Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számoltam 😊
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Egyébként ajánlom további tanulmányozásra
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Azért a video eleje is odabasz, "Gaint Octopus" 😄😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
van egy pár aberrált akinek tényleg erre áll fel szerintem... felrakják a kérdést, msn -en írnak, hogy "Pityu, írtam kérdést, válaszoljál már..." "Oké Sanyi, de holnap én írok kérdést és te válaszolsz... közben webcamsex mehet?"
Másra nem tudok gondolni... 😊
Bazinga!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Így próbáljon az ember jót alkotni...
De ahogy a legendás idézet is mondja:
"The Internet is the first thing that humanity has built that humanity doesn't understand, the largest experiment in anarchy that we have ever had."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kérdés:
Egy fiúnak 18 éves kora elõtt célszerû elveszteni, ha életképes akar maradni a mai társadalomban?
Válasz:
Én sajnos tegnap töltöttem be szûzen a 18-at és egybõl lebénult homloktól lefele a testem, (tesóm ír, a fejbõröm mozgatásával kommunikálok, szerencsére mindketten jártasak vagyunk a morze-jelekben) ráadásul 5 nap múlva meg fogok halni hajfekélyben és körömrákban. Elkerülhettem volna mindezt, ha lefekszek valakivel még legkésõbb tegnapig, de késõ bánat. Barátom is így halt meg születésnapján, mikor családtagjai inkább lelõtték nehogy sokat szenvedjen, mert még szûz volt, és tudták, hogy életképtelenné vált. <#idiota>#idiota>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
(szubjektív (!) mode on: de ettõl függetlenül bugyuta dolognak tartom a céltalan lövöldözést legyen vak vagy éles lõszer)
Amúgy Mr. Terrort azért elküldeném turnus jelleggel egy Specnaz kiképzõtáborba, vagy egy brit SAS túlélõpróbára. Az anyagcserének jót tenne, mert ott aztán kizzadná magából a sok ukrán lób*szó szteroidot.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
http://srbija.blog.hu/2010/08/19/elfogtak_a_bosnyak_rambot
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever