Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
koszi.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
keresek egy videót. Egy crossmotor, és egy rally versenyautó versenyzet (talán impreza vrx sti :S) egy ilyen repülõgép roncs "temetõben" a végén ugrasztottak egyet és elzúzott egy nagy repülõgép mellettük mind ezt ilyen slow mo-ban. aki tudja kérem linkelje be marhára kéne megint:SS:S:
elõre is thx
xdxd
http://www.tenke.hu

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Eddig is rühelltem ezt a fa**fejet,mostmár mégjobban..😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/