Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
PSN ID.: Beegabor
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
@765: vagy ízlene, ha nem tudnád mi az 😄
(én így etettem meg külföldi ismerõsökkel a például a túrórudit: ha elõre megmondom, hogy étcsokiba mártott cukros túró, akkor kizárt, hogy hajlandóak megkóstolni - mondjuk egy bizonyos brit ismerõs utána edzõdött még, kapott szalontüdõt, lóvirslit, pacalt, halászlevet belsõséggel...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Néhány ázsiai nép és észak-amerikai indiántörzs hitt abban, hogy ha megesznek egy adott testrészt, akkor fejlõdnek az adott területhez kapcsolódó képességeik. Épp ezért Peking (és talán a világ) egyetlen péniszre specializálódott éttermében a nõknek nem ajánlják a herék fogyasztását, a férfiaknak azonban annál inkább. Az étteremben kapható kecske-, ló-, jak-, szamár- és ökörpénisz, valamint a 70 ezer forintos lakoma, a fókapénisz.
...képzeld, vannak olyan elvetemült népek, ahol a tüdõt, a gyomrot, az agyat is megeszik (szalontüdõ, pacal, velõs rántotta)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem kezd már elegen lenni a sok durva és undorító reklámból, szinte a legfõbb cél manapság, hogy elrettentsék és sokkolják a fogyasztókat, ahelyett, hogy valami kreatív és ötletes dolgokkal próbálnánk elõállni.
Én nem szeretek közönyös lenni a világ dolgaira, de ez a sok szörnyûség, ami már nemcsak a híradóból, hanem a reklámokból is elárasztja a nézõt, mégis erre készteti az embert.. 😞

Erre gondolsz?
Álmomban szoktam így repkedni.. csak erszények nélkül 😊