Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
elvetemült egy játék, de komolyan mondom, jobb mint a Robot Unicorn Attack. kötelezõ darab
DFTBA ಠ_ಠ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
DFTBA ಠ_ಠ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Láttad,hogy lenyomta a kezével a deszkát ez még egy gyereket se bírna el😄
every damn day
DFTBA ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
#215472:én is!annyira jóóóóóóóóó....<#taps>#taps>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ilyenkor minden rendes ember alszik, aki nem az túl kocka, vagy elvetemült, megérdemli az alábbi vizuális terrort: 😊)
<éjszakai mûszakos rendszergizdák és helpdesk-esek kivételek, tõlük elnézést.. 😊)>éjszakai mûszakos rendszergizdák és helpdesk-esek kivételek, tõlük elnézést.. 😊)>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
errõl van szó.
Annyit még hozzátennék, hogy van olyan sci fi amit 1953-ban írtak és MÉG ma is megállja a helyét, mivel a (technikai) környezet amibe beleírta a szerzõ nem tökéletesen konkretizált, hanem kortalan, lazán szerkesztett, és a hangsúly nem a "lézerpisztolyon" meg a számítógép méretének megjelölésén (vannak mûvek amik akkor íródtak amikor 1 szoba volt 1 számítógép, ekkor az író a mûvében azzal "sokkolt" hogy a jövõben a számítógép elfér majd egyetlen szekrényben.. 😊) (látna ma egy laptopot..) van, hanem a társadalmi vagy lélektani probléma felvetésén, a "mi lenne ha?"-án és egy abból levezetett esetleges megoldáson (ami esetleg egy csattanóval megdöbbenti vagy sokkolja az olvasót)
Ezért szeretem ezt a mûfajt.
(persze számos alfaja van, kinek ez kinek az jön be.. van akinek Stanislaw Lem vagy Asimov már túl "száraz"..)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az, hogy mellette kiélik a fantáziájukat, és kitalálnak mindenféle dolgokat, hogy mi lesz a jövõben, és ezek valóra válnak, arról már nem tehetnek 😄 Lehet, hogy sok találmány, amit megjósolt egy Sci-Fi mû, létre sem jött volna anélkül a Sci-Fi mû nélkül. A feltalálója nem biztos, hogy konkrétan onnan szedte az ötletet, de az adott mû beleitatta a találmányt a köztudatba, az emberek pedig elkezdtek gondolkozni, hogy ezt hogy lehetne megoldani.
Ilyen szempontból érdekes dolog a sci-fi, és ezért szeretem is.
Kis olvasnivaló (angoltudás needed)
DFTBA ಠ_ಠ
Amúgy szerintem túlbecsülitek annak a kehelynek a méretét, csak simán az asztal egyik végére van téve közvetlenül a fényképezõ elé a csávó meg az asztal másik végén ül. Nagynak nagy, de szerintem annyira nem extrém méretû, mint amennyire annak láttatja a kép.