Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Ez a pixeles szar minőség egy ilyen musthave védjegye ezeknek vagy miért ilyen fos minőségű minden hasonló kép?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BaliBoy
Meglehetősen leegyszerűsíted a dolgot. Marokkó, Egyiptom, Tunézia, Dél Afrikai köztársaság... stb. szerintem egyik országban sem szarból épített szállodákban lóbálják a turisták a lábukat... és ezek csak a turisztikailag érdekes országok. De máshol sem az a jellemző mint amit állítasz.
Nyilván vannak törzsek, akik szándékosan vagy sem, elzárkózottan élnek és megragadtak szinte a kőkorszaki szinten, de azért nem az az általános! Nyilván a sivatag közepén nem fognak kőből kastélyokat építeni...
Hozzáteszem, ők a legjobb példái annak, hogy mi történik, hogy ha elzárkóznak egymástól a törzsek (országok). Azokban a törzsekben (országokban) megtorpan a fejlődés. Meg lehet nézni minden radikalizált, diktatórikus országot, akik a világtól elzárkózva tengetik napjaikat, hogy milyen társadalmi és technológiai szinten állnak.
Ha messzebb visszük a dolgot akkor teljesen jól kirajzolódik az emberiség sorsa. Vagy globalizálódik az emberiség és eltűnnek, országok, (rasszok) vagy kipusztulunk. De nagyon elkanyarodtam.

Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2018.06.19. 07:33:06

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

afrika bizonyos teruletein tilos asni a kertedben mert akkora sok esejed van h gyemantot talaljal, esakkor eladhatnad par szaz euro ertekben- pedig milliokat er-, es kiszakadol a sanyarusagbol.stb

igen. feher emberek tartjak oket minimal szinten ,mert ugy a jo igen.

a sok segely helyett lehetne inkabb adni nekik ovszert,vagy megtanitani kutat asni vagy stb.

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.06.18. 22:42:02
ozimak
<#eljen> Majdnem írtam ide valamit, de nem akarok politizálni <#alien>
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

valami van afrikában........máshol 1000-2000 éve már mai napig gyönyörű hatalmas kastélyokat építettek, márványból, nemesfémekből, fából....díszes,színes, hatalmas épületek......afrikában a mai napig tehénszarból tapasztanak kunyhót amin még egy ablak sincs
BaliBoy
Egyszerűen nem bírom röhögés nélkül megnézni. Tudom, elég alja humor, de akkor is... 😄DD

predator1982
Hogy lehet valaki ennyire puttó?

pred

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

morcosqtya

morcosqtya

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

ReszegKoldus
Nincs ebben semmi különös 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BenedekFeco

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

dat eszkaleted kvikli
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.06.16. 15:34:23
Alexease
Ez mar bukta 😊 <#zavart1>
CSOCSO
marmint csaj ismerosom 😄
CSOCSO
Van egy ismeros csajom aki mar 20 eve amerikaban lakik es a mai napig ugy koszon, hogy puszi puszi.... Agyam leszakad. En nem hasznalom. Sot a fiamat se tanitottam meg ra. Ha akarom, hogy adjon egy puszit csak mondom, hogy adjon egy csokot. ( nem franciazunk csak ugy hivjuk a puszit hogy csok. )
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

benőmenő
Igényes, túrázós videó.
RelakS
Milyet nézhet a tájékozatlan angol, mikor két csaj találkozik, és jön, hogy "Puszi! Puszi!" XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

szomferi
témába vág 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Dzsini
egy kis brute force a "jóstehetséggel rendelkező" állatok megtalálására

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bokafix2

LeWyTy
Nem is kell túl gondolni... Puszi angolul. <#puszis>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

akkor most a fater buzi-e lett?
hahahahha

BaliBoy
Azért azt hozzátenném, hogy ahhoz a centrifugához én sem feltétlenül mernék hozzányúlni. Nem túl bizalomgerjesztő. 😄

BaliBoy
Ez a név magyarosan írva is tökéletes és angolosan is. 😄

morcosqtya

CSOCSO
Borzalmas... de igazabol ha valakinek barmi konyitasa is van a tv produkciokhoz akkor az tudja, hogy tobb mint a fele kamu ha nem az egesz. Meg van mondva neki, hogy mennyire es hogyan akadjon ki.
Pont tegnap lattam valami videot az America's Got Talentbol ahol egy ultra szereny kiscsaj kijsetalt a szinpadra mert varazslatos modon rocksztarra atvaltozott amikor enekelni kezdett.. KAAAAMUUUU.
SzirmosSzisza
Ellenben elvileg mindegyiknél kérheted, hogy felejtsenek el örökre, kérdés, hogy ki az aki tényleg megteszi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

morcosqtya
Ez kreatívabb:
Barátnőnek ideális.

morcosqtya
Pl. Szili Katalin -> az angolok úgy hallják: "Silly" Katalin.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bokafix2
A Pina a spanyoloknál általános név, a Josefina beceneve... amúgy több ezer nyelv és nyelvjárás létezik a világon, biztos akad olyan nyelv amiben meg a mi egy-egy szavunk jelent valami csúnyaságot.