Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Vaxi
hát most alulmúltátok magatokat. 😄
nem csak hogy flémeltek megint, de sikerült egy fasza undorító témát kiválasztani.
ügyesek vagytok

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

TommyC
hát ezt kurvár@ kellett tudnom, thanx 😄 ؟

dixitque deus fiat lux

Krinyo
Úristen lépjetek már tovább és KÉPET!

I.C.ram
jajj, de szörnyû alakja van a csajnak.
Amugy optikai tuningnak is jo: pl. nekem csak atlagos, 18.5cm-es van es mivel a felet nem rejti a bozot, joval nagyobbnak tunik<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

Krinyo

bigapó
ha azt hangoztatom, hogy nem vagyok meleg, akkor az azt jelenti, hogy rejtett-buzi vagyok? <#idiota><#fejvakaras>

The Matrix has you...

bigapó
Én meg a kettõ között vagyok, ahol nyalom ott ne legyen szõr, de felette a vénusz-dombon lehet kis esztétikai látványként 😊
ja és Én is szoktam szõrteleníteni, nekem is jobb a közérzetem tõle és nem vagyok meleg és nem kaptam negatív kritikát sem emiatt csajoktól..sõt 😊

The Matrix has you...

Voltan
Ebben azért van valami.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

morcosqtya
bocs nem figyeltem (pedig olvasok) de már elvesztettem a fonalat, ki van a szõr mellett, és melyikõtök ellene. ? <#nemtudom><#nevetes1><#eplus2>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Nem sznobizmusnak hivnam, mert ugye muveltnek nem neveznem magam (csakhogy legyunk mar tisztaban a sznobizmus eredetevel), de kepesnek erzem magam a fejlodesre. Szerintem nem kotelezo egy szinten megrekedni, ha eleg nyitott vagy, akkor tovabblephetsz...

pointer4
Nem értem a sötét középkort? Nem erõszakolok meg senkit az utcán, és nem rokonomtól van gyerekem.
Meg a végét se nagyon, de azt ugye elvárom a nõtõl, hogy lenyelje, meg a seggbõl-szájba mûködjön, de a szõr az undi mi ? 😄
Nézzél több Woody Allen-t 😊
Alexease
Szerintem, le kellene szakadni a temarol - bar leszarom😊 -, de azert Neked is be kellene latnod (foleg, ha visszaneznel 10-15 evet), hogy valszeg Te is kicsit elszalltal es megcsapott a sznobizmus szele😊
LeWyTy
Kinzás<#zavart1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hja, igenyes meleg vagyok es Apple-t is hasznalok.

Lassan ki kellene jonni az istallobol, a Sotet Kozepkor mar nem aktualis.

(megyunk autoval vhova, vmiert megkivantuk egymast az asszonnyal, lehuzodtam egy bekotoutra... amikor vegeztunk, akkor nedves torlokendovel megtoroltem a csupasz pisztolyt es jol ereztem magam a nap hatralevo reszeben, mig nem ertem haza zuhanyozni - mert 'etelkeptelen' vagyok...

tudom, teged nem fenyeget, mert livejasmin utan senkit nem zavar a szagod, a Second Life partnered meg ugysem erzi...)

<#mf1><#taps>
Ulvar
Kérdem ez WTF?????

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pointer4
Ki mondta, hogy elvárom? Olyan amilyennek épp õ szereti, ha kell köpködök, mint cigány a szotyihéjat 😄
Nem kell nyafogni minden apróságon, az a melegek dolga.
Bár így ahogy látom "2008. 01. 10. - Apple társalgó (Házigazda)" - értem már az életképtelen felfogást 😄
LeWyTy
Ahhhhhhhh<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

passatgt

daomo

Fail? (18+)

Nem, az egesz vilag, csak az a korlatolt szelete, ameddig az ismereteid terjednek...

Nem en, en fosok, de az asszony megcsinalja az enyemet is😄

Aha, Te elvarod a partneredtol, hogy ne kelljen szorszalakat kopkodnod oralis szex kozben, de te ezert nem tennel meg semmit.<#eljen>

Mystic Pookie
amugy már nemazér de mért ne lenne higiénikus amikor évezredeken keresztül ilyenekvagyunkmár? nemaztmondom h széplátvány a szõröspunci de ottahelye annak a szörnek 😄

attólfügetlenül gyülölöm szal énis a csupaszmelettvagyok de attolmég higiénikus a szörös is ha mossák..

CattiBrie
Szerintem nem attól lesz higiénikus. 😄

[/spam]&#8482;

Firerock
ez egy irtóztos hülyeség.
a Higiénia szempont.
Egyéb szempontok élhetnek például de szerintem ízlés dolga teljesen...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
akkor ezért 18+....

Mystic Pookie

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
de a lényeget senki nem vette észre ... <#lookaround>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kutya szemei... nem ugyanolyanok de viszont különbözõek.

Firerock
fúj
látszik a kutya tõgye!

pointer4
<#zavart1>
Hegi90
nem kell többé párna az alváshoz

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

0Fritz0
A filterrel csak óvatosan.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

morcosqtya
"Van valami smiley az iróniára, vagy tényleg fizetõs lett volna, és nem használják ? 😄"

ez is irónia volt. 😊)

Irónia in the irónia.
Lehetne akár fraktált is csinálni belõle... 😊

Hegi90
... és mikor felnéztem a tükörbe, láttam, hogy MELLEIM NÕTTEK!*

*true story

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pointer4
Hangod is vékonyabb lett?! 😄

Van valami smiley az iróniára, vagy tényleg fizetõs lett volna, és nem használják ? 😄
morcosqtya
A kezembe vettem a borotvát..
közelíteni kezdtem a hónaljam felé..
ahogy közeledett a penge egyre inkább éreztem ahogy a 32 éve szilárd heteroszexuális nemi beállítottságom megváltozik...*

* irónia

mcmoha
<#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

5c0rp330n
(ferfiak is!)*

*a buzik

pointer4
Férfibõl csak a buzi. <#mf1>
tigeroo
áááá bazdmeg felvisítottam :ASD?s
bboyatty
asdasdas<#idiota>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

morcosqtya
borcsizzuk a kukcsit meg a hóncsit <#idiota>

Count Adyn
Végülis akkor a pedofilok is csak igényesek, semmi több😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

<#eplus2>