Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999

Pszt.

tigeroo
lehet csak a sok diablozás miatt, de én nem szeretem az ilyen helyeket 😄!
Dzsini
hát, aki megvette - persze, múzeumnak nekem is jobban tetszene, jártam olyanban is Angliában, de a Tesconak valószínûleg több pénze van ilyesmire 😊

Meg olyanban is, amit kb. 400 éven át a természet uralt, aztán rájöttek, hogy vigyázni akarnak rá:
http://www.castlewales.com/tintern.html

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
tessék, kapsz 1 ilyet tõlem

tigeroo
hamár lúd(<#idiota>), akkor legyen kövér... na akkor hadszóljon

morcosqtya
Az épület szempontjából tényleg pozitív, de én mondjuk egy igényes galériát vagy múzeumot jobban el tudnék oda (bentre) képzelni..
Persze pénz beszél...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
Magánügyük, hogy hol teszik 😊 a templom valószínûleg évszázadok óta felszenteletlen, a hozzászóló alapján évek óta elhagyatott, így pedig legalább megmaradt régi, szép épületként, amit most már karbantartanak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
szenteltvíz, most csak 99Ft/liter<#idiota>
pointer4
Jeee, követendõ példa!
Én a Meki helyében már kezdenék házalni 😄

Amúgy milyen jól hangzik, vasárnap, megyünk imádkozni, hozzunk valamit? Ja igen, 1 kiló kenyeret, meg 3 babkonzervet 😄
morcosqtya
Otthon fognak imádkozni, amikor bontják majd a Tesco-s konzervet.. <#eplus2>

Dzsini
egy hozzászóló:
"I live in Westbourne and that church has been empty for ages. Good on them for saving the building. (...)
I think it's great that they've reopened and preserved the building! There's a lot of churches in the area and the reality is that not as many people go to church anymore, well to pray anyway!"

Dzsini
bár jelen esetben a metodista egyház tulajdonában volt az épület, akik túladtak rajta: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1328629/Tesco-opens-latest-convenience-shop--church.html - a metodista egyház pedig nem szentel templomokat, nincs kötött helye az istentiszteleteknek úgy, mint pl. a katolikusoknál. Az épületet valószínûleg õk is a lenti módon vásárolták, de túl drága volt a fenntartása.

Csirke4
Én bordélyházat építenék bele. <#idiota>
morcosqtya
Ahogy elnézem, azért az egy gyönyörû épület, kár lenne elbontani.

z99999
te vagy, mert ilyen baromságokon jár az eszed

Pszt.

Dzsini
Angliában van, ahonnan még VIII. Henrik kikergette a Katolikusokat, és királyi tulajdonba vette az ÖSSZES katolikus földtulajdont. Az anglikán egyház a legtöbb helyen új templomokat, stb. épített, a régiekbõl pedig rengeteget elbontott, felhasznált alapanyagnak, vagy más célra használt - pl. raktárnak, lakóháznak.

Rengeteg lakóház és egyéb van most is, amit mindenféle célokra használnak - nem azért, mert az egyház adta el, hanem mert az egyház "megszûnt" alóla, aztán pedig a királyság megszabadult tõle, mint felesleges telek.

tigeroo
azért morális szempontból is megkérdõjelezném a tesco bûnét

ki volt a nagyobb balfasz? az egyház hogy eladta "isten házát", a tesco hogy boltot csinált belõle, vagy a vásárlók akik oda járnak? <#wilting>
pointer4
Az egyház hírnevén a tesco csak dobhat 😄
Mennyivel jobb a tesco gazdaságos cucc, mint a molesztált kisfiú.
Hegi90
Ilyen nincs a mesébe se 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jim Morrison
😄DDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

morcosqtya
FFFFUUUUUU topicból, mert ez nagyon jó: 😊)

morcosqtya
..kivéve ha az építési hatóság fel nem lép ellenük valamilyen helyi szabályozásra, városrendezési tervre stb hivatkozva.

morcosqtya
Jogilag nem, de morálisan támadható.

Vagy ott árul vagy lebontja, övéké a telek / tulajdon.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Banano007
ennyit ér..

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

LeWyTy
<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

templomban kalmárokat talált, akik ökröt, juhot és galambot árultak, valamint pénzváltókat, akik ott telepedtek le. 15Kötélbõl ostort font, és mind kiûzte õket a templomból, juhaikkal és ökreikkel együtt, a pénzváltók pénzét szétszórta, asztalaikat felforgatta, 16a galambárusoknak meg azt mondta: "Vigyétek innét ezeket, ne tegyétek Atyám házát vásárcsarnokká!"

/János II/

plu604
Azért ezzel vitába szállnék. Az se semmi hogy a Tesco beleköltözik. A vezetõk fejében nem fordult meg hogy ez így egy kicsit morbid? Meg az sem hogy az emberek valószínûleg nem az egyházat hanem a Tesco-t fogják ezért ócsárolni?

LeWyTy
Már amit a TESCO csinál<#vigyor>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Évek óta üresen állt. Az egyház eladta. Az a pofátlanság, hogy az egyház eladja "Isten házát", hogy az új tulaj mire használja az már oly mindegy.

Csak ide átlinkeltem, mert ott senki meg se nézte.<#guluszem1>

LeWyTy
Na ez már pofátlanság<#violent>

Ez valami ork járgány lehet, ami lenn parkolt az utcán a C. telep közepén.<#smile>

bardocz
Sony Music Entertainment bekaphatja a faszomat tövig.
Palinko
wow ez még a boxer 😊
újkorában

Ilyen tök kell nekemis 😄DDDD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

tigeroo
<#shakehead><#sir><#rinya>

Palinko
<#szomoru2><#levele>
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Robez84
többet ez se megy vadászni..balfasz!<#idiota>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
LOL.Kap a faparaszt rendesen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

z99999

Pszt.