Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Max csodálkozik kicsit az eladó.
Van egy mûsor valamelyik ismeretterjesztõ adón, valami csóka körbeeszi amerikát stb.. na ott vannak ilyen extrém nagy kiszerelésû étkek: brutálburger, 1 méteres pizza, stb. stb.. 😊
én "vigyázok az alakomra" úgyhogy ezek kiesnek sajnos...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"The trees move. Do you not see it?"
Nyilván 2 éven belül tele lesz vele fél Kistarcsa... 😊)))))
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Túl nehéz lett volna még az írónak is elképzelnie anno a nanotechnológiát, a klónozást és ki tudja még mit anélkül, hogy nem csinál hozzá egy körítést. Kellett a repülõ autó, a háztartási inas-robot, stb. Mindezek mögött viszont ott volt a gondolat is, ami mára valósággá vált.
Klónozás? Tessék, létezik. Nanotechnológia? Tessék, létezik. Repülõ autóink is lehetnének, de ez egyelõre nem játszik, mert nem érdek. A technológiai fejlõdés elképesztõ mértékben gyorsul a mai napig, csak ennek a 95%-át nem látjuk. Nem is fogjuk még egy darabig.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy valamikor a távoli jövõben teljesen megváltozzon a világrend.
Mint ahogy már rengetegszer megváltozott a történelem során.
De esélyes befutó még az nCore torrent -etika is... 😊)))
Mindegy, remélem lesz egy robotom, és kimos a nõm helyett...

2. Nem igaz... a mostani rendszer szerint vannak Kötelezõ gyakorlatok és vizsgázni kell ha rendõrnek mész, de nem úgy, hogy elvégzed a rendõrsulit, hanem ahova mész dolgozni, saját rendszer szerinti vizsga, ezekben 10 km futás idõre, teljes felszerelésben, súlyelbírás...
3. Nem igaz ugyancsak. Teljes kiképzést kapnak, csak nem lövöldözhetnek úgy, mint a Cobra11-ben, drága a lõszer... <#idiota>#idiota> Meg amilyen fegyverek vannak... Phew... 20 méterrõl rácélzol egy bábura, meghúzod a ravaszt és elmegy balra a golyó 4 métert... ilyen gagyik a fegyók xD
Mint van, mikor trabi után mennek... xD a rendõrnek is van esze... megint csak fosik egy jobb autó után menni, mert a rendõrkocsikon 2 ezer forintos gumikat tesznek, alig tapad és vannak béna sofõrök, akik durván lelakják a 2 éves Skoda Octaviat is, nem hogy a régebbi opelokat...
(persze nem mindegy minek mész dolgozni, titkár, kommandós, mérõs rendõrnek, stb...)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ez nem egy repülni tudó autó, hanem egy aszfalton is kormányozható repülõ felhúzható szárnyakkal.
Propeller van a hátulján, hatalmas szárnyai vannak, totál nem olyan, mint egy autó.
Összesen egy ember repülhet vele, illetve az ára is horribilis, ez a két körülmény pedig kizárja a tömeges elterjedését.
Illetve szerintem a kivitelezése se lesz népszerû, az emberek nem erre gondolnak, amikor repülõ autóról beszélnek.
Szerintem.
Persze könnyen lehet, hogy 6 éven belül kitalálnak valami okosságot még. 😊
**
repülõ autó: van, de nem elterjedt, nem gazdasági realitás egyelõre, nem jár 10 emberbõl 8 vele, és nincsenek a felhõkarcolók közötti légicsatornákon vertikális és horizontális légisztrádák (pl Coruscant - Star Wars) 😊)
(nincs mindenkitõl 6 sarokkal arrébb egy Toyota szalon ahol bemész kedd délután és választhatsz 124 féle repülõautó modellbõl stb) 😊
Robottársadalmon nem az ipari gyártástechnológiára gondoltam, hanem a társadalomba beépülõ (1 emberre 1 robot) intelligens, humanoid, járó-kelõ, gondolkozó, önálló személyiséggel rendelkezõ és etikai problémákat felvetõ robotokat(emberi jogaik vannak-e, mi van ha gyilkol, Asimov féle 3(+ a nulladik) robotika törvény stb)
Az egy dolog hogy gyárakban vezérelnek egy folyamatot, gyártássort, de ez még nem "társadalom"...
😊
és 2050-ben sem lesz ez realitás... (szerencsére)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
11 dolog ami nem jött be a Vissza a jövõbe 2-nek (igaz 5 év még hátra van)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kinaban, Foxconn-nal es a tarsainal rakjak ossze a gepeinket, telefonjainkat - legujabb biorobotok, nincs szukseguk alvasra es fizetesre...
(nem vicces)
http://gaborszantai.co.uk/
Aztán meg eljön 2010 és hol vannak a repülõ autók??? hmm?
Eljön 2050 és hol a robottársadalom? 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
szóval EZ csak egy jól sikerült AIDS-gyógyszer kampány. nemvicces nemhumoors, kreatív és err... megható?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!