Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ_HELL
BaliBoy
Mi ebben a lehetetlen??? Egyszer egymás tetjére próbálja pakolni a két kicsit, utána meg egymásra csúsztatva. A két paralelogramma szélessége meg nem egyezik. Hûûû mekkora találmány.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Így még akár filmzenének is elmehetne.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kifli
gondoltam hogy valaki jön majd valami faszsággal 😄<#banplz>
ScarY MAN
<#vigyor5><#idiota><#taps><#worship>

...

En pedig ezt. Ha valaki nem ismerne. Flo-rida : Club can`t even handle me right now

Az eredeti:
nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

kifli
valaki dob egy linket a fasziról, aki speckó ejtõernyõs ruhába repked a hegyek közt? 😄
bigapó
atyaúristen...de egyébként elõbbi jobb volt 😄

The Matrix has you...

LasDen
ezen nagyott szakadtam 😄
Hero: osztálytársam mondta, h az egyik haverja az orvosin a boncterembõl lenyúlt egy faszt
Hero: aztán elment vele wcre, beállt mellé valaki, õ meg földhöz baszta és azt ordibálta, hogy ha nem hugyozol, menj a picsába.
Csipi: Akkor már mért nem pinát lopott?
Hero: mert pinát lopni olyan mint ellopni egy szakadákot a Grand Canyonból

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tower Guard
Ez nanemár 😄
pfff

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Nah nemár épphogy feltöltöttem, meg egy trailer átszinkronizálásával nem tudom milyen törvényt sért meg az ember...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

LasDen
X: nabaszki, voltak koleszos napok, egész délután csikart a hasam, gondoltam el kéne már menni szarni
X: na, mondom az egyik csajnak, hogy hallod XYZ, had vigyem már fel a koliba a táskám, mer tuti el fogom hagyni
X: mondja oke, felmegyünk lerakom, vágod ez volt fedõsztori, hú mondom kérhetek egy kis wc papírt, mer elmennék már wcre, mondja ok
X: mer egyébként az egész koliban nincs wcpapír
X: na szép kényelmesen leülök, rakok egy kurva nagy fost, egybõl jobban vagok, nem csikar a hasam, szép kényelmesen elkezdem törölni, jó krémes fos volt, fogy a wcpapír, demoomndom zsír, mer pont elég
X: na akkor baszott be a krah, jön még kula, hú mondom a kurva élet, jön a szar, csak jön, jön
X: na mondom fasza, törlöm a seggem, tiszta szar a papír, és el is fogyott
X: na ilyenkor mi a lófaszt csinálsz? keresel zsepit
Y: jajaja
X: találtam egy taknyos zsepid, dehát lófaszra se elég, és tiszta szaros seggel nem ülhetek vissza a sörsátorba
X: úh elindultam papírt keresni.. felhúzom a gatyám, csak szép kényelmesen hogy ne legyen minden szaros, elindulok, kimegyek a folyosóra, jön két haverom szembe, mondom apa, nincs wc papírod
X: kérdezi mér, szarnod kell? mondom jaja, majd beszarok, hú aszondja, hú nincs sajnos
X: na megyek tovább, bemegyek a nõi wcbe, hátha ott van, találtam a kukába egy taknyos zsepit, elrakom talomba, átmegyek a zuhanyzóba, és bazdmeg
X: ott fekszik egy pár zokni
Y: bazdmeg 😄😄
X: így állok csípõre tett kézzel, szemezünka zoknival, há mondom ez van, nincs mit tenni
X: felkapom, visszamegyek a wcbe ahol kezdtem, elhasználom a zsepit, széttépem a zoknit hogy nagyobb legyen a felület
X: elkezdem törölni, törlöm, törlöm, törlöm, elfogy a zokni is, még mindíg tiszta szar a seggem
X: há mondom mostmá buli van, kifordítom a zoknit, úgy is kitörlöm
X: kb pont flottra kitörlöm a seggem, bedobom a zoknit mint a wc papírt szokás, ja mondom ez nem lesz jó így, kiszedtem, kibasztam az ablakon, kezet mostam, visszamegyek a sátorba
X: kérdezik a többiek, te emg hol a faszba voltál?
X: ááá mondom csak találkoztam egy haverommal azt dumáltunk
X: gyáá, nagyon kemény volt😄
Y: hallod bazdmeg te teljesen beteg vagy😄😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Hegi90
😄:ASS_AS_:_:SDASAD:_SAD:SD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

nan76
naja..de akkor is😊..nem sz*rral gurigáznak ott a jútúbon😊

jhetedikj
gondolom név alapján szûri ezeket valami program

anno 1987

nan76
5 perc alatt letiltották<#guluszem1>

Norbi1990
"A videó ABGroup tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzõi jogi okok miatt. "
Tower Guard

😄DDD
Kommentek legjobbak.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
1:25-nél az a repülõ wtf

FlDutchman

OCN
OCN
OCN
Jol tolja az indigó

Jól tolja a kölök 😄

"Ezen a héten érkezett a stáb Washington-ba és máris történt egy malõr egy teljesen lezárt utcarészen, amit egy megkülönböztetõ jelzést használó rendõr nem vett figyelembe és egyenesen a kamerák kereszttüzébe vetette magát. Mivel a koreográfiába nem szerepelt egy szirénázó járõr sem, így végül csattanás lett az eredménye. " (Szabitól.. tdu2warez top.)

Fúúúúj 😊 Ezeket az újabb Bubbles részeket nem is láttam. Megy a kedvencekbe 😊

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Akkor ez most itt win es kesz. Fenn van youtube-on, szoval 18+ 😊😊😊

Esküvõ (angol)

Találkozás a szülõkkel (angol)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

election

Na, erre gondoltam!
😊😊
(Meg ki is mondja, hogy FUCK OFF😊

Egyebkent visszaterve az elozohoz, a spitroast csak most esett le. 😄 Ma nagyon ott vagyok vizualisan.
n3whous3
😄DD

púúúúú

a narrátor is nagyon jó nyomja. "I love an eleciton. In fact I'm having one right now" 😄DD

Ez még durvább, amit Sebastian mûvel:

theone91
Hát az én nevem is rohadt nekezen deríthetõ ki... 😄

Nem lenne vicces a neved, ha nem taplóznál. Nincs analógia, de mégis van.

😄DD meg szakadok a röhögéstõl. Köszi ezt be is tettem a kedvencem közé.

BenedekFeco