Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
★★★★★
Tehát nem szépségverseny lesz, hanem polkorrektségi verseny.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tikal: lehet szőrszálhasogatni, hogy Debrecen, vagy a közeli agglomeráció, de Budapesten és Szigetszentmiklóson majdnem ugyan ingatlanárak vannak, ezzel szemben pl Püspökladány és Debrecen között azért van különbség. No mind1.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.06.05. 09:55:15
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.06.04. 19:17:31
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Alapból azzal kezdődött hogy Alfrád egész családját elcsapja az autó.
Aztán volt még:
Fekete + Fehér hattyú szembenállás Afrikában (Apartheid)
Durva afrikai betegség ami elkezdett terjedni a külvilágban (Ebola)
Fajgyűlölet.
Háború.
A főhős "haverja" (A)Dolf aki tulajdonképpen Hitler volt és nácizmust (Varjú Párt) csinált a főhős országában. Ja és volt két csicskája egy dagadt viziló aki a légierőért felelt + egy sunyi hiéna aki a propagandáért. Ismerős valahonnan? 😊
Fura "mese" volt annyi szent.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás