Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a google nemvolt segítõkész.

<#idiota>#idiota>
Elsõ találat...<#nevetes1>#nevetes1>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Btw. meg kéne fordítani, mivel aki magyar (és nem héber v. arab), az balról jobbra próbálja értelmezni, nem pedig fordítva.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Messi-rõl jött "M" bear "az"-t mond, ami takar???
<#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Én kérek elnézést 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És ha az elõzõ segítséggel sem menne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
ez igen XDDD
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
táborhoz...azért megnéztem youtube-on egy teljes részt,de semmi extra a többi hasonló mûsorhoz képest..
nem.
kusspicsába
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Asszem a többi ilyet átgörgetem.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mullet power😄
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Nem vagy véletlen emo? Mert ha igen, akkor reszelgesd a csuklódat az majd felvidít.
Þór vígi þessi rúnar
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.