Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

https://coub.com/view/eo3uu
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
meg vizet es wireless elektromossagot is lehet kinyerni levegobol,nem kene furni v fizetni erte ugye. vagy hogyisvan ez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2018.10.29. 22:24:01
a másik az harbleu, neki van egy kisebb mutatványa, beteg
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Egyedül élek a természet mélyén mint Yoda.
Az ajtót meg becsukom.
Tiszteletben szoktam tartani a nemdohányzókat.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Lakásban én sem dohányoznék.
Csak a gangon, udvaron, úton.
Kocsiban sem illik már.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
kevesebb mint 100 eve nem is volt meno...
csak gombfoldesek toltak ingyen katonaknak h tobb legyen a beteg ,gyenge ember ,h ne tudjanak
elnyomas ellen harcolnise....
csak 80 es evekben szivarogtattak ki ,h karos is es tudjak h az....
van par film is errol..
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.10.29. 12:35:31
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Spanyol nyelv észlelve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eplus2>#eplus2>
Nálam lakás tabu, pláne, hogy voltam már segíteni cimbinél lakást felújítani, amit dohányosoktól vettek, kis túlzással minden sárga volt, még a lambéria mögött is. Próbáltam átszokni e-cigire, nem ment, letenni nem tudom, tiszta gáz.
Kis adalék: dohányos és dohányos "szaga" között is van különbség, van olyan ismerősöm aki mellett én sem tudok megmaradni, mert valahogy büdösebb mint az átlag bagós (fürdik meg minden, csak valahogy nála máshogy csapódik le, a fene tudja).
Egyszer sikerült pár hétre letennem, na akkor rohadtul éreztem a ritkán használt utcai ruháimon a bűzt (átmeneti, téli kabát, ilyesmi)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt viszont teljes mértékben adom, hogy aki végigcigizik egy műszakot az a 6. 7. órában már úgy bűzlik mint egy szivar. Tudom, mert ilyenkor saját magamon érzem milyen geci büdös vagyok, hát még az mit érezhet aki nem is cigizik 😄
dohányozz. igyál. drogozz. ölj embert. föld anya és a nyugdíjbiztosító meg fogja köszönni.
"The trees move. Do you not see it?"