Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fura Alak

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

morcosqtya
Betárcsázós nete van a feltöltőnek biztos.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

hungarikum
Alexease
Plusz az igenytelenseg: meg sem probal hasonlo fonttal irni es odaeroltet egy felesleges kepet.
Tikal
Ez a pixeles szar minőség egy ilyen musthave védjegye ezeknek vagy miért ilyen fos minőségű minden hasonló kép?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

morcosqtya

BaliBoy
Meglehetősen leegyszerűsíted a dolgot. Marokkó, Egyiptom, Tunézia, Dél Afrikai köztársaság... stb. szerintem egyik országban sem szarból épített szállodákban lóbálják a turisták a lábukat... és ezek csak a turisztikailag érdekes országok. De máshol sem az a jellemző mint amit állítasz.
Nyilván vannak törzsek, akik szándékosan vagy sem, elzárkózottan élnek és megragadtak szinte a kőkorszaki szinten, de azért nem az az általános! Nyilván a sivatag közepén nem fognak kőből kastélyokat építeni...
Hozzáteszem, ők a legjobb példái annak, hogy mi történik, hogy ha elzárkóznak egymástól a törzsek (országok). Azokban a törzsekben (országokban) megtorpan a fejlődés. Meg lehet nézni minden radikalizált, diktatórikus országot, akik a világtól elzárkózva tengetik napjaikat, hogy milyen társadalmi és technológiai szinten állnak.
Ha messzebb visszük a dolgot akkor teljesen jól kirajzolódik az emberiség sorsa. Vagy globalizálódik az emberiség és eltűnnek, országok, (rasszok) vagy kipusztulunk. De nagyon elkanyarodtam.

Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2018.06.19. 07:33:06

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

afrika bizonyos teruletein tilos asni a kertedben mert akkora sok esejed van h gyemantot talaljal, esakkor eladhatnad par szaz euro ertekben- pedig milliokat er-, es kiszakadol a sanyarusagbol.stb

igen. feher emberek tartjak oket minimal szinten ,mert ugy a jo igen.

a sok segely helyett lehetne inkabb adni nekik ovszert,vagy megtanitani kutat asni vagy stb.

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.06.18. 22:42:02
ozimak
<#eljen> Majdnem írtam ide valamit, de nem akarok politizálni <#alien>
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

valami van afrikában........máshol 1000-2000 éve már mai napig gyönyörű hatalmas kastélyokat építettek, márványból, nemesfémekből, fából....díszes,színes, hatalmas épületek......afrikában a mai napig tehénszarból tapasztanak kunyhót amin még egy ablak sincs
BaliBoy
Egyszerűen nem bírom röhögés nélkül megnézni. Tudom, elég alja humor, de akkor is... 😄DD

predator1982
Hogy lehet valaki ennyire puttó?

pred

BenedekFeco

BenedekFeco

morcosqtya

morcosqtya

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

ReszegKoldus
Nincs ebben semmi különös 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BenedekFeco

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

dat eszkaleted kvikli
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.06.16. 15:34:23
Alexease
Ez mar bukta 😊 <#zavart1>
CSOCSO
marmint csaj ismerosom 😄
CSOCSO
Van egy ismeros csajom aki mar 20 eve amerikaban lakik es a mai napig ugy koszon, hogy puszi puszi.... Agyam leszakad. En nem hasznalom. Sot a fiamat se tanitottam meg ra. Ha akarom, hogy adjon egy puszit csak mondom, hogy adjon egy csokot. ( nem franciazunk csak ugy hivjuk a puszit hogy csok. )
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

benőmenő
Igényes, túrázós videó.
RelakS
Milyet nézhet a tájékozatlan angol, mikor két csaj találkozik, és jön, hogy "Puszi! Puszi!" XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

szomferi
témába vág 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Dzsini
egy kis brute force a "jóstehetséggel rendelkező" állatok megtalálására

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

LeWyTy
Nem is kell túl gondolni... Puszi angolul. <#puszis>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

akkor most a fater buzi-e lett?
hahahahha

BaliBoy
Azért azt hozzátenném, hogy ahhoz a centrifugához én sem feltétlenül mernék hozzányúlni. Nem túl bizalomgerjesztő. 😄

BaliBoy
Ez a név magyarosan írva is tökéletes és angolosan is. 😄

morcosqtya