Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Paprikasprét az arcába aztán vergõdhet 😊
Vagy egy sokkoló...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A heavy cost. I pay it gladly.
Már rég adta volna neki kettõt a gumibottal, rögtön nyugi lett volna.
Amúgy fasza!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
És a bajuszos fószer, John Mac, akirõl mintázták a századost a COD-ban.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
AK-47 megvan bõven 10k huf alatt pakisztánban.<#idiota>#idiota>
Ez nagyon profi, basszus. A Cardboard Warfare zseniális, ez pedig überprofi. Hát igen, eléggé komoly airsoftos bandák vannak. Azok a fegyverek, basszus. 100k körül van az áruk, de basszus, megéri. (Igaz, a fekete piacon az éles verziót megkapod kétszer ennyiért 😄)
http://gaborszantai.co.uk/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
azon gondolkodtam már a vége felé, hogy egy mai amcsi akciósorozat szintjét simán megüti. pl 24-ben ez már egy látványos résznek számított volna.
<#eljen>#eljen>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

de amúgy fasza 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Modern Warfare címû játékhoz kapcsolódnak a videók, annak az ismerete sokat dob rajtuk, de anélkül is bõven élvezhetõek.
A fegyverek itt nem kartonból vannak, hanem airsoft fegyverek, de amúgy ugyan annyira minimál költségvetésû az egész, az elsõ részre 200, a másodikra 600 dollárt költöttek a készítõk, akik mind lelkes amatõrök.
Érdemes HDben nézni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bizalomgerjesztõ az arckifejezése.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Egy kép:

A heavy cost. I pay it gladly.
Te a képneveket/képadatokat nézegeted itt az SG-n?
Öcsém, Te vagy nagyon elvont ember lehetsz vagy BME-s...
<#eplus2>#eplus2>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni