Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg olyan férfival még nem találkoztam, aki nálam jobban kezelte a térképeket. 😄
[/spam]™
Amúgy most nézem, hogy ez csak heti lista.
Azthittem már allstar prõ vagyok 😞
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a nõknek rosszabb a térlátásuk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szemre lehet látni az elsõ ezredmásodpercben, hogy mit merre kell mozgatni, a többi már csak az egérrel való szarakodás.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Talán egy jobb egérrel 😊
"Special relativity (or the special theory of relativity) was developed and explained by Albert Einstein in 1905 because he was unhappy with the explanations of electromagnetism in the physics of the time."
szegény Egykõ prof unhappy volt <#rinya>#rinya>
milyen mélységben kell amúgy?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A heavy cost. I pay it gladly.
:CCCCCC
Holnapután ebbõl írok fizikazh-t. mencsetekmeg
http://gaborszantai.co.uk/
u dont have to listen anybody else but me
Am csak az elõzõ autós hozzászólásokhoz írtam, mint személyes észrevétel.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(aki asztaldísznek veszi, annak úgyis mindegy, aki meg komolyan gondolja, annak helybõl 3 lila és 1 rózsaszín gyertya van rajta)
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
csak nem unatkozol? 😉
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
-tehetek én arról, hogy: Rosszul sült el Az_a_Génpuska ?!
Vak (kopol-)Tyúk is talál(6) szemet(-et!), csak jól szûrve, fülelnie kell.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Õssejtek
Az egyedfejlõdés folyamatát õrzõ sejtek, amelyek az átöröklõdéseken keresztül hordozzák az illetõ fajra jellemzõ tulajdonságokat, emlékeket. A földtörténet kezdetekor alakultak ki.
Jován Filoména sejtlátó
"Már kislánykoromban megmutatkozott velem született képességem, mivel a DNS molekuláim érzékenysége eltér más emberek DNS molekuláinak érzékenységétõl.
Az emberi szervezet sejtek végtelen halmazából épül fel, melyek mindegyike valamilyen információt tárol, és közvetít.
Érzékenységemnél fogva képes vagyok átvenni más személyek sejtjeiben rejlõ információkat. Ezek az információk alkalmasak betegségek megállapítására, valamint az emberi sorsok feltárására. Bizonyos értelemben tehát feltérképezhetõ a múlt, jelen, jövõ, hiszen a sejtek hordozzák a megélt, megtapasztalt eseményeket, az õssejtekben elraktározva.
Az információk átvétele szervezetemben idegi-, hormonális úton történik. Ez egy bonyolult fizikai, kémiai folyamat, ezért magasabb a fehérvérsejt-számom, miután a védekezés mechanizmusa kifejlõdött bennem. Mindenkinek van ilyen képessége, csak nem tudja mûködtetni, mert ezzel az érzékenységgel nincsen megáldva úgy, mint én. Ettõl függetlenül az információkat bárki átveheti, de nem jönnek felszínre, a tudatos énben nem tudnak megfogalmazódni, ezáltal a közlések rejtve maradnak.
15 éve foglalkozom és dolgozom adottságommal, sok embernek tudtam segíteni egészségileg és problémáik megoldásában. Ez nem jóslás, nem boszorkányság, nem sámánizmus, s nem auralátás. Természetes biológiai folyamatról szól, tudományosan megfogható, sejtelemzés a lényege.
Az átöröklött gének alapján mûködik."
<#nezze>#nezze>
Egy jól_álcázott "malackodás" folyik éppen 1_telefonon.
-amit: VRSDM_hala most,
még le is Hallgat ! -a #235178-as képérõl, felülrõl is fülelve;
jól láthatóan sokfüllel: a másképen tehát; Másképpen !