Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyenesen 2015bõl.. :p

nan76
bakik

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

TommyC

dixitque deus fiat lux

kispeki

SoF II: C4z0rla

Tegnapi témához:

Kicsikiraly
ACTION TURNIP!!!

elvetemült egy játék, de komolyan mondom, jobb mint a Robot Unicorn Attack. kötelezõ darab

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly

DFTBA ಠ_ಠ

Palinko
Mel Gibson rasszista szövege meme lett?

186+ biztos, ami biztos, csúnya szavak, miegymás.

Lacee
Dûne! 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

omg<#idiota>
Here comes Johnny!

Neogan
Robot Chicken <#eljen>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

baly94
Nem éljuk meg<#ejnye1> 2012!!!<#idiota><#idiota>
RAZOR27
szívesen lennék Payne helyébe 😄😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

nan76
+1

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Pistike 007
JB & KG powaaa

tenkenorman

http://www.tenke.hu

Megtörhetetlen
de legalább van ön iróniája, és jó helyre állt...

fry day fry day sálálálláláá

Kicsikiraly
ez egy mûtárgy, egy vissza a jövõbe címû, és gondolom azzal is foglalkozó kiállítás része, a címben szereplõ ember az elkövetõje. csak egy demonstráció, hogy így is el lehet helyezni mûtárgyat, lebegve.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dzsini
valamint a talapzatban van a mágnesek másik fele, amitõl ott tud maradni egyhelyben.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

foxpal
Ez csak egy mágneses deszka 😄
Láttad,hogy lenyomta a kezével a deszkát ez még egy gyereket se bírna el😄

wtf???

every damn day

Egyszer régen láttam egy tapsi hapsi epizódot, ahol a jövõbe utazott a fõszereplõ. 1960ból-1990be. És már akkorra repülõ autókat, és robotokat képzeltek.

Kicsikiraly
a csattanó és a megdöbbentés az már a novellának mint mûfajnak a sajátossága 😄 de feltételezem a Galaktikáról beszélsz, az van tele ilyenekkel 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

2015be mennek.. szal majd 5 év múlva meglátjuk.. 😊

ppk
ez most elélvezett magától???

Powerball!!!

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bl1ND
XDXDXD

Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??

nan76
egy kis vidámság éccakára':

#215472:én is!annyira jóóóóóóóóó....<#taps>

Kata
ezen mindig könnyesre röhögöm magam 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

Nem is a képet kell nézni, nézd a sorozatot, az nem photoshop biza 😊 fõleg mikor 1-10ig végig eszi a csípõsségi skálát, asszem sushinál, na az igen kemény, fõleg hogy elõtte lévõ versenyzõrõl 8as szintnél már patakokban folyik a víz 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

nan76
XD

tommygear
max payne mi ember
n3whous3
max payne meg épp fejenlõni készül XD

púúúúú

nan76
Max Pain-nek üzenem a háttérben:Just do it!<#nevetes1>

nan76
és a 4.nél meg maga Frodó látható..milyen érdekes..volt ma már frodó,Mordor...errõl jut eszembe....votmá:

Kata
naggyon szexi, rrrrrrr!

[/cserf][/fülünyúl]

sz4bolcs
xDDDDDDDDDDd srác nagyon odavan

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

morcosqtya
Büntessünk estére:
ilyenkor minden rendes ember alszik, aki nem az túl kocka, vagy elvetemült, megérdemli az alábbi vizuális terrort: 😊)
<éjszakai mûszakos rendszergizdák és helpdesk-esek kivételek, tõlük elnézést.. 😊)>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

sz4bolcs
looooooool

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nan76
DDDDDD

Metalmilitiakid
van ott egy csakra nevû diszkó ? 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

morcosqtya
<#eljen>
errõl van szó.
Annyit még hozzátennék, hogy van olyan sci fi amit 1953-ban írtak és MÉG ma is megállja a helyét, mivel a (technikai) környezet amibe beleírta a szerzõ nem tökéletesen konkretizált, hanem kortalan, lazán szerkesztett, és a hangsúly nem a "lézerpisztolyon" meg a számítógép méretének megjelölésén (vannak mûvek amik akkor íródtak amikor 1 szoba volt 1 számítógép, ekkor az író a mûvében azzal "sokkolt" hogy a jövõben a számítógép elfér majd egyetlen szekrényben.. 😊) (látna ma egy laptopot..) van, hanem a társadalmi vagy lélektani probléma felvetésén, a "mi lenne ha?"-án és egy abból levezetett esetleges megoldáson (ami esetleg egy csattanóval megdöbbenti vagy sokkolja az olvasót)
Ezért szeretem ezt a mûfajt.
(persze számos alfaja van, kinek ez kinek az jön be.. van akinek Stanislaw Lem vagy Asimov már túl "száraz"..)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Én Dobogókõtõl 3 kilométerre lakom, néha aludni se tudunk esténként úgy világít, meg pulzál, meg sípol a csakra! ------>nem kamu !! ! 😄
nan76
pedig az nem is humoros....Dobogókõrõl van szó....viszont én meg Mordoron röhögök<#nevetes1>

Aquir
double rainbow extázis <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kicsikiraly
A Sci-Fi arról szól, hogy fog egy problémát, ami jelen van a mai társadalomban, egy háborút, egy konfliktust, egy társadalmi nézeteltérést, az egészet belehelyezi a jövõbe, egy másik bolygóra, egy idegen faj társadalmába, hogy ne kötõdjünk hozzá érzelmileg úgy mint a saját idõnkhöz, bolygónkhoz, társadalmunkhoz, és fogja azt a problémát, feszültséget, és szépen bemutatja nekünk hogy milyen nevetséges is valójában, és milyen hülyeség hogy van ez a problémánk.

Az, hogy mellette kiélik a fantáziájukat, és kitalálnak mindenféle dolgokat, hogy mi lesz a jövõben, és ezek valóra válnak, arról már nem tehetnek 😄 Lehet, hogy sok találmány, amit megjósolt egy Sci-Fi mû, létre sem jött volna anélkül a Sci-Fi mû nélkül. A feltalálója nem biztos, hogy konkrétan onnan szedte az ötletet, de az adott mû beleitatta a találmányt a köztudatba, az emberek pedig elkezdtek gondolkozni, hogy ezt hogy lehetne megoldani.

Ilyen szempontból érdekes dolog a sci-fi, és ezért szeretem is.
Kis olvasnivaló (angoltudás needed)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Amúgy szerintem túlbecsülitek annak a kehelynek a méretét, csak simán az asztal egyik végére van téve közvetlenül a fényképezõ elé a csávó meg az asztal másik végén ül. Nagynak nagy, de szerintem annyira nem extrém méretû, mint amennyire annak láttatja a kép.