Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SD456
Where´s Waldo ?

PS3 ID: SDani456

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
valaki vállalja be a 2.-t, másvalaki megcsinálhatja a 3-as versenyzõt

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Danka88
talán balról a 2. a legkitünöbb 😄

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

morcosqtya
😊))
Gondolom ittál...

Metalmilitiakid
na jó de a 4 bõl melyiket? 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

morcosqtya
Valaki, aki ráér, face-ezzen kicsit:

passatgt
tilt and shift

Seth
Hogyan hívják ezt a filmezési technikát? Olyan mintha makett lenne de mégse 😊

PSN ID.: Beegabor

desigo
passatgt
kurvajó ez a város

Vaxi
lol ez a tik 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

miért undi a túrórudi?<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

tigeroo
miért, a zúzapörkölt jobb?😛
Dzsini
tényleg, azt kifelejtettem 😊 köszi!

@765: vagy ízlene, ha nem tudnád mi az 😄
(én így etettem meg külföldi ismerõsökkel a például a túrórudit: ha elõre megmondom, hogy étcsokiba mártott cukros túró, akkor kizárt, hogy hajlandóak megkóstolni - mondjuk egy bizonyos brit ismerõs utána edzõdött még, kapott szalontüdõt, lóvirslit, pacalt, halászlevet belsõséggel...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

n3whous3
tik? 😊

púúúúú

mcmoha
Nekem valahogy nemigazan izlene.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Aquir
eeew

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nyugat Magyarországon (szülõhelyem Zala megye), rettenet komolyan meg tudják csinálni a kakastöke pörköltöt. Csakis zsírban sült hagymás dödöllével. Úúú, csak is ezekért a kajákért vágyom néha visszatérni 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini
A nyugati féltekén az ökörpéniszt szárítva, kutyák számára készített különlegességként árulják, de a keleti országokban általában emberek fogyasztják. A péniszt fõzik vagy sütik, de nyersen is meg lehet enni, már aki erre vágyik. Azok, akik már kóstolták, szétfõtt tintahalhoz hasonlították az ízét.

Néhány ázsiai nép és észak-amerikai indiántörzs hitt abban, hogy ha megesznek egy adott testrészt, akkor fejlõdnek az adott területhez kapcsolódó képességeik. Épp ezért Peking (és talán a világ) egyetlen péniszre specializálódott éttermében a nõknek nem ajánlják a herék fogyasztását, a férfiaknak azonban annál inkább. Az étteremben kapható kecske-, ló-, jak-, szamár- és ökörpénisz, valamint a 70 ezer forintos lakoma, a fókapénisz.

...képzeld, vannak olyan elvetemült népek, ahol a tüdõt, a gyomrot, az agyat is megeszik (szalontüdõ, pacal, velõs rántotta)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
ez a faszi szerepel az akkezdet phiai zenebuddhizmus klipjében is 😄
Ha ezt a faszit meglatnam a csaladom korul, ott helyben megolnem.
mcmoha
Ebbol mit foznek? <#csodalk>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

<#rolleyes>

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

GOOGLE -> meztelen sün
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
"Ez annyira jó, hogy holnaptól kezdve én mondtam!" - Molnár Ferenc

RatBaG
<#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

kifli
1000 kösz 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Igen, ezek legalább aranyosak!
Nekem kezd már elegen lenni a sok durva és undorító reklámból, szinte a legfõbb cél manapság, hogy elrettentsék és sokkolják a fogyasztókat, ahelyett, hogy valami kreatív és ötletes dolgokkal próbálnánk elõállni.

Én nem szeretek közönyös lenni a világ dolgaira, de ez a sok szörnyûség, ami már nemcsak a híradóból, hanem a reklámokból is elárasztja a nézõt, mégis erre készteti az embert.. 😞
Dzsini

yugoslave
Ez már megint... 😄
Jól játsza a faszi az idiótát... de igen ocsmány... 😄

yugoslave
http://www.youtube.com/watch?v=-cNrCPzdmy8
Erre gondolsz?
Álmomban szoktam így repkedni.. csak erszények nélkül 😊

manome

ivitzp
valamelyik nap fényképeztem, elbújt a kiscsávó a tányérok mögé <#idiota><#idiota><#idiota>

z99999

Pszt.

morleone

Szerintem ariak... 😄 <#finom>

OCN
a csajnak van feltöltve még ezenkívül jópár feldolgozása,és mind nagyon jók!

Wow! <#eljen>
k O T T A
"kezit" csókolom<#vigyor2>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/