Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Elég zugivó feje van. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Várom én is..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
emlékszem egy BKV-s videóra, azt szeretném megtalálni:
Egy részeg ffi a bkv-s buszon osztotta az ellenõröket, kulcsszavai a következõk voltak:
"Ki mondta? A mami mit árnyékol?"
Segítséget elõre is köszike <#wink>#wink>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[/spam]™
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(keresõ kulcsszavak: arabic countdown)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Hasonlóan hozzájuk:

www.smart-bus.hu
<#zavart1>#zavart1>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.