Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy másik példa.: Felvágod a tortát 0-ad részre,akkor nem vágtad fel a tortát,csak úgy tervezted.De attól még meg volt a lehetõséged.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Scientia potentia est.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Figyelj az oltás így hangzik .: ,,Egy nulla vagy.." vagyis a nulla az a semmi..számold meg az ujjadon.Na most tegyük fel h két kezed van,a bal kezeden 5-öt mutatsz, a másikon 0-át na ezt szorzod össze akkor mennyid marad? 5.
De mondjuk most rosszul mondtam.Mert az 5-öt szoroztad 0-val az meg 0.
De akkor mondjuk a bal kezeddel mutass 0-át,és a jobbal 5-öt,akkor a semmit szorzod 5-el vagyis az 5.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És ahhoz mit szóltok, hogy egy tömör gömböt a kiválasztási axióma alapján végessok olyan mérhetetlen darabra apríthatunk, melyekbõl 2 az eredetinek megfelelõ tömör gömb állítható elõ?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Na még egy próba, 0^0-hoz mit szóltok? 😊
"Ha az osztandó 0-tól különbözõ szám, az osztó 0 nem lehet, mert 0-val bármely számot megszorozva újra 0-t kapunk, tehát nem kapjuk „vissza” az osztandót."
ez van, ezt kell szeretni. Ha az almáddal nem csinálsz semmit, akkor nem osztottad... értsd meg, ha egy mûveletet elkezdesz, azt nem tudod visszavonni egy számmal. Akkor vigyük át nyelvtan - matematika mixre. Az is értelmezhetetlen hogy az almát 0-felé akarod osztani. Ha osztani akarsz, akkor adni is akarsz valamennyit, vagy pedig nem beszélhetünk osztásról...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a semmit annyi nem oszthatod szét ahány felé csak akarod és végeredményül nem osztasz el semmit és az már valami 😄
nullával nem lehet osztani mert értelmetlen... nagyon sok dolog van ami értelmetlen mégis csináljuk... ezt miért ne lehetne
meg kell benne keresni az értelmet 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
10/0 =10 mivel a 10-et elosztod a semmivel,vagyis magyarul a 10-et nem osztod el semmivel azaz marad 10.
A 10-et megszorzod a semmivel akkor az 10,viszont ha a 0át szorzod meg 10-el akkor az 0. xD
Ok hogy a szorzás felcserélhetõ lenne,de 0-nál nem kéne felcserélni.Me nem mindegy hogy 5almát szorzod a semmivel, vagy a semmit szorzód 5almával.😄DDD