Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
the world is mine
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
itt most eldöntheted, hogy mikor menjen iskolába a gyereked, nem szükséges rögtön 6 évesen beíratnod.
na meg lett némi rögvalóság, nagy a szakadék a magán meg az állami ovi között, utóbbiba sok mindent a szülőknek kell vinni.
plusz vannak az összevont ovik, ami egyszerre jó (toleránsabb lesz a gyerek) és rossz, mert visszavetheti a beszédkészséget, szociális képességeket.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
4 evesen elmondta a pledge of allegiance-t.
Mondjuk az csak egy "mondoka" de akkor is kiakadtunk mikor elkezdte karattyolni 😄
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.10.21. 14:57:57
imo :) science fiction is science fact
Siriusly?
imo :) science fiction is science fact
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ki az USA elnöke
A, Trump
B, Michael Jackson
C, Miki egér
és ez nem vicc, az elemi meg a középsuli kritikán aluli, a fősulin már vannak értelmes oktatások,de ha a kosár vagy a focicsapatban játszol lehetsz síkhülye is akkor is lediplomázol
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.20. 17:46:37
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De basszus, nulla rákészüléssel, 20+ éve tanult gimis történelemből összekattintgatni úgy, hogy csapnivaló jegyeim voltak, mi a fenét csinálnak az amcsik a suliban?
Meg ugye ez egy teszt, nem kifejtős, szóval picit felfelé csalnak a százalékok. Nem vagyok nagy híve a beskatulyáznak, de ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy hogy a viharban tudnak ezen 20 százaléknál kevesebbet elérni az amcsi fiatalok. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
65% is csak azért lett mert valamelyik kérdést, vagyis inkább a válaszokat benéztem.
De a lényeg, hogy ha ezekre az átlag amcsik nem tudnak helyesen válaszolni az nagy szégyen szerintem.
Egyébként a #363889 hsz-ben ott van egy magyar állampolgárság szerűség. Abban 16/20-at sikerült elérni. Szerencsére nyelvtan kérdés nincs benne. 😄D
Mind az amerikai, mind a magyar elég általános műveltségre épít. Egyikben sincs olyan brutál kérdés szerintem.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
olyanokat nem tudtam, hogy melyik allam van Canada hataran.
Fingom nincs ki most a Speaker of the house. Obama idejen kaptam citizenshippet akkor tudtam ki volt.
3 elso allamot elrontottam.
What is an amendment?
(ezt valasztottam) the Preamble to the Constitution
(de ez volt az.)a change (to the Constitution)
Pedig ezt tudtam csak a preamble szo bezavart 😞
When was the Constitution written?
1776
1787
Ezt is beneztem. lol. De az osszes tobbit tudtam.
Kivancsi lennek, hogy magyarorszagon hany ember menne at az ilyen teszten. Tegyuk hozza en se mentem volna at ezen a teszten ha nem tanulok ra. Mondjuk nem is itt mentem iskolaba.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Folyamat kapok ilyen emaileket:
Az lenne a kérdésem hogy ezeknek az emaileknek mi a célja? Mert se reklám nincs benne, se 1 link ami máshova mutatna, csak 1 kép és annyi, ami tényleg 1 kép nem vírus nem trójai. A címzettnél sokszor nem is az én email címem van. De van amikor igen de a tartalma nagyjából ugyanaz.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2018.10.19. 14:21:28
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
okos amcsik
indexről
"Respondents 65 and older scored the best (74 percent), while only 19 percent of test-takers 45 and younger passed."