Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
this is my time machine, and its OWND

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

passatgt
beírtam a számológépbe, hogy 6x0, és 0-t adott ki

Count Adyn
Várom a "betmen 0 val oszt állatkínzás közben" képet😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

clio1616v
kezdjük ott hogy a negatív számok nem reálisak, mert igazából csak elméletben létezik -1 darab alma például

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Kly
Nem, ha hozzáadsz/kivonsz 0át, nem történik semmi és, ha eggyel szorzod/osztod, AKKOR nem történik semmi.

Scientia potentia est.

clio1616v
ennyi 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

hát dehogynem, a végtelen, az végtelen, miért ne lenne konkrét :o, amúgy is, az egész flame egy szörnyû nagy hibán alapul!!!!!

nem kötöttük ki, hogy +0-val vagy -0-val próbálunk osztani, mert nem mind1 ám :o

Nincs veled gond mert te józan paraszti ésszel próbálsz meg gondolkodni de a matematikához az kevés 😞

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Pepsi Twist
hát sztem fail mert -12 óra után átbillennék +12 órába 😄 és akkor troll face 😄 de asszem a concordal volt ilyen 😄 hogy szombat délbe elindultál és ahova mentél oda szombat délelõtt 10kor értél XD

Még annyit hozzátennék, hogy az a baj, hogy általános iskolában/középiskolában megtanítják, hogy "így van, csak mert", mondván, hogy úgyse fogná fel az egész mögött húzódó tûéles, megdönthetetlen következetességet és szabályrendszert.

Aztán ennek az eredménye az, hogy valaki pár év matektanulás után azt hiszi, hogy õ Vezekényi Laci reinkarnációja, keresztüllát a rendszeren, és megdönti az egész nagy matematikát, amit eleve csak a szabadkõmûvesek találtak ki, hogy ezzel butítsák az amcsikat.

Arra persze már nem veszik a fáradtságot, hogy akár csak egy kicsit is magasabb szintû algebra könyvet kinyissanak, simán elhiszik magukról, hogy pár óra alatt megdöntötték több ezer tudós több ezer évnyi munkáját.
Count Adyn
A természetes számok halmazán belül nem értelmezhetõ a 0 val való osztás.

Ha vane gy almád és 0 val akarod osztani akkor, az olyan mintha hagynád megrohadni csak ne kelljen senki másnak adni, ekkor az eredmény az hogy biztosan magyar vagy😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Banano007
Na hát itt tartunk...
Az autódhoz hozzáadhatsz SEMMIT vagyis 0-at.
Kivonhatsz belõle semmit azaz 0-át.Mindkét esetben nem csinálsz semmit.
Megszorozhatod semmivel,akkor is ugyanúgy megmarad az autód.
Ha elosztod a semmivel,akkor is ugyanúgy mivel SEMMI rõl beszélünk.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Mert a végtelen nem konkrét szám.
Azt pl lehet vizsgálni mi van, ha tart a végtelenhez. Ilyenkor érdekes kérdés, hogy végtelen * 0 mennyi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kly
Lol, csak két másik hozzászólást b@sztál ki 😄

Scientia potentia est.

clio1616v
hát nem... végtelennel lehet osztani nagyon sokminden erre alapul a matekban

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Banano007
Szerintem 3x kiütötted lujzát 😄DD

miért is ne lehetne osztani végtelennel? O.o

clio1616v
így számolható a görbe alatti terület és a lim...

tart a végtelenbe az osztó akkor az eredmény tart a nullához

w77d
nem.. sajnos az autómat sem tudod 0-val osztani, mert az is értelmezhetetlen... hozzáadni semmit, vagy elvonni belõle semmit azt tudsz, de szétosztani semmi felé azt nem lehet értelmezni....

Alexease
A tudósok azért nem találtak életet a Marson mert Chuck Norris már ott járt elõttük.
Chuck Norris megpróbálta a lehetlent. És sikerült.
Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba. Chuck Norris a betonba is.
Miért nem ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

😄😄 jóvagyok >.< /büszke

clio1616v
ezt hol hallottad? 😄 lol

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Pepsi Twist
sztem akkor próbáljunk meg 10et osztani végtelennel 😄 ha már 0ával nem megy 😄

clio1616v
te...
mi van akkor ha gyorsabban váltasz idõzónát visszafele mint ahogy az telik?

hónapokat fiatalodhatsz... sõt...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Banano007
Mé semmisítenéd meg bagolykám?
Autó/2 = két darabban van az autód
Autó /3 = három darabban van
Autó /9999999999999999999999999999999999(végtelen) = most semmisítetted meg
De autó/0 = egyben van az autód mert nem csináltál vele semmit
Ugyanúgy mint autó/1nél is.

Így talán érthetõ.

Kly
Pepsi Twistet análisan kielégíti Chuck Norris, amiért lenyúlta a dumáját.

Scientia potentia est.

Végtelennel nem lehet osztani.
Ez olyan miint - oldalbabaszott8as + + oldalbabaszottnyolcas = 0 ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

w77d
0xvégtelen az sosem lesz 1.... matek lecke megdöntve 😉 a semmibõl sosem tudsz valamit csinálni..

clio1616v
meg is akadtak benne 😊

Na jó leaírom...
A 0 egy pont ugyan olyan szám, mint az összes többi.
Algebrailag megvizsgálva a szokásos * mûvelettel azonban annyiban kitüntetett, hogy a *-ra nézve nullelem, ami implikálja azt, hogy a 0-nak nem létezhet a *-ra nézve multiplikatív inverze egyetlen algebrai alakzatban sem ( a szokásos szorzás mûvelettel természetesen), vagyis nem értelmezzük a vele való osztást.

Akinek az olyan fogalmak, mint nullelem, test, gyûrû, csoport, félcsoport, Abel-csoport, kommutativitás/asszociativitás/inverz tetszõleges algebrai alakzatokon, satöbbi nem mondanak semmit az legyen szíves elfogadni, hogy 0-val nem osztunk.

Vége, zárható, bannerba vele, in before lock, jóéjt!
Pepsi Twist
idõutazok 😄

w77d
nna hogy felfogd.. ha az életben valamit 0-val osztasz, akkor az olyan, mintha megsemmisítenéd. Ha kivonsz belõle 0-át vagy hozzáadsz ugyanennyit, akkor marad meg a cumód úgy ahogy van. az életben sem ugyan akkora az értéke az 1-nek és a 0-nak fogd már fel!!!!!!!!!

clio1616v
jó de te idõben le vagy maradva 😄 onnét könnyû...

hmm, nagyon helyes feltevés!!!!! még ilyet <3

Pepsi Twist
Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Aquir
te azt csinálsz amit akarsz..
csak szerintem a világnak ne akarjál ellent mondani.. 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Banano007
Hát de a francé nem lehet megérteni hogy matematikailag JELENLEG valóban nincs értelme.De az életben ha elosztasz valamit NULLÁVAL/SEMMIVEL attól még megmaradnak a dolgaid.Ha kettõvel osztod el akkor megfelezõdnek.Ha 1-el akkor ugyanúgy megmaradnak mint a nullánál.

clio1616v
ha egy számot végtelennel elosztasz az nulla lesz

1/végtelen=0 tehát 1=0*végtelen

azaz a nullával való osztás értelmezhetõ úgy mint 3/0=3/1/végtelen azaz 3/0=3*végtelen

ennyi

aztán már aluggyatok

szívesen a matekleckét

igen, de ezt sok matematikus (gyökér) csinálja, hogy elõvesz egy elõbb már megfogalmazott feltevést, és kifejti 😄😄😄 ez történt most is >.< <#finom>

Alexease
nehogy abbahagyjátok

Pepsi Twist
ajánlom figyelmedbe a #234723 számú HSZt 😄 (Link)

Banano007
Na most itt kiakadtam.XDD

clio1616v
ez olyan mint ha a teknõs elõbb indul a célból mint a nyul akkor az soha nem éri utol 😄DD

w77d
ha az elméletedet bevezetnéd egy könyvbe, azzal millió más matek törvényt döntenél meg, sorban omlanának össze az elméletek meg azok a tudományok amelyek a matekra épülnek.. a végé kiderülne, hogy az épületeknek sem kéne álva maradniuk, sõt a villamoság sem képes arra amit tesz...
nem lehet egy számot egy másik számmal egyenlõ értékûvé tenni anélkül, hogy a jelölését nem írnád át arra a másik számra. Innentõl kezdve a matematika nem lenne egyértelmû és nem lehetne a mûveleteket elvégezni..

várj, vegyünk egy sorozatot, amely egyre közelebb jut a 0-hoz, és a 10et osszuk el sorra a sorozat minden egyes elemével... mit kapunk? 😮
10/1=10, 10/0,5=20, ..... 10/00000000000000000001=100000000000000000000, ... ha ezt mégtovább csináljuk, akkor a végén a legkisebb olyan számnál, ami nem nulla, és pozitív, annál már végtelent fogunk kapni, mely azt jelzi, hogy minél kisebb számmal osztjuk a 10-et, annál nagyobb számot kapunk. Ennek következtében ha 0-vál osztunk, akkor nagyobb számot kapunk, mint végtelen 😮OOOOO <#idiota><#idiota><#fejvakaras>
na ehhez tessék hozzászólni 😄😄😄😄

Banano007
Ki beszél itt matekról?
Csak egy élethelyzetet képzelj el... ,,felvágtam a pizzát 0-ad részre" azaz nem vágtam fel a pizzat,csak fel akartam.
Szorzásnál pedig 0 esetében nem mindegy a mûveletes sorrendje.:
1000Ft-ot megszorzod a semmivel akkor az 1000 marad.
De a semmit hiába szorzod 1000-el mert az semmi marad.
Ez lesz a jövõ matekkönyve hidd el.