Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valoszinu meg ennyit se Xd
anti hero
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
elvileg van elõzménye is úgy rémlik 😄 de nem találom
@
Kurvára jácc a srác!!!
(persze lehet én is így örülnék neki ha idáig jutnék )<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
The Matrix has you...
KIESETT A HUNTEREK ISTENI ÍJJAAAA
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
http://en.wikipedia.org/wiki/Titanic_2_(film)
The film takes place in April 2012, 100 years since the sinking of the RMS Titanic. A new luxury cruise liner, the Titanic 2, has been christened, and is soon to embark on her maiden voyage, on the same route the Titanic took 100 years before.
During the voyage, an iceberg comes onto her path and her crew must prevent her from suffering the same fate of her predecessor.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

http://gaborszantai.co.uk/
Ezt sem tudom hogy voltemár de biztos, tudom hogy régi meg minden de most elõjött és én annyit mondanék hogy AGYISZINT 😄
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kémény xD
Amúgy ez vicc? Titanic 2. <#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#bdead>#bdead>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék