Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tigeroo
édesanyám nevelõszülõ-tanácsadó, néha ha otthon vagyok éppen akkor velem irattatja meg az adminisztrációt...

van 1 család, akik 5 gyereket fogadtak örökbe és havi 500.000Ft segélyt kapnak...

és még 7 emberre elosztva a háztartásban ígyis több jön ki, mint a minimálbér...
Dzsini
http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html
itt vannak az utónevek és az alapelvek is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Metalmilitiakid
öö ez nem a lüke szarvóker ?? vagy csak hasonlít ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Subakka
az utolsó póló hatalmas XDXD

ಠ_ಠ

kirol
Csini kis férfi cipõk! 😊

ki az a szar aki atirja ezeket magyarra?!
BenedekFeco
Pedig Eperke az van...
cikk

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

n3whous3
és az a szomorú, hogy ugyanebben a körben az Eperkét elutasították. Pedig az meg sztem simán elmegy szép lánynévnek...

púúúúú

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
Kíváncsi vagyok én arra a komoly szakmai döntés-elõkészítésre, és a nagytiszteletû bizottságra akik eldöntik és érvekkel támasztják alá azt, hogy a "Nintendó" az lehet / nem lehet magyar név..

Ezek után már tényleg érdekelne, hogy mi NEM lehet magyar keresztnév ebben az országban???
.. és hogy tulajdonképpen Õk mire is veszik fel a fizetésüket??..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Az már más kérdés 😄

De mindent jóváhagyatnak....

Positive Mental Attitude

Csak ojan nevet adhatnak Õk is, amit jóváhagynak!

morcosqtya
😄DDDD

"lófaszt"...

n3whous3
igen, idén bejegyezték ezt is hivatalosan adható névnek

de annyit hozzá, hogy ez a magyar nemzetiségre vonatkozik, a cigányok megtehetik, hogy akár lófaszt is adhatnak névnek arra hivatkozva, hogy a saját nemzetiségükben ez elfogadott, de ok lófaszt talán nem de minden mást 😄

púúúúú

morcosqtya

Crem
Basszus, elõször le se esett, csak az árnyékot késöbb vettem észre!😊
Ez hatalmas...<#eljen>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Doomista
😄DDDDD

Mondjuk a kép minõsége eléggé trágya, lehetne minimum HD.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kicsikiraly
detto 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

w77d
ekte így voltam én is XD emlékszem a vissza a jövõbe címû filmben még büszke voltam hogy magyar vonatkozású írót emlegetnek aztán rájöttem hogy mégsem XXXD

Dzsini
egy ismerõs hasonlóan járt P. Howarddal, mikor égre-földre kereste az eredeti kiadásokat, míg fel nem világosították, hogy azokat olvasta...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
na, melyikõtök tud rendesen ë-vel beszélni?

Dzsini
ja, és a kedvencem ki is maradt: Bach János Sebestyén.
És persze Luther Márton és a többiek...

morcosqtya
Gyermekkoromban nekem nagy csalódás volt, mikor megtudtam, hogy Verne Gyula nem is magyar író, hanem Jules Verne "néven" egy francia.... 😊)

OCN
Egy régi klasszikust 😊)

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

morcosqtya
Néhány póló:

A végére bünti a lányoknak:

Dzsini
mert egy idõben szokás volt a neveket lefordítani - így lett a királyból VIII. Henrik és nem Henry, és így lettVerne Gyulánk, Washington György sétányunk, Marx Károlyunk, és Bécs és Pozsony.

Persze a szokások változtak, ma már a neveknek csak egyetlen körében elfogadott (és ajánlott helyesírásilag) a magyarítás: uralkodók, családtagjaik és a pápák (és néhány más fõpap) neveinél, nemcsak a régieknél, hanem a ma élõk esetében is- de csak az uralkodói neveiknél: tehát van ma Benedek pápa (és nem Benedictus), János Károly király (és nem Juan Carlos), Károly Gusztáv király (és nem Carl Gustaf) és Erzsébet királyné (és nem Elizabeth), és igenis Véres Mária (I. Mária, és nem Mary).

OCN

w77d
szerintem inkább egy ilyen kis koboldra hasonlít a srác... mindenesetre jól kikúrt vele a természet, de ezáltal még sokra is viheti 😄

morcosqtya

kifli
nyilván emiatt nem került ki a hagyományos piros-kék tesco logo.
w77d
pénz pénz pénz pénz és egy kis pénz...

ZTM

Kicsikiraly
VÉRES MÁRIA?

könyörgöm, neveket miért kell folyton lefordítani? 😄 ha Kovács János kimegy amerikába, õ sem lesz John Smith.

DFTBA &#3232;_&#3232;

immovable
Legalább már értelmes funkciót lát el az épület.
David2
el nem tudom képzelni, h hogy engedették meg az ottani mûemlékvédelemisek. Mert hiába tiéd a ház, nem barmolhatsz vele akármit, ahogy kedved tartja, pláne nem ha védelem alatt áll.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Ugyan már, az angoloknál mindig is az uralkodó hangulatától és érdekeitõl függött a vallási hovatartozás. Henrik lánya, Véres Mária például az anglikánokat mészároltatta, égette haláálra és visszatért a római katolikus egyházhoz.
Aztán nem sokkal asszem újra volt egy hasonló "fordulat".
De nem vágom, rég tanultam törit. Majd wikipediáról utána nézel. 😊

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

morcosqtya
..Diablózni..
<#zavart1>

Dzsini
én imádtam, kétszer voltam kint a Királyságban, kétszer mentem el oda pár órára... üldögélni, nézelõdni, sétálni.

mi a : D

egyébként ez a gyerek úgy néz ki mint Larry

morcosqtya
Na igen...
3. és 4. kép gyönyörû!