Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ha nem a tesco akkor más egyház veszi meg
muszlimoknak is így lett egy csomó mecsetjük
nehezen adnak templomokhoz építési engedélyt, ezért egyszerûbb már eleve korábban üzemelõ szent helyeket megvenni és átalakítani
és amúgyis ez a 21ik század, itt már a pénz diktál nem a vallás
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ízlés szerint (már amennyire egy nagy öregnél szó lehet ízlésrõl...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://gaborszantai.co.uk/
baby baby uu baby😄
cthulu elintézi helyettünk majd
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
1. Justin Bieber - Baby ft. Ludacris; 374,403,983 views
2. Lady Gaga - Bad Romance; 301,052,815 views
3. Charlie bit my finger - again !; 244,618,076 views
4. Shakira - Waka Waka(This Time for Africa); 226,529,099 views
5. Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna; 183,917,654 views
6. Miley Cyrus - Party In The U.S.A. - Official Music Video; 169,259,597 views
7. Evolution of Dance; 155,656,701 views
8. Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho); 149,693,727 views
9. Hahaha - Small daring boy; 144,110,962 views
10. Eminem - Not Afraid; 141,438,781 views

...az más kérdés, hogy egy gyûjtõ ritkán veszi rá magát, hogy eladjon a gyûjteménybõl 😊

1996. évi 20 fillér érme
Ár: 210 Ft
Kibocsátás: 1996
és a többi...
Ez utóbbi esetekre az alábbi szabályok vonatkoznak:
- A nem magyar állampolgárságú szülõk esetén a nevek anyakönyvezésére az 1982. évi 17. törvényerejû rendelet 30.§ (7) bekezdése vonatkozik: „Amennyiben a szülõk vagy azok egyike nem magyar állampolgár, az anyakönyvvezetõ a gyermek utónevét a születési anyakönyvbe az érintett nem magyar állampolgárra irányadó szabályok szerint is bejegyezheti.”
- A nemzeti-etnikai kisebbséghez tartozók névválasztását az 1982. évi 17. törvényerejû rendelet az alábbiakban szabályozza:
30/A. § (1) A nemzeti-etnikai kisebbséghez tartozó személyek gyermeküknek nemzetiségüknek megfelelõ utónevet is adhatnak, valamint kérhetik saját utónevüknek a megfelelõ nemzetiségi utónévre történõ javítását, továbbá joguk van családi és utónevüknek anyanyelvük szabályai szerinti anyakönyvezéséhez.
(4) Az érintett kérésére a név anyakönyvezése két nyelven történik.
30/B. § (1) A választható nemzetiségi utóneveket az érintett országos kisebbségi önkormányzatok által összeállított nemzetiségi utónévjegyzék tartalmazza.
(2) Az utónévjegyzékben nem szereplõ nemzetiségi utónév anyakönyvezhetõségérõl az érintett országos kisebbségi önkormányzat – a megkereséstõl számított 15 napon belül kiadott – állásfoglalása az irányadó.
-----------
sajnos online nem találtam egyik kisebbségi utónévjegyzéket (nagyon nem is kerestem), de szerintem nem fognak felvenni bele ilyen neveket - nem illeszkednek bele.
Az meg, hogy weboldal hivatkozik rá - azért jelentõs szavahihetõsége van annak, ha a Barikád a Bors online-ról (mint hiteles forrás) veszi a hírt, és még csak az Akadémia oldalát se képesek linkelni, nehogy valaki utánanézzen annak, amit írnak (feltételezem, hogy õk sem, nehogy összedõljön szép álomváruk).
Mert hogy azt mondják hogy az õ kultúrájukban, ami nem a magyar, van ez a név.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Közszájon forgott, és hírértékû volt még pár éve a "Lakatos Marlonbrandó" is. Ezek szerint kacsa volt, pedig egy újság hasábjain, nyomtatott sajtóban jelent meg (ettõl persze lehet hülyeség, sõt...)
stb stb..
(William Shakespeare, Howard Phillips Lovecraft) 😊)
Oroszlánszívû Richárdod se Lionheart Richárdnak mondjuk.
De ha valaki "Mary I (of England)"-et akar használni, tegye bátran!