Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

All hail the double x!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Érdemes lesz böngészgetni ismerõsök hülyeségei közt 😊 Kíváncsi vagyok hány batmanes lesz 😊
-Somalia, Taiwan, Malawi, Nepal....ezt a jó szomszédságot.... Olyan háború lenne hogy ihaj 😄.
A Vietnámiak az elsõ évben éhen meg szarrá fagynának, Nicaraguáról nem is beszélve. Mali, Madagascar, Niger is. Mi meg mondjuk szarrá áznánk és rizset fosathatnánk éjjel nappal 😊.
Amúgy az Európai országok amik az Európai kontinensre lettek írva azok jártak a legjobban valamint azok akik oda kerültek máshonnan. A többiek szívnak 😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
All hail the double x!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
a legnagyobb lakosság kapja a legnagyobb területet, a második a másodikat és így tovább....
magyarok irány Laosz, jönnek a dánok a helyünkre 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.