Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ui.: Megtalaltam, nem szoltam😛
Inkabb varok a hivatalos megoldasra.
(illetve ha beírod hogy
2010.10.06. (R)
- update: a videó beszúrása hackelésre volt alkalmas, javítva - THX cSuwwi
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az SG-n szuntettek meg a teljes szelessegu flash videok (Youtube) behejezesi lehetoseget, vagy valami mas valtozott technikailag? Mert akkor nem kiserletezgetek vele:😊 THXSORRYON!

#228799: nemhiszem... hivatalos személy elleni erõszak meg pont hogy elég súlyos 😄 bár ez esetben nemtudom hogy mi a helyes fellépés/szankció a rendõr részérõl

Jah Live!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
szegény rendõr.azt még tuti õt rúgják/rúgták ki.
Minden ugyanaz másképpen.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
na így már érthetõ...vagy nem😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Waldo:

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
MEG AZT HITTEM,HOG NEKEM NINCS ELETEM!!!!!
wahahahahahaha
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"