Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Köszönöm hogy ezzel a HSZ-el szereztél nekem 3, nevetéssel teli percet!😉😄

13 éve itt. Szép idő.

w77d
üdv néked, remélem azért holnapra kihevered, szar úgy nekiugrani a vasárnapnak hogy háborog a pici lelked. igyál valami nyugtató teát vagy valamit, aztán a köv héten irány a pszichiáter, hátha mély nyomot hagyott benned hogy kiolvastad a trianon és a nagy magyarország szavacskákat...

HanniBél
nem,csak akk van önkritikád,és leretardázod magad,hisz ezáltal te is flémelõve váltál 😉 gondold meg mit csinálsz,mielõtt csinálod 😊

Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.

Sephi
Na mentem is, most jon az hogy raizgulnak az emlitettek a billentyuzetre, megirjak a tutit es hatradolnek mint aki tokeletes munkat vegzett!

Elore is gratulalok a reakcioknak, jo volt fiuk!!! Biztos a legjobbakat irjatok!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Miert, csak azoknak a retardaltaknak szabad? 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ja bocsi! Akkor miert nem torli ki a moderator? Ja, mert mar reg tertent? Ertem! 😄

HanniBél
aha,király vagy,most mellé lõtté,ja és hogy mégjobban fokozzam gyönyörûséged,nemcsak h beszóltál a flémelõknek,de te is elkezdtél flémelni 😮

Sephi
Amugy e eleg nehez telorol irni forumba, tehat elnezest a hibaket, de gondolom csak atmegy az uzenet lenyege, ha mar ennyire okos emberek vannak itten!

(akinek nem inge, ne vegye magara)

te vagy egyedül itt a troll, kérlek hagyd már abba, mindenki elfelejtette és te még mindig ezen vagy fennakadva, mint a lemezjátszó
Sephi
Hat, meg mindig nem en vagyok az aki nemzeti dolgokrol beszel egy KEPEK VIDEO topikban.

Meg mindig a gyengeelmejueknek van a FAIL labda. De kb ennyit is erdekelt a dolog, nem kell faradni valaszolni, az ilyen emberek akik ilyeneket csinalnak szimplan szanalmasak.

Kurvara elhiszik azt, hogy mast erdekel a mell veregetesuk es a kituno vilag ismeretuk, mikozben SEMMIT sem tudnak.

Nem neken annyi kuruc infot olvasni. Bar ki tudja, az ilyenek lehet erre izgulank.

Gratula! Sok sikert!

papi08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄😄 Elhiszed hogy mi kapjuk, ha kapjuk a pontgyûjtõs matricákat?(büntetõpont)

13 éve itt. Szép idő.

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

w77d
jááááj há megbántódott icipici lekecskéd? hogy egyelek meg tündérbogyó...

Pyotr
1:0 valakinek aki nem te vagy😊

██

CattiBrie

[/spam]™

CattiBrie

[/spam]™

CattiBrie

[/spam]™

CattiBrie

[/spam]™

hehe ilyen nekem is van 😄
Grr1234
Ügyi vagy. Kapsz tõlem holnap egy sportszeletet. 😛

Banano007
<#vigyor5> Én indítottam<#taps>

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

papi08
<#eljen>

13 éve itt. Szép idő.

HanniBél
én csak annyit mondok,bocs hogy tökéletes vagy,mi pedig halandók hibázunk,és nem tartjuk sokszor be szabályokat,akaratlanul is,bocsi :S

papi08
Kételyeim támadtak az adatlapodon feltüntetett korral kapcsolatban...:/
És a második sorra reagálva: a Caps Lock világnapot már lekésted😉 Majd jövõre.

13 éve itt. Szép idő.

Sephi
Hadd gratulaljak mindent gyenge elmejunek akinek sikerul a KEPEK VIDEOK topikban nemzeti problemakat megvitatni!

ANNYIRA RETARDALTAK VAGYTOK, HOGY EZ SEM HISZEM!

Azért mi nem szopunk akkorát választott Vezéreinkkel, mint õk Hugo Chávez-zel😊

Jesus pl. évi(!) 300 USD-t költhet az otthon félretett pénzébõl külföldön. És az átváltási érték is elég ahhoz hogy egy jobb érzésû ember zsebében kinyíljon a svájci BFG...

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
a venéz testvéreink! 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

😄DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Venezuelai haverom kérte, hogy jellemezzem egy mondattal Magyarországot:

"Képzelj el egy szexmániás, erõs nõt, akit az elmúlt évszázadok alatt annyiszor és annyian megb.szatak, hogy teljesen leépült."

Válasz:

"Akkor Ti vagytok Európa Venezuelája..."

<#pardon1>

http://gaborszantai.co.uk/

Banano007
😄D

Doomista
így te vagy a felelõs az egészért, ezért fogod te kapni a <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>-t. <#gonosz1><#gonosz1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Banano007
Szép flémet indítottam fakyeah<#pias>

Na de inkább azon gondolkozzatok hogy HA visszakapnánk úgy ahogy van,akkor kinek kell az a sok szlovák,román ukrán szar?Na nem mintha bajom lenne velük,de közel 100év alatt ott már KURVÁRA NEM CSAK ÉS KIZÁRÓLAG magyarok élnek..kb ugyanaz lenne mint akkor,ukrán román szlovák család csak úgy hopp ,,most Magyarországhoz tartoztok kész".

Pyotr
Mi magyarokban csak az a baj hogy elöször a másiktól várjuk el , hogy változzon meg!
1 ember is csodákra lenne képes nem hogy pár milló!

&#9608;&#9608;

HanniBél
Mint felvidéki mondom,nem lenne jó megoldás elválni most hirtelen szlovákiától,mert sok szlovák má betelepült a környékre,és tuti az lenne,h akk a kisebbségi szlovákok lennének itt csesztetve,mertmint revans.Én nem akarok semmi elválást,ink nézem pozitív oldalról szlovákul is megtanulok 😄
Persze ezzel nem azt mondom,h itt ne tartson össze a magyar kisebbség.

kifli
a nagymagyarország témához:

Nem csak magyarországon élõ magyaroknak kell ezt akarniuk, hanem pl a felvidékieknek, vagy erdélyi vagy bármien más területen élõ magyaroknak, ahol nagy számban vannak, eröltetni kell az elválást az idegen országtól. Mondjuk ez nem olyan egyszerû mint szerbia és montenegró szétválása pl...

Ezzel nem azt mondom, hogy a magyarországon élõ magyaroknak nem kell tenniük semmit, mert itt ugye amit itt akarnak sokan az egy visszacsatolás. Bár nagymagyarország már sosem lesz, ebben úgy kb biztos vagyok...
w77d
inkább nyomatékosítottam XXXD

kifli
1x is elég lett volna <#idiota><#banplz>
w77d
pontosan errõl van szó.. ez a leszarom országa lett...

sikerült észhez térnem de picsamásnapos vagyok még...de örülök annak h nem csak én vagyok ma beteg😄
másnaposoknak képgyûjtemény

kb úgy érzem a sas engem lát a monitor mögött...off halál
HanniBél
nem világmegváltásra gondoltam,akármi kis dolog amit kivitelezni tudsz már jó,de ha úgyállok hozzá,h nem az én dolgom bármi is,akk ne csodálkozzak h ott van magyarország ahol

papi08
Hát igen, de akik gondolkodása számít, azok megkapják a kis pénzüket a csendért..😊

(most látom kiütötted a HSZ-em😄)

13 éve itt. Szép idő.

w77d
nem csak a kormánynak kell megváltozni hanem fõként az embereknek. Ha normálisan gondolkodnának az emberek, akkor a kormány ezt meg sem tudná csinálni...

papi08
A kormánynak kellene valamit csinálni, de õk onnantól pont leszarják az egészet, amitõl az õ zsebük tele van pénzel...

13 éve itt. Szép idő.

HanniBél
nem a múlton kéne csépelõdni,tanulni lehet belõle,de nem kell felette sírni,hogy jaj anyám elb+tuk,hanem inkább azon kéne többet gondolkodni,hogy mit tehetek most amivel elõrébb viszem az országot vagy a társadalmat

w77d
azzal egyet értek, hogy nem szabad most már határvonalakat tologatni, mert az egyértelmû háborút szítana, ami hiányzika kaszásnak egyedül... DE! Azt sem nézhetjük tétlenül, hogy egyes szar senki szomszédaink szó szerint írtják a magyart, törvényeket hoznak a magyar ellen. Az EU meg szopjon le hogy nem csinál semmit. Amíg ez így megy én boldogan dalolom, hogy SZAR SZLOVÁKIA!!

papi08

Ezzel teljesen egyetértek. De a trianoni "békekötésben" benne volt hogy a terület elvételeket 80 év múltán felül KELL vizsgáltatni. De sajnos/nem sajnos (mindenki eldönti mi kedves neki) az akkori kormánytagok, illetve az illetékesek nagyobb összeget kaptak annál, mint hogy ténylegesen felül vizsgálják a dolgokat...

13 éve itt. Szép idő.

Metalmilitiakid
istenem látom nem érted a különbséget a között, hogy jött valaki akivel háborúban álltunk 150 évig majd nyertünk, illetve a között, hogy a nagyhatalmak minden háború nélkül elvették amit jogi alapokkal támogattak meg és nem erõvel...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417