Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem, bocsáss meg, nem tûnt föl.
Mondjuk nem vagyok józan, lehet, hogy az én hibám.
Nigger?
Irónia pedig egy csöpp kis sziget, spanyol fennhatóság alatt valahol a Karib tengeren. Az irónok lakják. Rendkívül barátságosak. Adnak szívószálat is a bárányszemhez.
De próbáld csak, és lõdd fel ide az eredményét.

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ezek a szerncsétlen honfitársak stigmaként pakolják magukra mindezt. Van fogalmad, hogy mennyire nehéz egy ilyen fuksz??? A terhe alatt nyögnek. Az alsó képen lévõ mártír még az ingyenes népstrandon is a nyakában viseli a súlyos terhet. Ott, ahová más, szerencsésebb honfitársaink szórakozni járnak, ez a forradalmár ilyen nehéz béklyót visel a nyakán, élõ áldozatként kiáltva a világba.
A felsõ képen pedig a masszív tömegû, és láthatóan nem az idõjárásnak megfelelõ ruházatot viselve tiltakozik a tiszteletre méltó renegát. Még az ujjait is nehéz nemesfém béklyóba szorítva ostorozza magát tiltakozásul, megszégyenítve ezzel a középkori szerzetesek fanatizmusát.
E nemes hõsök tiszteletet érdemelnek, és nem megvetést!!!!
Gondolkozzunk kérem.
(tudom egyidõs az internettel, de azért csak röhejes no...)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A heavy cost. I pay it gladly.
többe nézek egy boxert
(/szájkarate flém)
De az ilyen gazos-riasztos cuccbol csak a forgotarasat erdemes, mert ez beszopos lehet😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Na jó, igazából mindenki leszarja. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
Kedvenc sorozatom^^
every damn day
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz