Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ximix
Hát szerintem zajszűrés az dolgozik rajta ezerrel, van ott pár miki is meg hangtechnikus kézi felvevővel, de ez mire volt elég nem tudom, a tömeg taps hangzás az inkább koncert live-ról származik, ügyes hangtechnikus összerakta.
Frequency
Szabadtéri előadás,stúdió hangzással 😄

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Musachy
Az is az, aki ezt kitalálta. <#nevetes1>

imo :) science fiction is science fact

FalseHeLL
Vagyunk* FTFY

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

cikasz
Egy színvak epilepsziás homokos vagyok 😞

http://www.akciofigura.hu

BaliBoy
14 van beleírva.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

extra sensory
buzi vagyok <#szomoru1>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ximix
zap-ból a MEUTE - You & Me (Flume Remix) fúvós brigád
benőmenő
Tinman
Ha már régi songify...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

miert csak 8 perc?!??! 4 eve minden jobb volt..
allock

#hhwnd

Tikal
Nem, én találom ki az egészet 😄 Nem Budapesten élek, nekem is vannak ismerőseim, és friss diplomával egyik sem keresett 200 alatt az utóbbi években.

Elolvasom amit írtál, erre válaszoltam, #362067: "én ezt Debrecenről és környékéről hallottam. Úgy tudom az nem kis város. Mondjuk ha ránézünk az ingatlanárakra az is sok mindent elárul. Ami itt fent 20 millió, ugyanaz lent kb 6 millió. Én kifejezetten számszerűsített fizetést 1-2 helyről hallottam csak amit írtam, de a folyamatos sopánkodást a vidéki kevés fizetés miatt azt rendszeresen hallom a kollégáimtól (ők nem pestiek, de itt dolgoznak)."

Itt még nem volt szó Püspökladányról meg elővárosról. Nincs Debrecenben lakás 6 milliért. Budapesten meg egyértelműen minden sokkal drágább, igy van ez minden fővárosban.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BenedekFeco

BenedekFeco

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SzirmosSzisza
8 éve élek Pesten de azért ennyire extrémen ahogy leírtad sose láttam (állandóan) problémát, pedig minden nap BKV-ztam.

A kezdő fizura meg annyit, hogy nem mindegy, hogy valakinek friss diplomásként van-e már 1-2 év munkatapasztalata vagy nem, nekem anno állásinterjún sehol se kérték a diplomámat, csak beszélgettünk miket csináltam eddig. (persze ez IT szektor, többiről nem tudok nyilatkozni)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Sippie
max bruttó
BenedekFeco

BenedekFeco

Palinko
Még egy Szaud belefért volna
BenedekFeco

BenedekFeco

Mr_no_NaMe
Tök hihetetlen, de vannak ilyen elmeroggyant mesék. Hasonló volt régen az "Alfréd, a kacsa" c. rajzfilm ami a minimaxon ment, amiben konkrétan az egyik karakter, Dolfi igazából Hitlert személyesítette meg, volt rendes varjú sieg heil felvonulás, katonai paradé meg minden.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
wtf

Per Aspera Ad Inferi.

Mondjuk Debrecenre pont nem igaz, amit mondtál.
morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Fura Alak

Mr_no_NaMe
Tikal: tehát akkor a 4 gyerekkori barátom 3 IT diplomával, 1 gépészmérnök diplomával hülyeségeket beszélnek, és ezt az egészet kitalálom. Ok, azt hiszel amit akarsz, én ebben élek és tudom mennyit keresnek és kerestek 😄 Nem mondom, hogy lehetetlen 300 fölött kapni kezdőként frissdiplomásként, de nem jellemző, vidéken pedig PLÁNE nem. Az más kérdés, hogy 1 év múlva kb a dupláját megkeresheted már ha mázlid van, és határ a csillagos ég, de ahogy Borg is írja tudni is kell a diploma mellé. Bár aki elvégez egy BME-t vagy OE-t akár kettessel, ott akarva akaratlanul lesz annyi tudása a delikvensnek, hogy leküzdjön az ottani szopás után egy helytállást egy új munkahelyen.

Amúgy nem tudom minek irkálsz válaszokat, ha el sem olvasod a kommentem: Püspökladányon találtam annyiért házat ami fél órára van Debrecenről, de le is írtam. És képzeld, pont azon az oldalon találtam a hirdetést. De most poénból már csak azért is beírtam Debrecent, és 13-14 millióért vannak olyan házak, amikhez kb hozzá se kell nyúlni. IGAZ, nem 5-6 millióért, de az agglomerációban találsz annyiért is.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.06.01. 11:02:16
Én Debrecenből költöztem fel BP-re pont a fizu miatt, 5 év ITSH után 215-ről 286-ra nőtt a bruttóm.
BP-n meg több, mint 3x ennyiért találtam állást.

Hja, a kollégáim sem kerestek ennél jobban kicsivel se.
300 nettót ha megkaptam volna, tuti nem költözök "fel".
Kojiro
A munkához való hozzáállásról mindenkinek nagyon rossz tapasztalatai vannak. Saját haveri körömben égnek áll a hajam attól, hogy 26-30 éves srácok (nem az én korosztályom) már úgy érzi, hogy letett annyit az asztalra, hogy a munkaadók innentől kezdve kötelesek az ő seggüket nyalni, ha akarnak tőlük valamit. Legyen jó fizetés és ne legyen munka. Konkrétan volt olyan eset egy régebbi munkahelyemen, hogy a 10+ fős osztályon dolgozó összehaverkodott a főnökkel, hogy az leépítse a munkáját és minél jobban emelje a bérét (nem is egy ilyen volt). És nem vezető pozicióról van szó, hanem együtt dolgozott ez a 10+ ember. Aztán a seggnyalóknak már csak be kellett járni és netezni a fizuért.

Kojiro ergo sum.

Próbaidősnek senkinek. A diplomájával miattam alapesetben kitörölheti, ennél bővebben nem érdekel.
Itt bizonyítani kell, aztán lehet beszélgetni fizetésről. De ha az nincs meg utána se, már dobbantanak is tovább Ausztriába. Mondjuk a legtöbbért nem is kár... Amit manapság kitermel a felsőoktatás, azoknál anno a gépipari technikum első évében több ragadt rám. Nem beszélve a munkához való hozzáállásról.
Tikal
6 millióért nem veszel lakást Debrecenben, nyisd már meg az ingatlan.com-ot és nézz körül...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A fizetésekről hülyeséget beszélsz...egy mérnök fizuja bőven 300 felett indul még keleten is.

Kojiro
Gazdagrét a környék rétjeinek gazdagságáról, a virágok sokszínűségéről kapta a nevét <#banplz>

Kojiro ergo sum.