Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szar hely de mindenki fuvezik. Rendorseg nem basztatt mindenert csak ha hulyen vezetsz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

https://coub.com/view/eo3uu
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
meg vizet es wireless elektromossagot is lehet kinyerni levegobol,nem kene furni v fizetni erte ugye. vagy hogyisvan ez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2018.10.29. 22:24:01
a másik az harbleu, neki van egy kisebb mutatványa, beteg
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Egyedül élek a természet mélyén mint Yoda.
Az ajtót meg becsukom.
Tiszteletben szoktam tartani a nemdohányzókat.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Lakásban én sem dohányoznék.
Csak a gangon, udvaron, úton.
Kocsiban sem illik már.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
kevesebb mint 100 eve nem is volt meno...
csak gombfoldesek toltak ingyen katonaknak h tobb legyen a beteg ,gyenge ember ,h ne tudjanak
elnyomas ellen harcolnise....
csak 80 es evekben szivarogtattak ki ,h karos is es tudjak h az....
van par film is errol..
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.10.29. 12:35:31
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"