Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
😊
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Így van a szemem elõtt ahogy odabent a pultnál Nietzsche vagy Oppenheimer a jegyzeteibe mélyedve töpreng, és helyi szellemi partnerei kultúráltan sört fogyasztva-fogyasztgatva ötletekkel látják el Õt, miközben csendben suttogva (hogy senkit ne zavarjanak) átbeszélik Freud pszichoanalitikus iskolájának alaptételeit... 😊
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
multatt -> múltat
lenyugõzött -> lenyûgözött
építméle/ly/ny
És csak másfél sort látunk belõle. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
😊))))
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár