Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano007
5-rõl mindig ez jut eszembe 😄

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

morcosqtya
Lovecraft mobilszáma is megvan neked? 😊))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

k O T T A
tökmindegy
ha nem a tesco akkor más egyház veszi meg
muszlimoknak is így lett egy csomó mecsetjük
nehezen adnak templomokhoz építési engedélyt, ezért egyszerûbb már eleve korábban üzemelõ szent helyeket megvenni és átalakítani
és amúgyis ez a 21ik század, itt már a pénz diktál nem a vallás

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Dzsini
Cthulhu has also been spelled as Tulu, Clulu, Clooloo, Cthulu, Cthullu, C'thulhu, Cighulu, Cathulu, C'thlu, Kathulu, Kutulu, Kthulhu, Q’thulu, K'tulu, Kthulhut, Kulhu, Kutunluu, Ktulu, Cuitiliú, Thu Thu, and in many other ways. 😊

ízlés szerint (már amennyire egy nagy öregnél szó lehet ízlésrõl...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

HTS s3rg1nh00
szerintem meg Ktulu
8)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dzsini
de az a zene, és nem a videó... bár tudom, hogy sok helyen rádió helyett hallgatják a tecsövet, végül is a 64-96 (ritkán 128) kbit-es mp3 pont jó ilyesmire...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Metalmilitiakid
tudtommal meg Chthulhu ki honnan látta 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Cthulhu

http://gaborszantai.co.uk/

k O T T A
ez kb minõsíti is az embereket😄
baby baby uu baby😄
cthulu elintézi helyettünk majd

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

w77d
Ezek közül Eminem az nagyon király, a többi felejtõs...

Dzsini
szerintem is az egyetlen "értékes" videó ezek közül... meg ez természetesen, bár már rég nem toplistás - valaha az volt 😊

Doomista
nah baz+ írtam egy oldalt erre kiütsz nem írom le mégegyszer te szerencsétlen 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lol, Gyökér Irén a bme-n tanít menedzsmentet. úgy kezdte az elsõ elõadást, hogy igen, Gyökér Irén vagyok, igen, Gyökér vagyok, röhögjék ki magukat, mert utána nem lehet. és igaza volt, miután az elsõ elõadást végig röhögte mindenki, utána nem volt ilyen

Ezek kozul az Evolution of Dance-et en is lattam...

Dzsini
napi kb. 1 millióval növekszik az elsõ, ez nov. 3-i lista:
1. Justin Bieber - Baby ft. Ludacris; 374,403,983 views
2. Lady Gaga - Bad Romance; 301,052,815 views
3. Charlie bit my finger - again !; 244,618,076 views
4. Shakira - Waka Waka(This Time for Africa); 226,529,099 views
5. Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna; 183,917,654 views
6. Miley Cyrus - Party In The U.S.A. - Official Music Video; 169,259,597 views
7. Evolution of Dance; 155,656,701 views
8. Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho); 149,693,727 views
9. Hahaha - Small daring boy; 144,110,962 views
10. Eminem - Not Afraid; 141,438,781 views

CharrDen
Ja és még mielõtt valaki azt hinné, hogy ezt hallgatom, véletlen megnyomtam a J betût, láttam hogy ez az elsõ, mondom nézzük meg a nézettséget... Kár volt.

CharrDen
Számomra itt véget ért a világ. Ez komoly?

Dzsini
meg jó befektetés is, az ilyesminek csak növekszik az értéke - és általában az infláció felett.

...az más kérdés, hogy egy gyûjtõ ritkán veszi rá magát, hogy eladjon a gyûjteménybõl 😊

Alexease
Nem vagyok gyujto (bar van egy zacsko regi aprom, fillerek, forintok, meg egy papir 10 Ft-os Petofivel - de ezeket nem gyujtottem, vettem, ezek megmaradtak a regi szep idokbol😛), nem ertek hozza, de az ermeket es a bankjegyeket sokfelekeppen arazzak be a gyujtok reszere: kiadas eve, darabszam, sorozat, elso nyomasu, emlek/evfordulos, uj/hasznalt stb. Van aki erre izgul😉 Pl. vesz egy 2010-es, elso nyomasu 20000 Ft-os 30000 Ft-ert😊))))))))
w77d
csak nekem nem jeleníti meg a képet??

Dzsini
http://www.penzvero.hu/ - felül "termékek" részleg

1996. évi 20 fillér érme
Ár: 210 Ft
Kibocsátás: 1996

és a többi...

Dzsini
A fenti alapelvek kizárólag a Magyarországon született, itt élõ magyar állampolgárok névkérelmeire vonatkoznak. Ezek a szabályok nem érvényesek az olyan esetekre, ha valamelyik szülõ nem magyar állampolgár, illetve ha a szülõk vagy a névkérelmezõ valamelyik, hazánkban nyilvántartott nemzeti-etnikai kisebbséghez tartozik.
Ez utóbbi esetekre az alábbi szabályok vonatkoznak:
- A nem magyar állampolgárságú szülõk esetén a nevek anyakönyvezésére az 1982. évi 17. törvényerejû rendelet 30.§ (7) bekezdése vonatkozik: „Amennyiben a szülõk vagy azok egyike nem magyar állampolgár, az anyakönyvvezetõ a gyermek utónevét a születési anyakönyvbe az érintett nem magyar állampolgárra irányadó szabályok szerint is bejegyezheti.”
- A nemzeti-etnikai kisebbséghez tartozók névválasztását az 1982. évi 17. törvényerejû rendelet az alábbiakban szabályozza:
30/A. § (1) A nemzeti-etnikai kisebbséghez tartozó személyek gyermeküknek nemzetiségüknek megfelelõ utónevet is adhatnak, valamint kérhetik saját utónevüknek a megfelelõ nemzetiségi utónévre történõ javítását, továbbá joguk van családi és utónevüknek anyanyelvük szabályai szerinti anyakönyvezéséhez.

(4) Az érintett kérésére a név anyakönyvezése két nyelven történik.

30/B. § (1) A választható nemzetiségi utóneveket az érintett országos kisebbségi önkormányzatok által összeállított nemzetiségi utónévjegyzék tartalmazza.

(2) Az utónévjegyzékben nem szereplõ nemzetiségi utónév anyakönyvezhetõségérõl az érintett országos kisebbségi önkormányzat – a megkereséstõl számított 15 napon belül kiadott – állásfoglalása az irányadó.

-----------
sajnos online nem találtam egyik kisebbségi utónévjegyzéket (nagyon nem is kerestem), de szerintem nem fognak felvenni bele ilyen neveket - nem illeszkednek bele.

Gerypapa 95
persze láttam is kipakolva õket csak annyi a baj ezzel hogy az 50 ft-os is csak 200 ft 😊 1956os

Alexease
Minden penzermebol lehet venni ilyeneket az MNB-nal, ez teljesen normalis😉
Gerypapa 95
még pénteken lõttem debrecenbe hogy 2000-ért lehet venni 200 ft-ot 😊

Dzsini
Messzirõl jött weboldal azt ír amit akar, jelenleg a jogszabály a NyTud listájáról enged választani - vagy engedélyt lehet kérni, és az anyakönyvezés után felkerül rá az új név.

Az meg, hogy weboldal hivatkozik rá - azért jelentõs szavahihetõsége van annak, ha a Barikád a Bors online-ról (mint hiteles forrás) veszi a hírt, és még csak az Akadémia oldalát se képesek linkelni, nehogy valaki utánanézzen annak, amit írnak (feltételezem, hogy õk sem, nehogy összedõljön szép álomváruk).

morcosqtya
Hát ha az MTA Nyelvtudományi Intézetének tagjai beveszik, hogy a Marlonbrandó egy több ezer éves õsi cigánynév, akkor gratula nekik.. 😊)

morcosqtya

kifli
de a cigók úgytudom, arra hivatkozva, hogy õk kisebbség, bejegyezhetnek mást is nem?

Mert hogy azt mondják hogy az õ kultúrájukban, ami nem a magyar, van ez a név.
Doomista
oroszlánszívû - név nincs? & lionheart ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

morcosqtya

morcosqtya
Kerestem benne pl. a "Legend"-et ami úgy tudom igenis engedélyezett, de ebben nem volt benne.
Közszájon forgott, és hírértékû volt még pár éve a "Lakatos Marlonbrandó" is. Ezek szerint kacsa volt, pedig egy újság hasábjain, nyomtatott sajtóban jelent meg (ettõl persze lehet hülyeség, sõt...)

Dzsini
komolyan olyan nehéz megnézni az MTA honlapján a listát? NINCS benne Nintendó, tehát nem lehet bejegyzett neve. Mercédesz viszont van, spanyol eredetû nõi név, a María de Mercede (Fogolykiváltó Szûz Mária) kifejezésbõl származik.

Palinko
nah ezt benéztem.
Palinko
csak épp családnév és nem keresztnév
TommyC
mercedes-t még jó h használják, mivel eredetileg is egy név {:

dixitque deus fiat lux

morcosqtya
Nagy kocsinak két hely kell!!

Ami még szóba jöhet a Lakatos BMW.A MERCEDEST már használják.De elõfordul hogy mind a összesnek ugyanaz a neve.Csak az apjuk más. 😄

n3whous3
Sajtos Ájfón

púúúúú

morcosqtya
Bangó Android.. 😊)

😄 Wii , N Gage , -------->http://www.ign.com/all-game-platforms.html

TESSÉK! Lehet válogatni. 😄

morcosqtya
Kalányos Mekintos.

morcosqtya
És akkor jöhet "Rázzunklándzsát Vili" is és "Szerelemmesterség Hovárd Fülöp"
stb stb..

(William Shakespeare, Howard Phillips Lovecraft) 😊)

Gerypapa 95
lakatos super mario is lesz 2012ben 😄D

Jövõre meg majd bejegyzik a Lakatos Playstationt és a Lakatos Xboxot.<#vigyor1>

Dzsini
jó kiegészítés, köszi! (móka kedvéért hozzátenném még a jelzõkhöz Richárd mellé öccsét, Földnélküli Jánost, valamint Nagy Károlyt, Kis Pippint, Tengerész Henriket és nem utolsósorban Kékfogú Haraldot, akirõl a Bluetooth szabvány is nevét kapta 😊 )

Utana nezek ennek az orokbefogadasnak mostmar.. Ugy sincs kedvem melozni<#wilting>
Még annyit tennék hozzá Dzsini teljesen korrekt leírásához, hogy a Véres nem is a neve, hanem egy jelzõ, ami ráragadt, egy jelzõt pedig a világ legtermészetesebb dolga, hogy magyarítunk.

Oroszlánszívû Richárdod se Lionheart Richárdnak mondjuk.

De ha valaki "Mary I (of England)"-et akar használni, tegye bátran!