Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sippie
jó nagyra bukik 😄
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

morcosqtya
Van igény, mi legyen a lába között.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco
Mi lenne,ha bekussolna mindenki?!

Akinek nem inge...

theone91
Miért vagy képes felhúzni magad ezen?

Büdös Bohóc
<#wave>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

morcosqtya
Isten hozott az Interneten kapitány.

BenedekFeco

repvez
tudd kinek oszd az észt te ! Ha nem vetted volna észre én nem személyeskedtem és nem irtam valotlant sem azt hiszem , de ugy látom ide már csak a retardáltrak járnak és aki normális az elmegy innen. azt hiszem én is ezt teszem .
<#boxer>
Csirke4
ezmegmi? egészfelvételhezlinkt! xd
morcosqtya
"ha neked ez humoros akkor nézesd meg magad szakemberrel"
Személyeskedni kell Humorosban?
"ha neked ez humoros akkor nézesd meg magad szakemberrel"

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

egyébként meg olyanok vagytok mint a retekklub, a szarból is sztárt csináltok (tirexi)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

BenedekFeco
Ja.<#eljen>

háttemegkivagy?

azért gondolom azt látod melyik postodra reagáltam, ha neked ez humoros akkor nézesd meg magad szakemberrel

jetblack
Ldzsía ezen behaltam legközelebb mi legy píszíájökszpressz vagy esetleg valami más ? 😄😄😄😄😄😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

háttemegkivagy?

morcosqtya
Miért lenne OFF?
Tudsz rajta nevetni? --> humoros.
Nem tudsz rajta nevetni, de mások igen? --> humoros valaki(k)nek, azt meg fogadd el, hogy a humor nem objektív dolog hanem ízlés dolga.
Van akinek a Benny Hill bejön, van akinek nem, van aki szerint humoros a Sas kabaré, vagy a besenyõ Család, vagy a Family Guy, van akinek kurvára nem.
Ugyanezt el lehet mondani mindenrõl: FFFFUUU, Remy Gallard, balesetes FAIL-ok, LOLCAT, X mémek, Sad Keanu, stb...

Az az unalmas már, hogy valaki mindig nyávogni kezd ezek miatt, és állandóan magyarázni kell, hogy MINDEN nem lehet MINDENKINEK humoros.
Ha ezt nem tudod elfogadni akkor bizony ne járj ide!

"világ legnagyobb vérpisikéje aki mindenhol ott van"

aSD:SA😄SA😄SA😄SA😄SA😄

z99999
te meg menjél vissza maszturbálni mert kurvára nem vagy humoros.

Pszt.

Szabi84
pelleri

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

sztem oda ahova te 😄

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tomi890125
mért, pár évvel ezelõtt hova jutott már el? o.O

The Only One!

igen erõ off volt, máskor ezt a szánalom topikba

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fresh Duke

Én amúgy bírom azokat.

A heavy cost. I pay it gladly.

tommygear
na pár év késéssel ide is eljutott tirexi ahogy látom 😄
morcosqtya

repvez
Már lassan a topic cimét is át lehetne irni vagy nyitni egy ujat amibe csak tényleg humoros és aranyos képek videok vannak, mert már ez a topic régen nem erröl szól.
Telis-tele van rosszabbnál rosszabb képekkel amin még sirni sem lehet nem hogy nevetni.Ezeknek az ffuu-s meg képregényes förmedvényeknek meg van saját topicja tegyék oda , de ne itt mert k@rvára nem humorosak.
dehogynincs, azok akik olcsóbbak mint a drágább változatuk mind az Õ barátai :o

nearo
Képet basszátokmeg.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Fresh Duke
Na, de hogy egy kis ON is legyen, tessék nektek egy Ari:

Fresh Duke
tirexinek nincsnek barátai, hova gondolsz... 😄

z99999

Pszt.

Azt nem tudom, nem ismerem. Tirexi sg-s haverjai lehet, h tudják, persze azok nem hiszem, h elárulják. 😊

z99999
naivka menj inkább legózni

Pszt.

számomra itt véget ért az internet. nagyon régóta netezem, nagyon sok mindent átéltem már, az sg-n évek óta leledzõ idiótákkal is meggyûlt már a bajom, mert nehezen tûröm a 100%-os tisztaságú emberi hülyeséget, amit pár ember itt csinál, DE EZ BAZMEG EZMI? komolyan, nem értem, ez ki a faszom? meg miért? meg hogyan? meg mi?

komolyan csinált egy oldalt, ahova feltölt videokat ahogy a warez játékait tesztelgeti, aztán felrak gyártók honlapjáról leszedett képeket, hogy neki ilyen van, majd videokat csinál ahogy kibontja a dobozokat? valaki rántsa már le a leplet, hogy ez mi? a kiskunlapujszerecsõdi kocka történetét hogy nem vetette még le magáról az internet?

nem értem, komolyan, pedig azt hittem az interneten már nincs tovább

hungary27
lehet írni ennek a csávónak akivezeti?
Sajnos nem. Az "adásban" azt mondta a kis paranoiás, h szándékosan eltorzította a hangját, h ne tudjuk kivágni, aztán feltolni a youtube-ra... 😄

Na végeztem. Még szórakoztató is lehetett volna ez a kis podcast-féleség, ha az önmagát rutinosnak tartó riporter nem csámcsog/szuszog/gurgulázik/cuppog/nyammog/szlopál folyamatosan abba a ***** mikrofonba. 😊
ez most komoly?!?!?!?! :| lefagytam geci, kékhalál stb...

komolyan?? olcsóbb, mint a nála drágább változat????
ezt a mondatot azért 3x átgondoltam volna, mielõtt elindítom a felvételt... bár, ha ilyeneken kéne gondolkodnom akkor lehegy egyáltalán el se indítom a felvételt, hanem felakasztom magam -.-'

<#conf><#conf>

benőmenő
A legszebb, hogy a felsõ vidiben, mint processzor teszt hivatkozik az alsóra <#duma><#falbav>