Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BenedekFeco

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BaliBoy
Szó szerint meglovagolja a f@szt. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Fura Alak

Fura Alak

norbre
igen, de ez csak akkor derül ki h a vonat már robog feletted.. lehet én sem vártam volna meg (mellesleg vannak olyanok is mint szívóhatás)

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

tehat,ha lehasal,vagy all falnal is,semmi baja lett volna,mint biciglinek sem.

hujek hujeseget csinalnak!
micsoda szenzacio!😊
SzirmosSzisza
Androidon elég régóta lehet 0 permissionnel appot telepíteni és menet közben, ha szükség van rá csak akkor kér. Ha meg ilyenek kér akkor egyszerűen ne telepítsd ...

https://gdprhallofshame.com/ itt amúgy van pár mókás példa

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tikal
nem tudom milyen platformon vagy és milyen app-ok ezek, de már elég régen az megy, hogy engedélyt kérnek ahhoz hogy hozzáférjenek a fotoidhoz, kontaktokhoz, kamerához, mikrofonhoz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tudod, hogy milyen kovetkezmenye lehet a szabalyok megsertesenek? Nem apro.. Van ceg, ami inkabb elhagyja miatta az EUs piacot, minthogy rizikozzon, ami durva.
Alien69
Ok, és? Pont leszarom, hogy akkor ez az EU-s marhaságtól egyesek mennyire elégedettek. <#idiota> Ettől az adatokat tovább gyűjtik. <#vigyor1>

Bokafix2
Pedig elég valószínű hogy rákattant volna az öreg, sőt a kontrolleren marakodtak volna a vezérkarral, hogy ki játszon vele. <#ravasz1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

ximix
Minden kezdet nehéz 😊
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

benőmenő
Ha kulcsra zárják tökmindegy. Igen, vicces vagyok a partikon.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.05.27. 12:21:17
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

BenedekFeco

BenedekFeco

FalseHeLL
Minek okosora es satobbi, foleg, ha hozza nem erto user vagy? Mindenki tudta elore, hogy milyen adat gyujtes ment eddig is.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Alien69
Ööö, az a baj, hogy az egész semmire se jó! Nem azzal van a baj, hogy benne maradsz egy levlistába (vagy bármi hasonlóba), mert az lófütty! A VALÓS probléma, amiről kussolnak (mondom, mint átlag hozzá nem értő user), hogy az összes szar program (APP) csak úgy hajlandó települni, ha teljes hozzáférést adsz számára oda is, amihez qrvára semmi köze. Példul a fotó mappákhoz! Mé??? Mi köze egy appnak ahhoz? Semmi. <#idiota> A telefonom kezd beszarni, és döcögve működik. Az "okos" órám köcsög és buta appja meg kémkedik. <#gonosz3> Azt vettem észre, hogy pl egyszer csak nem tudom mozgatni a felületet, megnyitni programokat, semmit se. Persze, hogy nem, mert előttem egy fénykép volt, egy képernyő mentés. Bal alsó gombbal kilistázom, hát, az az app alatt látszik a képernyő mentés. <#csodalk>

de az miaz?
BaliBoy
Azért egy kicsit rásegítettek:

acsati
waaa én ezt csak most látom tisztán <#idiota>

Tikal
Ami egyszer bekerül egy adatbázisba, az onnan nem törlődik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BenedekFeco

2:40- lapos fold bizonyitva
Alexease
Veluk (vagy hasonloval) en is beszivtam. Teljesen mas cegtol rendeltem valamit, utana derult ki (kiszallitasnal), hogy a TV Shop (vagy masik parazita) webshop-jat hasznaljak (OK, nem olvastam el a 10 oldalas aprobetust😛). Utana folyamatosan kerestek minden hulyeseggel (telefonon). Tobbszor az ultra gagyi, elore felvett szoveggel😉 Persze a leiratrkozas es egyeb nem hasznalt.

Maradt a jol bevalt, beszelgetes elotti: "En (IS) rogzitem a beszelgetest!" kezdetu resz. Aztan a "kerem a torlesemet", ha nem, akkor a felvetelt (a felvetelen szereplo nevevel egyutt ) tolom a megfelelo helyre😊))) Megelhetesi/zugugyvedek szeretik az ilyet😉
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
És addig is nyugodtan fel lehet őket jelenteni mondjuk Németországban vagy Ausztriában, mert a törvény szövege alapján:
22. „érintett felügyeleti hatóság”: az a felügyeleti hatóság, amelyet a személyes adatok kezelése a következő okok valamelyike alapján érint:
a) az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó az említett felügyeleti hatóság tagállamának területén rendelkezik tevékenységi hellyel;
b) az adatkezelés jelentős mértékben érinti vagy valószínűsíthetően jelentős mértékben érinti a felügyeleti hatóság tagállamában lakóhellyel rendelkező érintetteket; vagy
c) panaszt nyújtottak be az említett felügyeleti hatósághoz;

Rengeteg magyar él bejelentett lakóhellyel is más országokban, így bármelyik magyar cég működésével nekik is foglalkozniuk kell, és az ottani adatvédelmi hatóság ugyanolyan illetékes a témában, mint a magyar, közösen kell eljárniuk.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.05.26. 13:04:26

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BaliBoy
Nem lesz a magyar jogrendszernek sem más választása. Úgy is be fogják vezetni. Lehet, hogy nem május 25-től csak szeptember 30-tól, de ki fogják mindenkire terjeszteni.

SzirmosSzisza

BaliBoy
Pár nap és lemegy a dolog.
Én egyébként kimondottan örülök ennek az új szabályzásnak. Most már törvény kötelezi a cégeket arra, hogy ha nem járulsz hozzá, akkor nem tárolhatják az adataid.
Életemben egyetlen egyszer rendeltem (vagyis nem is rendeltem meg a terméket, mégis leszállították.... ez így külön érdekes) a TV Shop-tól, utána folyamatosan hívogattak. Először, meg még másodjára is udvariasan kértem meg őket, hogy töröljenek a rendszerükből. A további hívásoknál már kiabáltam velük... Végül nem volt más megoldás, letiltottam a telefonszámaikat.
Na a GDPR-ral ezzel vége. Ha az első felszólítás után nem törölnek, mehetsz a hatóságokhoz és kapni fogják a büntetést kvázi automatice.

(bocs az offért)

RelakS
Nem kicsit dühít, hogy a levelesládám lassan csak ilyenekkel van tele.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE