Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Scientia potentia est.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nem kötöttük ki, hogy +0-val vagy -0-val próbálunk osztani, mert nem mind1 ám :o
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Aztán ennek az eredménye az, hogy valaki pár év matektanulás után azt hiszi, hogy õ Vezekényi Laci reinkarnációja, keresztüllát a rendszeren, és megdönti az egész nagy matematikát, amit eleve csak a szabadkõmûvesek találtak ki, hogy ezzel butítsák az amcsikat.
Arra persze már nem veszik a fáradtságot, hogy akár csak egy kicsit is magasabb szintû algebra könyvet kinyissanak, simán elhiszik magukról, hogy pár óra alatt megdöntötték több ezer tudós több ezer évnyi munkáját.
Ha vane gy almád és 0 val akarod osztani akkor, az olyan mintha hagynád megrohadni csak ne kelljen senki másnak adni, ekkor az eredmény az hogy biztosan magyar vagy😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az autódhoz hozzáadhatsz SEMMIT vagyis 0-at.
Kivonhatsz belõle semmit azaz 0-át.Mindkét esetben nem csinálsz semmit.
Megszorozhatod semmivel,akkor is ugyanúgy megmarad az autód.
Ha elosztod a semmivel,akkor is ugyanúgy mivel SEMMI rõl beszélünk.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Azt pl lehet vizsgálni mi van, ha tart a végtelenhez. Ilyenkor érdekes kérdés, hogy végtelen * 0 mennyi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
viszlát 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tart a végtelenbe az osztó akkor az eredmény tart a nullához
Chuck Norris megpróbálta a lehetlent. És sikerült.
Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba. Chuck Norris a betonba is.
mi van akkor ha gyorsabban váltasz idõzónát visszafele mint ahogy az telik?
hónapokat fiatalodhatsz... sõt...
Autó/2 = két darabban van az autód
Autó /3 = három darabban van
Autó /9999999999999999999999999999999999(végtelen) = most semmisítetted meg
De autó/0 = egyben van az autód mert nem csináltál vele semmit
Ugyanúgy mint autó/1nél is.
Így talán érthetõ.
Scientia potentia est.
Ez olyan miint - oldalbabaszott8as + + oldalbabaszottnyolcas = 0 ?
A 0 egy pont ugyan olyan szám, mint az összes többi.
Algebrailag megvizsgálva a szokásos * mûvelettel azonban annyiban kitüntetett, hogy a *-ra nézve nullelem, ami implikálja azt, hogy a 0-nak nem létezhet a *-ra nézve multiplikatív inverze egyetlen algebrai alakzatban sem ( a szokásos szorzás mûvelettel természetesen), vagyis nem értelmezzük a vele való osztást.
Akinek az olyan fogalmak, mint nullelem, test, gyûrû, csoport, félcsoport, Abel-csoport, kommutativitás/asszociativitás/inverz tetszõleges algebrai alakzatokon, satöbbi nem mondanak semmit az legyen szíves elfogadni, hogy 0-val nem osztunk.
Vége, zárható, bannerba vele, in before lock, jóéjt!
csak szerintem a világnak ne akarjál ellent mondani.. 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
1/végtelen=0 tehát 1=0*végtelen
azaz a nullával való osztás értelmezhetõ úgy mint 3/0=3/1/végtelen azaz 3/0=3*végtelen
ennyi
aztán már aluggyatok
szívesen a matekleckét
nem lehet egy számot egy másik számmal egyenlõ értékûvé tenni anélkül, hogy a jelölését nem írnád át arra a másik számra. Innentõl kezdve a matematika nem lenne egyértelmû és nem lehetne a mûveleteket elvégezni..
10/1=10, 10/0,5=20, ..... 10/00000000000000000001=100000000000000000000, ... ha ezt mégtovább csináljuk, akkor a végén a legkisebb olyan számnál, ami nem nulla, és pozitív, annál már végtelent fogunk kapni, mely azt jelzi, hogy minél kisebb számmal osztjuk a 10-et, annál nagyobb számot kapunk. Ennek következtében ha 0-vál osztunk, akkor nagyobb számot kapunk, mint végtelen 😮OOOOO <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#fejvakaras>#fejvakaras>
na ehhez tessék hozzászólni 😄😄😄😄
Csak egy élethelyzetet képzelj el... ,,felvágtam a pizzát 0-ad részre" azaz nem vágtam fel a pizzat,csak fel akartam.
Szorzásnál pedig 0 esetében nem mindegy a mûveletes sorrendje.:
1000Ft-ot megszorzod a semmivel akkor az 1000 marad.
De a semmit hiába szorzod 1000-el mert az semmi marad.
Ez lesz a jövõ matekkönyve hidd el.