Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

beta cuck
Musachy

imo :) science fiction is science fact

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

morcosqtya

Musachy

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya

BenedekFeco

Audinál működik.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Musachy

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Musachy

nem ezt akarta teszla bacsi is ingyen adni nepnek?
meg vizet es wireless elektromossagot is lehet kinyerni levegobol,nem kene furni v fizetni erte ugye. vagy hogyisvan ez?
Musachy

Fura Alak
😮

szomferi
imádom ezt a csávót 😄

a másik az harbleu, neki van egy kisebb mutatványa, beteg

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Musachy

fejhalgatoval!!! 3d audio .. csodalatos.
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.10.29. 20:12:40
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
Nem zavarok senkit mert nincs senkim. 😊
Egyedül élek a természet mélyén mint Yoda.
Az ajtót meg becsukom.
Tiszteletben szoktam tartani a nemdohányzókat.

FalseHeLL
Nekem fater mindig teraszon dohanyzott amig kicsi voltam. Siman behozta a szel a szobaba, eleg rossz volt olyannak aki nem dohanyzik, mint en, szoval figyelj esetleg erre is meg ha kint is dohanyzol. Szarul hangzik, hogy a nem dohanyzok nem hagyjak a dohanyzokat beken, meg kiuzik oket mindenhonnan, de nekem se jo mikor folyamat kohogok, illetve buzlok a fusttol. Azt is nehezen viselem ha valaki elottem gyalogol es szivja, en meg fullba kapom mogotte, de nem szolhatok semmit mert ugye szabad levego, es igazabol megoldom nem az csak nem kellemes. En azokat utalom akik elmennek kajalni nyaron, kiulnek a terasz/utcareszre es miutan befejeztek a kajat ragyujtanak ott az asztalok kozott. Valaki epp akkor kapta meg a kajajat stb. Faszert nem lehet felallni es legalabb 10 lepest megtenni valamelyik iranyba.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

morcosqtya
Minden szavaddal egyetértek.
Lakásban én sem dohányoznék.
Csak a gangon, udvaron, úton.
Kocsiban sem illik már.

Mr_no_NaMe
Mondjuk lehet...annak is volt értelme a leírtak alapján: a betépett idióta úgy ül autóba és úgy viszi el a fattyát valahova, hogy be van állva mint a gerely. Hagyjuk nem is ide tartozik..
vagjatok h vvvv2 idelyen terjesztettek el dohanyzast?
kevesebb mint 100 eve nem is volt meno...

csak gombfoldesek toltak ingyen katonaknak h tobb legyen a beteg ,gyenge ember ,h ne tudjanak
elnyomas ellen harcolnise....

csak 80 es evekben szivarogtattak ki ,h karos is es tudjak h az....
van par film is errol..

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.10.29. 12:35:31
Lehetni éppen lehet, csak nem szabad(na).

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Caliph
nem dohányosként egyedül egy ember gyújthat rá a kocsimban,az pedig a fater,de ő is kapja az ívet hogy se előtte se utánna de ahogy beülünk abba a kis kabinba máris pöccen az öngyújtó. egy pár kilóméteres úton is képes megszívni a ruhád a füstöt,és aki érzékeny erre az bizony szívhatja...és még az se segít ha lehúzza az ablakot. a másik amire morgok,ha kaja közben gyújt valaki az asztalnál,az egyik legnagyobb bunkóság. szerencsére a haveri kör tiszteletben tartja a nemdohányzókat,és szépen elvonulnak dohányozni,ha együtt utazunk akkor meg inkább kiállunk valahol arra az öt percre.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

SzirmosSzisza
Jó, de berúgva se lehet vezetni/dolgozni D:

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Gondolom olyan államban lakik, ahol legalizálták a füvet, pl Kalifornia.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Fura Alak
"hay que irse para poder volver" para quienes no sepan ingles

Spanyol nyelv észlelve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"vissza kell térni" azok számára, akik nem ismerik az angol nyelvet

<#eplus2>

hát én dohányosként a nem dohányzókkal értek egyet, büdösek vagyunk, ez van. 😞

Nálam lakás tabu, pláne, hogy voltam már segíteni cimbinél lakást felújítani, amit dohányosoktól vettek, kis túlzással minden sárga volt, még a lambéria mögött is. Próbáltam átszokni e-cigire, nem ment, letenni nem tudom, tiszta gáz.

Kis adalék: dohányos és dohányos "szaga" között is van különbség, van olyan ismerősöm aki mellett én sem tudok megmaradni, mert valahogy büdösebb mint az átlag bagós (fürdik meg minden, csak valahogy nála máshogy csapódik le, a fene tudja).

Egyszer sikerült pár hétre letennem, na akkor rohadtul éreztem a ritkán használt utcai ruháimon a bűzt (átmeneti, téli kabát, ilyesmi)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mr_no_NaMe
Ember, te hol laksz? Bronx? Harlem? 😄 Hülye vagyok Amerikából, csak ezeket ismerem amiknek szar hírük van 😄 Mennyire selejt lehet ott a rendőrség, ha az emberek a kocsiba füveznek, ráadásul a gyereket így meri vinni fodrászhoz? Jézusom...
Mr_no_NaMe
Háát, szerintem még ha be is szívja a kocsi, azt 1 órás melóval ki lehet hozni (eladás előtt pl).

Azt viszont teljes mértékben adom, hogy aki végigcigizik egy műszakot az a 6. 7. órában már úgy bűzlik mint egy szivar. Tudom, mert ilyenkor saját magamon érzem milyen geci büdös vagyok, hát még az mit érezhet aki nem is cigizik 😄
Calver
meh, a dohányosok könnyű célpont... bezzeg aki gyereket vállal! a legönzőbb görények, akik nem csak a saját életüket basszák közepesen szét, hanem globálisan fosnak az emberiségre a környezetszennyező pokolfajzataikkal.

dohányozz. igyál. drogozz. ölj embert. föld anya és a nyugdíjbiztosító meg fogja köszönni.

"The trees move. Do you not see it?"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya

morcosqtya