Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
van 1 család, akik 5 gyereket fogadtak örökbe és havi 500.000Ft segélyt kapnak...
és még 7 emberre elosztva a háztartásban ígyis több jön ki, mint a minimálbér...
itt vannak az utónevek és az alapelvek is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ki az a szar aki atirja ezeket magyarra?!
cikk
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
púúúúú
Ezek után már tényleg érdekelne, hogy mi NEM lehet magyar keresztnév ebben az országban???
.. és hogy tulajdonképpen Õk mire is veszik fel a fizetésüket??..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Positive Mental Attitude

de annyit hozzá, hogy ez a magyar nemzetiségre vonatkozik, a cigányok megtehetik, hogy akár lófaszt is adhatnak névnek arra hivatkozva, hogy a saját nemzetiségükben ez elfogadott, de ok lófaszt talán nem de minden mást 😄
púúúúú

Ez hatalmas...<#eljen>#eljen>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mondjuk a kép minõsége eléggé trágya, lehetne minimum HD.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És persze Luther Márton és a többiek...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A végére bünti a lányoknak:
Persze a szokások változtak, ma már a neveknek csak egyetlen körében elfogadott (és ajánlott helyesírásilag) a magyarítás: uralkodók, családtagjaik és a pápák (és néhány más fõpap) neveinél, nemcsak a régieknél, hanem a ma élõk esetében is- de csak az uralkodói neveiknél: tehát van ma Benedek pápa (és nem Benedictus), János Károly király (és nem Juan Carlos), Károly Gusztáv király (és nem Carl Gustaf) és Erzsébet királyné (és nem Elizabeth), és igenis Véres Mária (I. Mária, és nem Mary).
könyörgöm, neveket miért kell folyton lefordítani? 😄 ha Kovács János kimegy amerikába, õ sem lesz John Smith.
DFTBA ಠ_ಠ
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Aztán nem sokkal asszem újra volt egy hasonló "fordulat".
De nem vágom, rég tanultam törit. Majd wikipediáról utána nézel. 😊

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
<#zavart1>#zavart1>
egyébként ez a gyerek úgy néz ki mint Larry