378948

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Neocortex
    mert nem elég gay a topik
  • Neocortex
    szar volt-e a csernobil flém!!!44
  • RatBaG #366901
  • toza #366900

• BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • Count Adyn
  • Musachy
    sikerült kiragadni azt az egy főszereplőt, aki azért került bele a történetbe, hogy mégse egy dokumentumfilm legyen már
    de pörögjé' még a témán öcsém, ha ennyire ráérsz
  • toza #366895
    miert jo?
    en csak ezt nem ertem...

semmi kulonos nincs benne...
  • Bexter
    Csak 3-an nevetnek azon a poénon, nem sok de nem is tragikus ;)
  • Tikal #366893
    szerintem senki.
  • toza #366892
    12+

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az "elso" kilakoltatas (amikor a nagy emeletes hazbol mindenki setal egy borondel,es egy kutya fut a buszok utan..) hangulata volt semmijen a filmben. mindenki csak elment...

Utoljára szerkesztette: toza, 2019.06.29. 16:20:17
  • vizes
    Ja, hogy a sorozat. Kösz a magyarázatot, így sem szakadtam meg a röhögéstől.
  • Ferenc4
  • Musachy
    készült egy eredeti dokumentumfilm is, természetesen a készítője is meghalt már
    a filmsorozat az eredeti film és az azóta kiderült történetek alapján készült
    és tényleg jó is
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.06.29. 14:58:30
  • Tikal #366888
    nem maradt ki a kilakoltatás. ha nem láttad még akkor nem is fogod meg tudni miért szeretik :)
  • toza #366887
    miert?

szerintem semmi roppant erdekes nincs benne... pont kimarad a kilakoltatas durva hangulata is kb...
    meg szaraz felporgetett fosnak tunik.. nem vagom miert imadja mindenki.

lehet h felesem igaz kb egyebkent... oroszok most azonnal megcsinaljak sajat valtozatukat ahol bizonyitjak h nem is tortent olyan szornyusegek ami a filmekben van...

• extra sensory
    A sorozat viszont nem gagyi. Én nemrég néztem és mindenkinek ajánlom. (Aki még nem látta volna).
  • Ikarusfan
    A sorozat első részében a főmérnök helyettes, Gyatlov (aki ezeken a képeken szokott lenni), elküldi az embereket megmérni a sugárzást a robbanás után, ők azt mondják 3,6 röntgen/óra, de hogy ez a maximum, amit ki tudnak jelezni a kis doziméterek, ezért valószínűleg több.

És akkor erre mondja Gyatlov azt, hogy nem jó de nem is tragikus (not good, not tragedic vagy valami ilyesmi inglisül).
    Erre (hogy 3,6) alapul az összes ilyen elcsépelt gagyi vicc.
  • vizes
    Így sem. Mindegy.
  • Ferenc4
  • Zsoltee_a_bator
    Valami Csernobillal kapcsolatos.
  • vizes
    Nem vagy vele egyedül. Azt hittem csak nekem nem jött át a poén.
  • morcosqtya
  • Tetsuo
    Nem értem a "poént", de ahogy tovább olvasom a hozzászólásokat, valószínűleg nem is vesztek vele semmit.
  • toza #366878
    tek...

• toza #366877
    szamar...lodarazs... es most az ember es kajak szerelmebol szuletett iker par lathato...

• ximix #366876
    Útjavítási munkákhoz keresünk munkatársakat.
    Követelmények :
    150kg-os testsúly minimum
    2-3 ugrálás/perc

Amit nyújtunk:
    Munkacipő

Jelentkezést várjuk
    A Magyar Nanotechnológiás Kátyútömítő Kft.-címén

• PeeTeR
    "Te taposd, te nagyobb darab vagy." :DASDSADASADSADS
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2019.06.27. 20:13:35
  • dashed_
  • Vektast
  • Alexease
    Hungarikum:D
  • Musachy
  • RatBaG #366870
  • morcosqtya
    Nyugi srácok! Holnap már jön egy hidegfront (elvileg). :)
    Jó reggelt fejfájás, here we go again!!!
  • Bokafix2

1. "(és egyéb)"... Ezek szerint a látásod is szelektív.
    2. Azt a képet direkt neked szántam. Egy skizofréniát szűrő teszt. De csak azért, mert annyira rajongsz a tesztekért.
    3. Aduász egy szó... hihetetlen, hogy még mindig képes vagy alulmúlni magad. :D Persze nyilván szándékosan írtad így.
    4. Pedig egy előző posztodban még te hivatkoztál az iróniára, most mégsem érted? De még ha a szövegem kontextusából indulsz is ki, abból is világosan látható, hogy a fasz se akar barátkozni veled.

Valójában alig posztolok ide, szóval ez is sokatmondó, hogy máris én vagyok kikiáltva a trash királyának, pedig a topik posztjainak kb. a fele szintúgy egy hulladék. Csak én veled ellentétben nem teszem szóvá, hanem továbbgörgetek. Minimum úgy viselkedsz, mintha te szartad volna a Grand Canyont, vagy mintha nekem a te ízlésedhez kéne igazodnom. Ne segíts, arra nincs szükségem... inkább verd ki, attól megnyugszol.
  • RatBaG #366867
  • Tinman #366866
    Összegezzük:

1. Betettél ide egy vállalhatatlan szemetet, ami az Univerzum egyetlen pontján sem lenne se humoros, se aranyos, ergo ultra off. (Ezt nem csak én tettem szóvá.)

2. Betettél rá egy másik off képet, ami dettó a kutyát nem érdekli.

3. Ellőtted az SG-s ultrasuttyók adu ászát, a helyesírás kártyát egy elgépelés miatt. Ez mondjuk megint csak kiváló képet fest arról, hogy milyen színvonalat képviselsz. Várjuk az életkor kártyát, és az új reg. jokert...

4. A cimboráid rossz helyen keresed... ott keresd, ahol az ilyen értékelhetetlen szemeteket kiokádják a netre, ergo nem vagyok a cimborád, úgy fest már nem is leszek, hiszen igyekszem elkerülni a humor legkisebb morzsájával sem rendelkező embereket.

Segítek: Ne tegyél be több szart, annál az is sokkal jobb, ha semmit nem teszel be. Szívesen!
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
    Kata óta nem volt egy jó kis adok-kapok itt a topikban :D
    Flame On!