Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Eddig talan poenak tunt, vagy annak szantad, de most mar kezdesz gyanus lenni😄DDD
(Amugy a 0 (nulla) az nem SEMMI-t jelent, de ez itt most mindegy, ne menjuk bele, mert ha az eddigiek alapjan, ha ezt is vegig szeretned gondolni, abbol gondok lesznek😛)
1 darab kettõ darab ... stb...
Tudom h a jelenlegiben nincs értelme a 0-val való osztásnak,pedig lehetne,mert ha a 0-t egy szóval kéne meghatározni akkor a 0 az maga a semmi.Az összes többi számot nem lehet egy másik szóval meghatározni az 1 az egy 2 kettõ stb...de 0 az NULLA ami maga a SEMMI.Ha van valamid és elosztod A SEMMIVEL akkor a valamid attól még megmarad mert nem osztottad el semmivel.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
sokmindent megmagyaráz 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mert ha már van valamid akkor azt a 0 nem tudja elvenni,mivel maga a nulla az a semmi.
De viszont ha nincs semmid,azaz van egy nullád akkor azt hiába szorzod valamivel az akkor is 0 marad.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hanem "mennyit osztottál szét belõle?"
"1. igen és megsemmisült a világegyetem, ez már egy másik"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
OSZTOTTÁL emár NULLával
1. igen és megsemmisült a világegyetem, ez már egy másik
2. nem de maradt 3 almám, csak útálomazalmát
3. talán, matekból sosem voltam jó, szóval lehet
4. néztem ahogy Csáknorrisz osztja, beszarás durva volt
5. jólesett, így rárántottam még1x! izé 0x
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
10/1 = 10 mert 10x 1 = 10
Eddig ok.Osztás fordítottja.
De viszont 0-nál egy új szabályt kéne kitalálni
10/0 = 10-et elosztottad a semmivel.Mid van? 10.
Pénzes esetnél.:
0Ft-od van,megszorzod 645645645Ft-al akkor mid van? 0
Viszont van 45435353 ft-od azt megszorzod a semmivel mid van? 45435353 . Ez.
Betegek vagytok.. 😊))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szerinted:
10/0=10
köztudott, hogy 10/1=10
tehát véleményed szerint 1=0
gondolkodjál picit kééérlek!!!!!
Legegyszerûbb példa.:
Elosztod a valamit a semmivel.Mid marad? Valami.Mert elosztottad a semmivel.Vagyis nem osztottad el semmivel.
Ezt fogd fel,és jó lesz.
10-et elosztod 0-val,mid van? 10.Miért?Mert a 10-et elosztottad a semmivel,vagyis magyarul a 10-et nem osztottad el semmivel.De a mûveletet elvégezted.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
édes gyermekem ezt hívják összeadásnak XXD
szorozgassál inkább és meglátod hogy igazam van..