Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Böven, bõven, bõven 200 fölött...
Érdemes megnézni, hol lakik, környék, stb,
Ez nem az Õ saját háza, nyilván ott vannak apuék.. azt meg erõsen kétlem, hogy neki saját jövedelme lenne bármilyen állásból amibõl ezt a hobbiját ilyen szinten finanszírozni tudja..
Egy rövid történet 2002 (!)-bõl:
Ismerõsömnek (nevezzük most "Z"-nek) van egy kis hardver-boltja, konfigokat is állít össze kérésre. Megkereste egy tag 2002-ben, hogy kell neki egy konfig ami a legjobb legyen a városban, de a megyében is!!
Kért árajánlatot. "Z" felhívta, hogy összeállított egy optimális konfigot, ami a legjobb ár/érték arányú felsõközép szintû alkatrészekbõl áll.
- Ára?
- Bruttó 250 ezer Ft.
- Ne röhögtess már? 250 ezer Ft?? Azt mondtam, hogy a LEGJOBBAT akarom!! Van rá 1 millió forintom, ehhez kalkulálj!
Z kicsit meglepõdött, de hát a vevõ az vevõ. Összerakta neki a lehetõ legdrágább alkatrészeket, tekintet nélkül arra, hogy a fele olyan árú cuccnál csak 2%-al jobb a teljesítménye, kiszámlázta és kivitte neki.
Végül nem tudom elérte-e az 1 milliót de kiszámlázta.. 😊))
Onnan tudom, hogy nem Urban Legend a történet, hogy személyesen ismerem Z-t, visszafogott szerény srác (ilyen befelé forduló csendes kocka), nem stílusa a vetítés, Õ is csak "érdekességként" említette, hogy ilyen eset és vevõ nem volt még a praxisában.
Na kb ide teszem Tirexit is...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
every damn day
every damn day
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Aki beakar menni,az írjon pixxelnek,aztán õ megoldja.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"pixxel", "kifli", "mflex", "tommygear", "Gubberx", "Dobronski", "Klemice", "Blum", "MR ME", "Neoncsoves", "IMYke2.0.0.0", "DeerHunter01", "Frosty01", "Solten", "Szolnokboy1", "szabii98", "ajem kisa", "DIESEL DOG", "n3whous3", "Piloss", "Gibor", "Piszkos Fred", "Palinko", "byzhouse", "S2000, MerlinW, benõmenõ, LaszloLedzenyi, Máté94, Rage47, GP2100, Vaxi, shaddam, PeeTeR, HeadHunter86, MikX, kopa1, w77d, whiskeyman, Knabb, chalezlopez, Különc, Efreet, Syntech, MitsuMishi, Piszkos Fred, The Protector, gergely1991, Büdös Bohóc

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mûvesekezel a WASD, miközben játszol vagy mi a f*szom kerül azon ennyibe?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep