Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Nekem is van egy Pakisztáni haverom "Fas Farooq" <#crazya> Jót röhögött mikor elmondtam neki mit jelent magyarul. <#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mr_no_NaMe
Itt most azt kell nézni, hogy bizonyos külföldi emberek nevében szerepelnek ezek a magyar szavak, hogy fasz, pina és buzi?

Elárulom, hogy még Magyarországon is van olyan vezetéknév, hogy Buzi, Meleg és Pina. Volt egy mónika saú, ahol ezekkel foglalkoztak.

Ez nem újdonság, bár verjen bele az ánuszomba egy hatalmas menydörgőst a jóisten ha ilyen nevet adnék a gyerekemnek...
morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Még szerencse, hogy vannak tökéletes emberek, akik időt és energiát nem sajnálnak, hogy az olyan esendőket tanítsák mint én. Hálás vagyok érte.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Lya, szörnyű...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco
A nyelvtannáci, aki nem kezdi nagybetűvel a mondatot? 😊

Dency
Azt hagyján, nemrég haver hozott egy hibás elektromos rovarcsapdát hogy nézzem meg mi baja van. Elkezdtem netezni csak úgy erre hirdetésbe látom: Elektromos rovarcsapda. loooooool mi a f@sz? Egyáltalán nem kerestem rá meg semmi. Érdekes.

ne legyen off:

Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.06.14. 14:59:32

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Fura Alak

<#eplus2>

benőmenő
Akkor költöztem fel a fővárosba, szóval 24/7 be volt kapcsolva a gps a BKK futár miatt.
"ilyesztő" - <#ticking>
QuippeR
tudod mi "ilyesztő" még? a nyelvtannáci.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Alexease
Ez a buli az egeszben. Miota minden weboldalon FB/Google plugin-ek futnak (pl. Like gombhoz), es mindenki mindig be van jelentkezve, masodpercre pontosan mer(het)ik, ki, mikor, merre jar, mit nez, meddig stb. 😊

Ez a GDPR buli is felesleges volt, senki nem olvassa el, es egy kattintassal le rendeznek mindent. Az SG-nel is 1 kattintas, aztan beindul egy tucat plugin, es tucat ceg huzza le a dolgokat, elemzi, hasznalja, aztan tolja vissza ami neki tetszik.
De hat valamit valamiert😉
Mivel az fb hozzáfér a telefonszámaidhoz, a srác meg valószínűleg megadta a telefonszámát a facebooknak így nem nagy ördöngösség bedobnia neked.

repvez
Az a durva vagy inkább elszomoritó, hogy ilyen dolgokat feldobál kéretlenül a FB is, de ha valakit meg akarsz keresni és még fontos is lenne azt még véletlenül sem találod meg, mert olyan szar a keresője, högy nem lehet életkorra megyére stb dolgokra szürni , de még olyankor se ad találatot ha a nevét is tudod.
Szabi
valószínűleg rákeresett 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nalam ezért sincs bekapcsolva a helymeghatározó. 😊 amúgy facebook is ilyesztő. Olyan embereket hoz fel ismerős jelölésnek akikkel csak telefonon beszéltem és csak a munkahelye, meg a neve miatt tudom, hogy ő lehet.

benőmenő
Eddig a legnagyobb rácsodálkozásom az volt, amikor boltba menet elsétáltunk egy autómosó mellett, majd hazaérve rögtön annak a konkrét autómosónak az oldalát ajánlotta a Facebook.
FalseHeLL
Az adok ugy mukodnek, hogy azokat dobjak fel amikre eddig kerestel.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Alexease
Azt tudom, de sose akartam hazat venni, foleg nem hidrogenezett bulakat😄
Bar 3000Ft-ert... <#zavart1>
szóval ezért tudta magától a naptár gadgetem hogy mikor lesz mozi 😛
Szabi
nem azt írtam hogy nem értem a mikéntjét, vagy hogy miért van, csak hogy kissé ijesztő.. 😄

bár az is durva, hogy kevesebb mint 1 perc volt megtalálni a 29 éves 2 gyerekes Niki-t, akiről utána egy darab guglis kereséssel és némi keresgéléssel máris 81+ képet dob fel, anélkül hogy bárhova bejelentkeztem volna legalább, wtf.. :-/
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.13. 21:01:25

Jim Morrison
gugli kikeresi a jegyeket mailekből, aztán emlékeztet is (repjegy, találkozó, mozi, stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szabi
az mondjuk kissé ijesztő, amikor mozijegyet veszek és később rákeresek a filmre, az első sorban azt írja hogy mikorra szól a jegyem.. 😄

a térkép meg hetek óta próbál rávenni hogy autóval menjek dolgozni, az indulás előtti percekben feldobja, hogy autóval csak 28 perc lenne odaérni, ha most indulok.... hazafelé is feldobta, hogy menjek kocsival haza.. jó hogy taxi-t nem hívott magától.. 😄D

Mert azt már nem tudja, hogy vettél e vagy nem. :-)
Dzsini
Igen, ez örök kérdés marad, hogy miért szeretnék hónapokon át még monitort venni, miután megvettem egyet...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
nálam olyan holmik vannak a bannerben amiket nézegettem, mondjuk azóta már rég meg is vettem őket, így semmi értelme hogy tovább mutogassa.. 😄

Jim Morrison
a hirdetések személyre szabottak
<#zavart1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Alexease
SG banner <#fejvakaras>
cikasz

http://www.akciofigura.hu

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

PLaci

A rejtőzködés mestere. 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
EA Sports:

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Pluskast
Szar ügy 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

biomage
és holnap teljesül a vágya 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Alexease
Baloldalt a listaban rakattintasz a nevere, es azonnal meg mutatja😉 Vagyis, ki kattint gyorsabban?! 😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.06.11. 20:17:42
vki mondjon egy karaktert es idore kell megtalalni....
pl-
"hangover"-masnaposok ..
RatBaG
Mr_no_NaMe
mekkora poén, hogy az igazi két bohóc terrorista, macron és merkele fején nincs spagetti. Illetve maga a szituáció, hogy az egész világ ezen a képen csámcsog.