Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Large Impact simulation gyönyörû, mi sajnos nem ilyennek fogjuk látni, ha egyszer megtörténik😄😄
Hörcsögök😄😄😄 nagyon kis édik😊 2 éves kislányom pont látta és nagyon megtetszett neki, kb 20x kellett lejátszanom neki😄😄 (ezért is haladtam ilyen lassan😄)
A hegyoldalon táncolós "vidám" fiú, meg egyszerûen baromi. Na ez, amit én még magyar fesztiválon sajnos nem tapasztaltam, pedig voltam páron.
Már sokadszor láttam, de mindig lenyûgözött, hogy az emberek tudnak még spontán lenni (még akkor is, ha kell egy kis "segítség")
Aztaaa:-OO
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
"Uramisten! - kiáltott fel a Királynõ - Terhes vagyok! Vajon kitõl?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Csupán próbálkozik és nem szabad mindent azonnal megoldani helyettük.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Vagy hamarabb kezdte 😄
fry day fry day sálálálláláá
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
http://gaborszantai.co.uk/
iLove oHs.
ez jó
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.