Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Igazi pszihopata wow-kocka, aki a szék lábával ront a szanatórium ápolóinak ahol kezelik, "Kinyírlak Licsking" kiáltással... és miután a rengeteg torazintól megnyugszik, anyuka beviszi hozzá Arthas nevû macskáját, hogy simogassa kicsit.
Utána szülõk ki, majd hosszas megbeszélés következik az igazgatóval az eutanázia feltételeirõl... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
http://gaborszantai.co.uk/
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Csak azt nem tudom, hogy melyik kié....
HÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁ
szerintem VÉRCIKI, hogy nem egy jo csajt basz vagy egy baszottt jo kocsival tekereg a gyerek es elvezkedik stb a sort lehetne folytatni kinek mi tetszik, de hat ha valakinek ennyi sikerult, akkor ennyi sikerult.
meg1x - a srac vergaz, de itt fujjolni sztem ugyanolyan ciki, mikor tele a forum wownoobokkal, akik ennyit se ertek el soha és nem is fognak (pedig jo lenne - a sajat erdekukben)
anti hero
HÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ
anti hero
A heavy cost. I pay it gladly.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
<#eplus2>#eplus2>
anti hero