Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Szerintem bárhol.
Max csodálkozik kicsit az eladó.

Van egy mûsor valamelyik ismeretterjesztõ adón, valami csóka körbeeszi amerikát stb.. na ott vannak ilyen extrém nagy kiszerelésû étkek: brutálburger, 1 méteres pizza, stb. stb.. 😊

én "vigyázok az alakomra" úgyhogy ezek kiesnek sajnos...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Calver
akkor már inkább zombik. õk stílusosabbak, na meg ugyebár...

"The trees move. Do you not see it?"

Nálunk már meg se lehet lenni, egész nap ezek az idióta repülõ autók berregnek mindenfelé. 😄
morcosqtya
47 millió Ft. <#eljen>
Nyilván 2 éven belül tele lesz vele fél Kistarcsa... 😊)))))

Dzsini
ahol kifizeted - normális vendéglátós csak örül, ha egyszerre eladhat 40+ adag fagylaltot

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Ilyet hol lehet kapni?

A heavy cost. I pay it gladly.

Vótmá'!

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ja és ------>nem kamu !! ! 😄
Mi a f*sznak? Úgyis jönnek a robotok és vége mindennek! ÁÁÁÁÁÁÁ
Voltan
Nem basszák ezt el, mert ez csak a körítés.

Túl nehéz lett volna még az írónak is elképzelnie anno a nanotechnológiát, a klónozást és ki tudja még mit anélkül, hogy nem csinál hozzá egy körítést. Kellett a repülõ autó, a háztartási inas-robot, stb. Mindezek mögött viszont ott volt a gondolat is, ami mára valósággá vált.

Klónozás? Tessék, létezik. Nanotechnológia? Tessék, létezik. Repülõ autóink is lehetnének, de ez egyelõre nem játszik, mert nem érdek. A technológiai fejlõdés elképesztõ mértékben gyorsul a mai napig, csak ennek a 95%-át nem látjuk. Nem is fogjuk még egy darabig.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

morcosqtya
Inkább egyetek fagyit! (vagy mi a szart)

Ez a rendszer csak nekünk "normális", akik ebben nevelkedtünk, nõttünk fel.
Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy valamikor a távoli jövõben teljesen megváltozzon a világrend.
Mint ahogy már rengetegszer megváltozott a történelem során.
morcosqtya
A Cobra 11-ben MINDEN lehetséges és a német autópályákon minden átlagos délutánon legalább egy valami felrobban. <#eplus2>

morcosqtya
Na. Ebbõl vagy ma vagy holnap reggel vita majd nagy vita majd flém lesz... 😊
De esélyes befutó még az nCore torrent -etika is... 😊)))

Mindegy, remélem lesz egy robotom, és kimos a nõm helyett...

1. Igaz.
2. Nem igaz... a mostani rendszer szerint vannak Kötelezõ gyakorlatok és vizsgázni kell ha rendõrnek mész, de nem úgy, hogy elvégzed a rendõrsulit, hanem ahova mész dolgozni, saját rendszer szerinti vizsga, ezekben 10 km futás idõre, teljes felszerelésben, súlyelbírás...
3. Nem igaz ugyancsak. Teljes kiképzést kapnak, csak nem lövöldözhetnek úgy, mint a Cobra11-ben, drága a lõszer... <#idiota> Meg amilyen fegyverek vannak... Phew... 20 méterrõl rácélzol egy bábura, meghúzod a ravaszt és elmegy balra a golyó 4 métert... ilyen gagyik a fegyók xD
Mint van, mikor trabi után mennek... xD a rendõrnek is van esze... megint csak fosik egy jobb autó után menni, mert a rendõrkocsikon 2 ezer forintos gumikat tesznek, alig tapad és vannak béna sofõrök, akik durván lelakják a 2 éves Skoda Octaviat is, nem hogy a régebbi opelokat...
(persze nem mindegy minek mész dolgozni, titkár, kommandós, mérõs rendõrnek, stb...)

byzhouse
Rendõrség csak azért tudja elfogni torrenteseket/dj-ket,mert azok nem futnak el és eltudják õket kapni :| cigo megkéselne rendõr elõtt csak nézne és elmenne,mert 1. fosik 2. soha nem érné utol,mert életükben nem futottak 3. fegyverrõl még soha nem halottak

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Amúgy a robotokat arra használnánk, hogy helyettünk megcsinálja a munkát nem? Akkor ha a robot csinálja meg helyettünk a munkát, pl Boltban õ viszi ki a tejtermékeket, stb... akkor az embereknek mibõl lesz pénze? felbomlik egy normális rendszer, ami után nem lenne gazdaság, stb...

tigeroo
elsõ linknél a 11.es képen pedig Flea 😊)))
morcosqtya
valószínûleg hamarabb lesz mindenkinek kvantumszámítógépe, mint hogy hétvégére uncsizva leutazzunk papihoz a Holdra, vagy a Marsra, illetve a repülõ autó nem lesz gazdaságos, viszont a fosszilis energiahordozók helyett más meghajtásra térünk át, de gyanítom, hogy maradunk a talajon, és a gördülõ kerék még kitart egy jó darabig... 😊

Szerintem amúgy ez a repülõ autózás nem annyira indokolt. Most nem miattad mondom, csak minden ezzel van tele, hogy repülõ autó lesz, huhú.
Ez nem egy repülni tudó autó, hanem egy aszfalton is kormányozható repülõ felhúzható szárnyakkal.
Propeller van a hátulján, hatalmas szárnyai vannak, totál nem olyan, mint egy autó.
Összesen egy ember repülhet vele, illetve az ára is horribilis, ez a két körülmény pedig kizárja a tömeges elterjedését.
Illetve szerintem a kivitelezése se lesz népszerû, az emberek nem erre gondolnak, amikor repülõ autóról beszélnek.
Szerintem.
Persze könnyen lehet, hogy 6 éven belül kitalálnak valami okosságot még. 😊
morcosqtya
pontosan, így van.

**

repülõ autó: van, de nem elterjedt, nem gazdasági realitás egyelõre, nem jár 10 emberbõl 8 vele, és nincsenek a felhõkarcolók közötti légicsatornákon vertikális és horizontális légisztrádák (pl Coruscant - Star Wars) 😊)
(nincs mindenkitõl 6 sarokkal arrébb egy Toyota szalon ahol bemész kedd délután és választhatsz 124 féle repülõautó modellbõl stb) 😊

Robottársadalmon nem az ipari gyártástechnológiára gondoltam, hanem a társadalomba beépülõ (1 emberre 1 robot) intelligens, humanoid, járó-kelõ, gondolkozó, önálló személyiséggel rendelkezõ és etikai problémákat felvetõ robotokat(emberi jogaik vannak-e, mi van ha gyilkol, Asimov féle 3(+ a nulladik) robotika törvény stb)
Az egy dolog hogy gyárakban vezérelnek egy folyamatot, gyártássort, de ez még nem "társadalom"...
😊
és 2050-ben sem lesz ez realitás... (szerencsére)

Piloss
loool,ez itt van ahol lakom,a régi TSZ területén😄

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

fake :/

Erre mit mondjak õszintén? <#wilting> Razzia a torrenten is, bár nem tudnak mit tenni... xD mire jó ez nekik? :S

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ez a szomorú valóság. EU + cd maffia

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Qrva nagy 😄😄:ASD

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

<#nemtudom>

Borgi
<#fejvakaras>

porki fagyok fállalon

Bázz xD

hmm 0:55 lehet csak fake ? :/

Lacee
minden korban máshova teszik a fókuszpontokat, például az internet és a mobilkommunikáció hirtelen fejldõése és terjedése egy csomószor kimaradt, helyette viszont a mindennapos ûrutazást és hasonlókat vizionáltak. Valószínûleg, amit mi a mai fejünkkel elképzelünk, szintén hülyeségnek/naivitásnak fog tûnni 30-40 év múlva.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini
van rendes repülõ autó is - most kapott engedélyt

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini

Metalmilitiakid
repülõ autó van csak még úgy hívják, hogy magánrepülõ 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

""Eljön 2050 és hol a robottársadalom? 😊"

Kinaban, Foxconn-nal es a tarsainal rakjak ossze a gepeinket, telefonjainkat - legujabb biorobotok, nincs szukseguk alvasra es fizetesre...

(nem vicces)

http://gaborszantai.co.uk/

morcosqtya
általában a Science Fiction filmekben/regényekben (rajongóként mondom) ezt basszák el legtöbbször, hogy túl koránra teszik idõben a repülõ autókat meg a protontorpedót, gravimeghajtót, robottársadalmat stb...
Aztán meg eljön 2010 és hol vannak a repülõ autók??? hmm?
Eljön 2050 és hol a robottársadalom? 😊

desigo
nagyon jók <#eljen>
ProGabe
😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lacee
akcióban az artisjus 😄

N o N a m e
levesét önti ki..
Lacee
fotosopp, 30 éveket utaztak, tehát 1955-be és 2015-be, ráadásul mindkét alkalommal októberbe 😊

Ic3 m4n
nem ide akartam, sry! 😄

Metalmilitiakid
adtok egy focilabdát meg egy ragasztót eltolom én is 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ProGabe
ezt csak linkbe, elkerülvén a nyafogást, nem kötelezõ megnézni.

szóval EZ csak egy jól sikerült AIDS-gyógyszer kampány. nemvicces nemhumoors, kreatív és err... megható?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sz4bolcs
gondolom a filmbõl van a kocsi mûszerfaláról 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

BenedekFeco
Hogyan legyünk népszerûek?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ProGabe
<#alien>