Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
baresz lesz..
(ferfiak is!)
http://gaborszantai.co.uk/
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Positive Mental Attitude
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Mingyá jön Kata, és megmondja, hogy ez nem így van, mert.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mert a ti sose indultatok még el bortválatlanul.
finnyás bagázs 😄
u dont have to listen anybody else but me
jéééézus ez szörnyûû 😄
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Úristen! Egészséges felnõtt nõnek szõrös a puncija! 😮
Te jó ég most mi lesz?! 😄 😄 😄
[/spam]™
😞

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n