Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Pszt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Oké, ha valaki rongyosra nézte az eredetit, akkor nyilván, de ha nincs kiindulási alapod hogy állapítod meg, hogy melyik a helyes? Alapjáraton rá se bírnál jönni, hogy melyik az eredeti és melyik a tükrözött, nemde?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez most valahogy nem jön át. Az már inkább, hogy az ember a saját barátnõjét erõszakolja meg:AS Elképzelni nem tudom<#idiota>#idiota>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akit érdekel, de nem tud rájönni a kommentekben megtalálja.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na, lenyegtelen, bocsanatot kerek a kedves forumozoktol, tudhattam volna milyen itt a szinvonal egyeseknel.
Befejeztem, es igerem maskor el sem olvasom a szoveget!
Kellemes estet mindeknek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ahány ház, annyi baj legyen.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -