Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
coub - link
"Dobok egy SMS-t az asszonynak, hogy kicsit tovább tart a "meló""
Mi van fiúk, történt valami ?? :
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Ez egy bank rab......
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kb mint a Benny Hill-ben
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.10.28. 19:01:06

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Anyam es felesegem is doanyos volt, ugyhogy igazabol kb 30 eves koromig mindig volt aki dohanyzott mellettem. Szerencsere mindketten leszoktak rola. Most valahogy az ocsem szokott ra. 😞
Amugy tenyleg borzalmas es gusztustalan mikor neki all dohanyozni. Foleg mikor segitseget kerem valamiben es a ket oraban 4.szerre tart 5 perc szunetet <#falbav>#falbav>
Ennel gazabb mar csak a fuvesek lehetnek talan. 100 szor budosebb. Amerikaban tobb embert ismerek aki fuvezik tobbszor naponta mint aki sima dohanyt sziv 😞 A szomszedom is fuvezik. Azt is erzem minden nap mikor nekiallnak a haverjava :/
De ha azt hiszed az az auto budos amiben dhanyoznak akkor szagolj bele egy olyanba amiben fiveznek minden nap. GUSZTUSTALAN!
Az embereken is 1szer jobban lehet erezni. Multkor ultem a fodrasznal es bejott egy csavo a 6 eves kislanyaval. A csavo valszeg fuvezett az autojaban elotte mert buzlott tole 😞
Tudom, hogy nem olyan gaz mint a pia de akkor is szanalom, nagyon kemenyen.
Meg annyit hozzafuzvnek, hogy amerikaban nem keverik a fivet semmivel. 1 cigit tekernek es 2-3-4 reszletben elszivjak egyedul egesz nap vagy 2-3an 1 et elszivnak egyszerre. Tehat a szag nagyon tomeny.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.10.28. 14:01:33
De tény hogy az erős szellőztetés az autóban kevésbé tud zavaró lenni mint egy lakásban, ahol ez nem lehetséges.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.10.28. 13:51:17
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
imo :) science fiction is science fact
"...és tekintettel arra, hogy XY Suzuki Wagoner tip. személyautójának hátsó szélvédőjén, baleset okozására felhívó, valamint arra buzdító jellegű üzeneteket közölt az általa vezetett jármű mögött haladó forgalomban résztvevők felé, ezért XY vélhetőleg szánt szándéka volt, hogy balesetet OKOZTASSANAK vele, kiharcolva az áldozat szerepet és a káoszkeltést az utakon. A fentiekre való tekintettel XY-t nyolcszázhatvakét év, három hó fegyházra ítélem gyökérség miatt, szólottam" 😄
Flame ON! <#banplz>#banplz>
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
sőt továbbmegyek aki a saját lakásában dohányzik ,de teszem azt van partnere.gyereke az is no komment
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Még én is meglepődtem. 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2018.10.24. 20:36:55
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
micsoda izgalmak...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
szept 12 tol olvassd vissza
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.10.24. 11:14:50
(a leányzót viszont szívesen látnám másféle videókban is.. <#whatever>#whatever> )

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,