Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
WTF <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Hegi90
Nevetséges amit mûveltek 😄
Paprikasprét az arcába aztán vergõdhet 😊
Vagy egy sokkoló...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

desigo
hûsölés

Fresh Duke
Kötelet a nyakára, másik végét meg a kocsihoz erõsíteni... Könyörgött volna, hogy beülhessen õ is. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Sippie
aztán miután kikerül a felvétel, kapják a fegyelmit, meg az egyéb okosságokat, hogy hogy mertek hozzányúlni a szegény roméróhoz.
theone91
Gyors svenknél, mozgásoknál az EOS gépek képe bekocsonyásodik, megdõl. Lehetsz bármennyire profi, ezt nehezen lehet korrigálni (kb. sehogy). Max ha állványon forgatod végig a filmed... 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Pepsi Twist
ezek tonfával járnak

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Aldaryn
Sony EX3, Canon 7D és RED One. De nem a felszerelésen múlik.

per aspera ad astra

Ezt a 2 pöcs rendõrt...
Már rég adta volna neki kettõt a gumibottal, rögtön nyugi lett volna.

theone91
Szarintem ezt EOS 5D-vel (vagy valamelyik testvér DSLR-rel) rögzítették, ami nem a legjobb választás, dehát az olcsó hús...

Amúgy fasza!

Csirke4
Végre valaki tisztán lát!
Carlos
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Inkább õk :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Solid Snake
biztos régvót /kis nosztalgia/ <#buck>
nan76
tudom,vótmá'..de lesz*rom<#hehe>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Voltan
Nem az AK-ról beszéltem 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
És ha már SAS, akkor itt van két "nyugdíjas" SAS veterán egy laza kis lövészpályán.

És a bajuszos fószer, John Mac, akirõl mintázták a századost a COD-ban.

Solid Snake
tigeroo
ennek örömére

<#idiota>
Csirke4
Kétszer ennyiért? Hol élsz te?
AK-47 megvan bõven 10k huf alatt pakisztánban.<#idiota>
Voltan
Aztakurva! <#merges2>
Ez nagyon profi, basszus. A Cardboard Warfare zseniális, ez pedig überprofi. Hát igen, eléggé komoly airsoftos bandák vannak. Azok a fegyverek, basszus. 100k körül van az áruk, de basszus, megéri. (Igaz, a fekete piacon az éles verziót megkapod kétszer ennyiért 😄)

Tomászító

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Elsore elveztem, masodikra szenvedes volt - nehol ugy tartjak a fegyvert, mint en hat evesen a vizipuskat a Balatonnal😊

http://gaborszantai.co.uk/

berlinboy6329
Én azt nems zeretem midnig hogy a hangok szörnyûek az lyen házi cuccokban..Ha messzebb van a karakter akkor hallani,h emsszeb van..Itt nem,tökéletes volt..viszont a kép az házi volt nagyon..Kis filmes szinezés mehetett volna rá,biztos jobb lett volna úgy..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

edios
ezt nagyon profin összerakták. azt hittem valami random 100. "kapok egy kamerát anyutól" fan-made szenvedés lesz, de ezek valszeg komolyan filmkészítéssel foglalkoznak.

azon gondolkodtam már a vége felé, hogy egy mai amcsi akciósorozat szintjét simán megüti. pl 24-ben ez már egy látványos résznek számított volna.

<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

[HUN]Crassus
jobbak az effektek mint jópár hollywood-i szuper akció filmben....és ugyanez még a szinészekre is igaz😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Falkon
Ezek kib*szott, k*rva jók lettek! <#wow2><#eljen><#worship><#worship>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]Crassus
Hubazz ez durván jó!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

pointer4
Van ilyen motoros, koponyás kendõm 😄
Bazi nehéz úgy felvenni, hogy jól nézzen ki 😄
Vehh, elfelejtettem, hogy photobucketrõl ez nem fog menni...

Itt a modell:

LasDen
milyen profi az a koponyás kendõ 😄 meg a kommunikációs eszköz is 😄
de amúgy fasza 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Többször arattak itt már sikert a sufni lövöldözõs filmek, úgyhogy gondoltam beteszem egy hasonló projekt eredményét.
A Modern Warfare címû játékhoz kapcsolódnak a videók, annak az ismerete sokat dob rajtuk, de anélkül is bõven élvezhetõek.
A fegyverek itt nem kartonból vannak, hanem airsoft fegyverek, de amúgy ugyan annyira minimál költségvetésû az egész, az elsõ részre 200, a másodikra 600 dollárt költöttek a készítõk, akik mind lelkes amatõrök.

Érdemes HDben nézni.

Solid Snake
<#hehe>
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hello! tudja valaki annak a videónak a linkjét ahol egy koma DVD-t és JVC LCD TV-t szeretne? dúvde és dzsuvke lkd tövv.. sehol se találom
morcosqtya
ezt láttam.
bizalomgerjesztõ az arckifejezése.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Fresh Duke
Ha Google-be beírod, hogy "cigány", akkor a második kép lesz a 3. találat. 😄 (Annó 2. volt, azóta picit hátrébb csúszott.)

Egy kép:

A heavy cost. I pay it gladly.

morcosqtya
heh...
Te a képneveket/képadatokat nézegeted itt az SG-n?
Öcsém, Te vagy nagyon elvont ember lehetsz vagy BME-s...

<#eplus2>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

N o N a m e
Három ágú villát nem is lehet bedugni egy két ágú konnektorba -.-
Mr_no_NaMe
én a kép nevén röhögtem fel sikítva..istenem, hajnali fél 4...gurulok, gurulok a röhögéstõl xD Bunda bazzzzz:ASD
Nekem nem jelenik meg. 😞(

Link a képhez

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Voltan
Természetesen. Az elszigetelt ökoszisztémákban furcsa fajok alakulnak ki. Ausztráliában a kenguruk. Galapagoson az óriás teknõsök. Komodón az óriás varánuszok. Irónián pedig a csontos fülû beszélõ nyulak. A fülben amúgy is vannak kis csontocskák, ezek teszik lehetõvé a szelektív hallást. Hol itt a probléma?

Kicsikiraly
külön hangsúlyoznám, hogy a nyúlnak mennyire csontos a füle is.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Voltan
Látod, létezik az a csöpp kis sziget. Nem mondtam, hogy okosak, de adnak szívószálat!