Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Tinman
Ipari hulladék. Az ötlet nem lenne rossz, de nagyon gyorsan tönkremegy (szar gombok, szar kijelző, legalja anyagminőség), onnantól csak egy halott Tetris skin a teló hátulján, amire meg van olcsóbb/szebb/jobb megoldás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

BenedekFeco

PLaci
<#wow1><#wow1><#wow1>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RelakS
Én még 21 éve a Wolfenstein 3D-vel jártam így. A Pentium 133 elég szépen tudta hajtani a demót, röccenés nem volt 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

artschi
Keeeeelllll egy ilyen 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

<#vigyor>

www.smart-bus.hu

BenedekFeco

broman191
A Half Life játékoktól mindig motion sick lettem elég hamar, szóval ha ez is fejfájdító, akkor teljesen immersive... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

RelakS
<#idiota>

Remélem, hogy az elhalkulást a kütyü csinálta, mert amíg a HEV feltöltődik, elhallgatja az ember, te egy pár órás mobiltöltés végére a bedilizés garantált <#zavart1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PLaci

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Ugyanez a véleményem a pride-ról. Sose láttam nem érdekel nem megyek oda. Hadd csinálják.
Nem nézem de a média minden évben beszámol róla ahogy "a feltehetően pedofil papok" körbeviszik azt a mumifikálódott testrészt. Ennyi rosszindulat meg engettessék meg erről az oldalról is he-he.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Nem kell. Ne nézz oda, menj el kirándulni, maradj otthon. Én nem láttam egyik évben se még.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ximix
Látod, látod sokkal jobb volt a régieknek egy több napos, hetes csatamezőn "pofozkodni", ahol több ezer hulla sok ezer liter vérétől felázott talajon csúszkálni, megbotlani levágott kezekben, lábakban, kiontott belekben és mindezt mennyei "Chanel" illatban .
Na tőlünk a tolerancia elvén annyit kérnek, hogy egy aszott kézzel had fussanak egy kört, hogy ne felejtsük, hogy anno az öregek mit tettek le az asztalra 😊
morcosqtya
Szent István minden évben lájkolja Budapestet! 😄

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Csak szimplán nem értem miért kell elviselnem minden évben ezt a horror jelenetet. Elvégre fejlett kultúr nép vagyunk
Bokafix2
És valószínűleg akváriuma sincs.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

morcosqtya

ximix
Ezt nézd kutya, milyen ügyes vagyok kellemesen süttetem a pocakomat 😛

Hagy lám . .

Aha tényleg kellemes, mondasz valamit 😄

Hé, ez komoly, mondtam, hogy ne ott fogj meg, mert . .

. . mert csiklandós vagyok a honom alatt

Kellene egy barátságos kép az Árva Bambik magazinba, tudnál mosolyogni egy kicsit ?
-Persze, ...

CSÍÍÍÍZ

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

Alexease
Vagyis b*z* vagy?! 😊 <#idiota>
morcosqtya

+1 .. rohadt gyalogosok..

rohadt bringasok es taxisok is.
Mindenkit más zavar. Én pl. okádok hogy egy levágott emberi kezet körbehordoznak virtinben. Barbárnak és undorítónak tartom.
#justBringásThings
Mr_no_NaMe
Az a lényeg, hogy ha téged zavar két faszi nyáladzása és egymás faszának pörgetése a prájdon, akkor egy unintelligens prosztó atka vagy. Éttem. Akkor én ezt be is vállalom 😄
Alexease
Ez alapjan, akkor buzi csak okos ember lehet😊
cikasz
Világbéke!

http://www.akciofigura.hu

Fura Alak

Mr_no_NaMe
Vagy majd (mivel a cikk szerint a metoo nevű terrorszerveződés eredménye ez) csadorban vonulnak fel a lányok 5 éven belül, nehogy bármiféle megkülönböztetés is legyen. És akkor a kirekesztést és a rasszizmust is ütik egy csapásra 😄
SzirmosSzisza
Alapvetően nem baj, ha nem sík hülyék a nyertesek, csak akkor ne szépségverseny legyen, hanem vetélkedő 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

PLaci

cenobite
😄 Ez nagyon nagy!

gamertag: kenobita

BenedekFeco
<#csodalk>