: annyit akartam ezzel írni, hogy mindenhogy rossz. Ha egy majdnem roncs kocsid van kb ugyan annyit költesz el mint a békávéra, konkrétan ugyan ott vagy.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.05.31. 21:18:09

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Nyilván vannak aktívabb és kevésbé aktívabb gyerekek. Van aki persze egyből rossz nevelést kiált, de ebben nagy szerepet játszik a gyerek alaptermészete. Fiam eléri, hogy sírva zavarja ki az óvónő a teremből a lányomat meg nem győzik dicsérni. Ugyanazt a nevelést kapják de teljesen mások.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.05.29. 21:04:57
Egyik haveromnál se akart jönni, volt is lombikozás. Megszületett. A gyermek agyának egy része hiányzik, az első pár évben műtétről, műtétre jártak. Soha az életben nem fog teljes lenni, noha a dokik egész jól helyrehozták és az agy csodája, hogy rengeteg dologra képes a születési rendellenesség ellenére is, de látszik rajta, hogy olyan kis erőtlen, törékeny, sérülékeny gyerek, aki a társaitól nagyon le van maradva.
Ezt a szinte minden áron gyereket témát el kell felejteni. Ha nem jön, nem jön. El kell fogadni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Ja, és a bkv-s légkondis buszok is rémálmok, a levegőtlenségük miatt...
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2018.05.29. 20:03:16
Ugyhogy igen is számit a költség egy gyerekválalásnál már ha nem cigány modjára akar az ember felnevelni.ÉS mindezek miatt a pártalálás vagy a szülöktöl való elköltözés is nehéz, mert itt se ingyen dobálják a lakásokat .
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
ÉS a munkábajárás se olyan egyszerü nem jön ám 3-5 percenként a metro meg a villamos.
www.smart-bus.hu

Ománban olyan vihar volt a hétvégén, hogy annyi eső esett, mint addig átlagosan három év alatt. 😮
szavazni sose, gyereket sose
hahaha
Swedish people are albino monkeys