Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
Na lefekves elott meg egy kerdes:

Ha a fenysebesseget osztom 0-val, akkor elobb latom schrödinger macskajat elonek mint halotnak?

Es mi van ha a macskat osztom 0-val?
kifli
elvileg igen, mivel a fény nem lesz gyorsabb, pl, mész egy vonattal 300km/h-val, és felkapcsolsz rajta egy lémpát, akkor az a fény nem lesz gyorsabb 300km/h-val 😊
nan76
Mogács from president!

...hamár Mogács<#vigyor3>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ha létezne ilyen, akkor ugyanaz lenne, mint a hangnál. Ott késõbb hallod, itt késõbb látnád. Kicsit kitekerve olyan, mint, amikor látod egy csillag fényét, miközben az a csillag akár már több millió éve nincs is ott, csak a fénye még most ért ide.
Aquir
a mondat elsõ felében azt tetted fel (te kedves troll), hogy hangsebességgel megy :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pepsi Twist
mit vele? ha gyorsabban megy a hangnál 😄 lehagyja a tárgy a saját hangját (pl repülõ)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

morcosqtya
Tudtam én, hogy érdemes fél kettõig fent maradni.. ezt most lõttem:
TV2:
"Klári a tisztánhalló". (miért, ezek szerint ez már rendhagyó, hogy tisztán halló emberek ülnek ott, mert rendes esetben mindenhol siketek ülnek vagy mi????)

Ezen besírsz b..meg: SEJTLÁTÁS!!!!!!!!!!!!!!!! 😊) ez kész!!! Nem gyengén jó szeme lehet a csajnak..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ScarY MAN
<#banplz><#worship>

...

jhetedikj
ha már gyorsabb a fénynél, akkor szerintem annak láthatatlannak kell lennie

anno 1987

Aquir
tárgy-hangsebesség = vele megy a hang, nem utána   a többi meg hülyeség

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pepsi Twist
akkor 1 másik kérdés 😄 ha 1 tárgy hangsebességgel megy akkor elmegy a tárgy majd utána jön a hangja, na most ha fénysebesség 2x-esével megy? (tegyük fel tud) akkor elmegy a semmi majd késõbb jön a képe? 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

skymannn

jetblack
Sajnos már nem mert rájöttünk arra ,hogy nullával hogy kell osztani

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Banano007
Ma nem osztunk 0-val?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

hogy te milyen egyszerû vagy

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TommyC
PS:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne ossz nullával !

😄

dixitque deus fiat lux

TommyC
ok, akkor most már jöhet ez, mert már tõteni akarok 😄

dixitque deus fiat lux

én már le is ellenõriztem <#nezze>
TommyC
gondolom a gibbs-helmholtz egyenletet is fejbõl letudod vezetni 😛

dixitque deus fiat lux

tudtam hogy jön valamelyik, tudtam! annyi agyad nincs, hogy végigolvasd, hogy a szociális vonzatára világítottam rá, és nem arra, hogy mint auto milyen. de csodálatos, folytasd kérlek, folytasd : D

idióta csürhe banda, köszönöm hogy bebizonyítottad újfent

<#nyes>
OFF
A szupravezetéshez egyáltalán nincs szükség 0 kelvinre (ami mint lentebb írták eleve nincs is). Anyagfüggõ, eleinte azt hitték, hogy nagyon alacsony hõmérsékletek kellenek (5-10 kelvin), de kiderült, hogy vannak 100 kelvin feletti szupravezetõk is.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
dehogynem, az Ötödik elemben is mondták a sötét bolygóra, hogy a mérések szerint az egyik felén egy millió fokos, a másik felén mínusz ötezer 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Falkon
Szupravezetõvé válnak az anyagok.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

crackyS
Poénnak jó, de muszáj trollkodnom. Nem -273, hanem -273,15 az abszolút zérus fok, -300 C° meg nem érhetõ el, ahogy -273,15C°sem, a termodinamika szerint.

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Lazarus
nahát, te trolkodni jársz ide? Esetleg nem tudsz hátsó kerekes autót vezetni, és oltod, aki esetleg igen? Netalántán beleraktál már pár százezer kilométert ilyen autókba és van összehasonlítási alapod? kérlek mesélj mennyiben más vezetési stílust kíván egy mondeó mint egy 7-es.

De az elmés hasonlatodra reagálva, nekem azért van 7-esem (öreg bizony) mert alacsony az IQ és így kompenzálok, akkor neked azért ilyen beszédes a nicked...okos fiú vagy, kitalálod ám 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Doomista
nincs benne a kéznyom, unfair.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BenedekFeco

kifli
XD
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Off:
Tudnátok segíteni? Lemezjátszó vásárlásban szeretnék kérdezni ebben jártas személyektõl... linkeltek megfelelõ topikot? Nem találtam semmi relevánsat. Vagy ha esetleg köztetek van ilyen ember, priviben keressetek légyszíves.

BenedekFeco

BenedekFeco

Little Monster
Isten megteremtette Ádámot, csak kihagyott egy csavart, és ez a kis "hiba" ilyen nagy problémákat okozott (háborúk pl)

BenedekFeco

Doomista
nem teljesen értem

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco