Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mit tudtam meg 😄 ez csak nekem új h a youtubeon minden videon van snake ?
Benyomtok 1 videot aminek vízszintesen állítható a hangereje megállítjátok a videot és hosszan nyomjátok a klaviatúrán a balra gombot akkor elindul a snake loooool 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Þór vígi þessi rúnar
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://gaborszantai.co.uk/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
respect to the man in the ice cream van
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Na most ez egy elég tróger kérdés lesz... nem tudtok valami olyan (külföldi) fórumot, ami a "Mi a címe ennek a filmnek", "Milyen filmben láttam ezt és ezt a jelenetet" topikok vannak, csak éppen XXX témában? Az istennek se találok egy normális oldalat se, és nem hiszem el, hogy nincs erre szakosodott fórum (nekem meg kéne néhány régi klasszikus 😄). Köszi
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Fáj a hasam a röhögéstõl!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!