Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek más a humoros, mindenkinek más az érdekesség. Valaki betesz valami szerinte humoros dolgot, másik x rinyál, mert szerintük nem az. Fordított esetben meg nem értik, hogy mi az egyet-nem-értés oka.
@
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
na ez csak vicces mar 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Imádom a fószer képeit:

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Minden ugyanaz másképpen.
Szerintem amúgy elég lenne felülre is csak ennyit írni...
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ariak beszúrása miatt ne lázadj! Lehet ilyet csinálni. Ha nem tetszik, rakj be olyat, ami szerinted jobb."
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Apam rendor.
kicsit torzul néha az arc xD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár