Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
fosanime!!

(fosanime-flém!!!)
theone91
Gondolom egy rotoscope reference-t használtak.

Athletic  Bilbo
ez csak 14826 volt.
Számoltam 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Igen tényleg van annyira epic film hogy még a TV2 vagy az RTL klub is leadta x hónappal ezelõtt.
Egyébként ajánlom további tanulmányozásra

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Dzsini
Asylum stúdió remekmûve

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

toysoldier
ha valaki szeretné magát büntetni azzal, hogy megnézi ezt a filmet, akkor itt megteheti 😄 és még a Transmorphers is fent van 😄

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nearo
Basszus, komolyan létezik ilyen film? 😄
Azért a video eleje is odabasz, "Gaint Octopus" 😄😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dzsini
a legjobb jelenetek:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

precision
ez a gyikhu még a kezdet-kezdetén poénos volt, mármint az ilyen idióta kérdésekre gondolok... de most már nagyon szánalmas

van egy pár aberrált akinek tényleg erre áll fel szerintem... felrakják a kérdést, msn -en írnak, hogy "Pityu, írtam kérdést, válaszoljál már..." "Oké Sanyi, de holnap én írok kérdést és te válaszolsz... közben webcamsex mehet?"

Másra nem tudok gondolni... 😊

Bazinga!

Skypack
Ezekrõl a gyakorikérdéses képekrõl ez jutott eszembe 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Mondjuk én kicsit sajnálom az oldalt, nagyon jó ötlet és nagyon hasznos lehetne, ahogy volt is, emlékszem, amikor elõször olvastam róla egy újságban utána vagy fél évig volt is értelme, de ellepték a hülyegyerekek akik azt hiszik, hogy kamukérdéseket/válaszokat írni menõ és gyakorlatilag tönkre is vágták az egész oldalt. 1-2 rovat van, ami még használható, például a kultúra részre nem igazán merészkednek ezek a kultúrlények.
Így próbáljon az ember jót alkotni...

De ahogy a legendás idézet is mondja:
"The Internet is the first thing that humanity has built that humanity doesn't understand, the largest experiment in anarchy that we have ever had."
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

davidka003
Szintén errõl az oldalról:

Kérdés:

Egy fiúnak 18 éves kora elõtt célszerû elveszteni, ha életképes akar maradni a mai társadalomban?

Válasz:

Én sajnos tegnap töltöttem be szûzen a 18-at és egybõl lebénult homloktól lefele a testem, (tesóm ír, a fejbõröm mozgatásával kommunikálok, szerencsére mindketten jártasak vagyunk a morze-jelekben) ráadásul 5 nap múlva meg fogok halni hajfekélyben és körömrákban. Elkerülhettem volna mindezt, ha lefekszek valakivel még legkésõbb tegnapig, de késõ bánat. Barátom is így halt meg születésnapján, mikor családtagjai inkább lelõtték nehogy sokat szenvedjen, mert még szûz volt, és tudták, hogy életképtelenné vált. <#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

passatgt

Looooser
bázd ez a legjobb eddig... éljenek a kockafejek 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

theone91
Persze, nem általánosságban ezzel van a baj, hanem Mr. Born for Action-nel...

(szubjektív (!) mode on: de ettõl függetlenül bugyuta dolognak tartom a céltalan lövöldözést legyen vak vagy éles lõszer)

szabod
Age of Empires 3 zenék.... <#idiota>

Mente et Malleo

Voltan
Amikor Kanadában voltam, a rokon barátja megmutatta a fegyverszekrénye tartalmát (mind teljesen legálisan tartott cucc volt). Ott aztán a Desert Eagle-tõl az M-széria és az AK majd összes verzióin keresztül az RPG, ill. gránátvetõig minden volt. Idõnként kipróbálgatták õket a hasonló arzenállal rendelkezõ cimborákkal. Senki és semmi nem halt vagy sérült meg, még egy pocok sem. Persze ott mások a törvények, és Kanadában az emberek tudják, mit jelent fegyvert birtokolni, az USA-val ellentétben. A Balkánon ez nyilván nem így van.

Amúgy Mr. Terrort azért elküldeném turnus jelleggel egy Specnaz kiképzõtáborba, vagy egy brit SAS túlélõpróbára. Az anyagcserének jót tenne, mert ott aztán kizzadná magából a sok ukrán lób*szó szteroidot.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

theone91
Akkor ez zöld utat jelent neki az ilyen gyökér (és nem kicsit veszélyes) tevékenységekhez?

RatBaG
azok voltak ám az igazán elmebetegek...

Per Aspera Ad Inferi.

theone91
Rffgrrr... Hahaha! 😄

Én azt sajnálom akit elrángatott magával, hogy felvegye. 😄

theone91
ytmnd, nuff said.

Sickness
WTF

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Megvan a nyertes<#wave>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mcmoha
Mitol elmebeteg? Par eve meg nehany ezer (vagy talan tiz ezer) hasonlo idiota oldoste egymast abban az orszagban.😞

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

0:50 bal szemével céloz????! 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

RatBaG
mekkora elmebeteg fasz 😄DD <#violent>

http://srbija.blog.hu/2010/08/19/elfogtak_a_bosnyak_rambot

Per Aspera Ad Inferi.

tenkenorman
szerintem meg igenis...

http://www.tenke.hu

RatBaG
hogy kameráztak egybõl 😄DD
(persze fake)

Per Aspera Ad Inferi.

akkor az utóbbi...
Roger6
Kirúgta éppen a fõnök...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ennek elmentek otthonról... vagy szimplán k*rva szar napja volt... <#idiota>
DJ RX7
hülye picsa

:3

Törölt felhasználó
Fú bazzeg, mennyi új gép kellene egy ilyen vírus után😄😄
"COMPUTER VIRUS?!" 😄DD

tigeroo
énis 😄Dd
peteragoston
nekem ez az "nice" elso talalat>

Nekem is...

CharrDen
miért rakott néhány apró brokkoli darabkát egy 500 forintos közepére?

Megvan a különbség, én google.com-on kerestem.
tigeroo
nekem ez a 'nice elsõ találat'