Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco
Elképzelem,ahogy "Kis Pista" fél élete alatt összekuporgatott pénzébõl megveszi "álmai autóját".Majd az elsõ hónál "tetõre rakja".-"Nah,most má' tom hol van a határ":-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Törölt felhasználó
Bontósok, fõleg ha alkalmazottak, hajlamosak odavágni, hogy nincs, mikor csak ki kéne menni és leszerelni, de nekik igy is ugy is megy a della ha dolgoznak, ha nem. Személyesen kinézel és ha télleg nincs egy darab asztra sem akkor, ennyi. Ha az én kocsimhoz van minden pedig 12 éve nincs hozzá utánpótlásgyártás semmibõl, akkor ahhoz is lesz😉
aszongyak a zoregek, hogy aki egyszer sem tette tetore a vasat, az nem tud vezetni - ertsd: nem ismeri a hatarait, stilusa kb. egy nyugger vasarnapi vezetoe, magyarul lassan mozgo akadaly...

http://gaborszantai.co.uk/

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

oliwwer
nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Lazarus
Nekem meg a szomszédomszomszédja Malév pilóta és nyócmillió kilométer van mögötte, 0 balesettel 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Metalmilitiakid
ja igen neki is 2 000 000 km amit csak kamionnal emellé meg még nem kevés személlyel és egyetlen okozott "balesete" az volt, hogy valami paraszt lecet pakolt le a kocsijáról amit kb kirakott az út feléig, apám meg ráment a végére mert pont nem fért el és a csávó felírta a rendszámát

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Pepsi Twist
12 éves korom óta hajtok 😄 tehát közel 20 éve vezetek baleset mentesen, elég sokat jártam pályázni, és voltam nem 1 vezetéstechnikai tréningen 😊 anno a vento miatt kellett is 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Metalmilitiakid
csináld azt mint apám, õ kamionos, neki fizetik a dízelt 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Büdös Bohóc
nem akarom a törekvéseidet letörni, de apám meg 30-40 éve jogsi és 0 okozott baleset és az isten tudja hány km 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

300000? Hmmm... kb 10 éve járhattam ekörül! 😄

www.smart-bus.hu

HTS s3rg1nh00
ha fizeted 360-ért a benzint...<#integet2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

w77d
én csak 200ezret toltam idáig le, szóval nyertél XD én is azt mondom hogy téli gumi kell. Röhögök a nyári gumis hülyéken akik ki sem tudnak állni a parkolóból én meg simán kigurulok 😄

wander01
miafax, vezetéselméletet tartotok? na kisfiuk-kislányok, mindenki mondja el a tutit hogy ki-hogy tud veretni tükörjégen nyári slick gumival XD folytathatom a flémet? 10 év, kb 300 ezer km, nulla okozott baleset után van nálam királyabb? 😄 és igen, a téligumi hasznos, KELL ha sokat mész, ha nincs rá pénzed ne autózz ha jeges minden. sótól porló száraz aszfalton szinte tökmindegy hogy téli-nyári, a nyárival jóóval elõbb megcsuszol azon is amúgy. ennyi. ja és vezetni-vezetni-vezetni, ha van rá alkalma az embernek, ugy jön a forsz amit gyakorlatnak hívnak. 30-40 ezer km után is még bõven kezdõ-középhaladó csak az ember.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

BenedekFeco

HTS s3rg1nh00
az egy dolog,hogy mióta van jogosítványom,de én kormánykerékkel a kezemben jöttem a világra.

Pepsi Twist

Gerypapa 95
kookast nem kakast ; ) 😄D

Renjike
xDDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

BenedekFeco
Szereti a "kakast":-)

nonicks
lehet neked akármilyen téli gumid, ha jég van és NEM HÓ!!! az úton akkor [email protected]úgy szar mint a nyári

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

RelakS
Ezeket mondjátok azoknak a teszteknek, ahol a nyári gumival elõbb álltak meg. Én sem erre számítanék, pont azért, amit írtok, hogy a nyári keményebb, a téli meg puhább. Mégis, amíg száraz az út, addig a nyári jobb.
Ha nedves/havas, na az már egy egészen más történet...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

"3 hónap híján 2 év alatt"

faszt pattogsz akkor

Pepsi Twist
lehet bárki bármekkora wannaberacer sose fogja összegépészkedni a vasat...

Pepsi Twist
abs meg esp meg faszom...

+

fuh, ez egy fos film volt, már bocs 😊

The Matrix has you...

Én abban nõttem fel, hogy nincs... hogy õszinte legyek, én nem csípem amikor "rugdos" a pedál. Annak biztos hasznos, aki reflexbõl beleáll a fékbe... aki azt szokta meg, hogy ezt ne tegye, annak elég bosszantó tud lenni... 😊

www.smart-bus.hu

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco
Ha már tél,meg gumi,akkor a bringások se maradjanak ki

HTS s3rg1nh00
a megye összes bontóját körbetelefonáltuk.jó az autószerelõm😊
(egyébként igen,lentebb is írtam,egy németbõl behozott CDX astrát hajtok,ami kilóg a fapadosok közül,még a színe is sötétebb mint a magyar piacra került "hígfos" barna😊)

Pepsi Twist
má 1 kurva suzukin is fûthetõ van xD

Ja,fûthetõ,hogy ne faggyon be 😄 Mienkben is van.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Törölt felhasználó
Bontóba szaladj el, mert ilyen cuccokat nem tudom honnan szerezhetnéd be nem gyáriban. Meg Fûthetõ elektromos tükör??? Még az elektromos ok, az nekem is megvan a mazdába, de fûthetõ????😄
hatalmas arcnak érzed magad az 50 képeddel együtt 😄

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

sferrari
Téligumit télen a nyárit meg nyáron kell használni és nincs vita 😄
Egyébként van aki nyári gumival is megél télen max nem száguldozik, és van aki téligumival száguldozik és rommá töri a kocsit. De tény hogy téli gumival elõbb megállsz havas úton mint nyárival 😊
Csak hogy poén is legyen 😄 kb 3 éve full jeges úton vezettem kb 40 volt a max amivel lehetett menni, persze egy kis busz mögöttem máskép gondolta full egyenes szakasz volt nyomta neki megelõzött de elõzés közben majdnem nekem csúszott, majd nyomta neki kb 80-al. Látom hogy a busz bent áll a megállóba ügyeletes f*szkalap belelépett a fékbe de már késõ volt szépen beleposszant a buszba (persze már lassan nem lett semmi baja csak a kocsinak)
Nem szoktam kárörvendõ lenni de ennek a baromnak a képébe röhögtem amikor kikerültem õket 😄

http://f1ferrari.hu

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morcosqtya
GUMI FLAME!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

HTS s3rg1nh00
ha már így témánál vagyunk,nem tud valaki a lentebb említett 95-ös astrára eredeti(nem utángyártott szar) jobb oldali elektromos+fûthetõ tükröt?találtam egyet de azért az autó 1 évvel ezelõtti árának tizedét csak nem fizetném ki egy tükörért<#schmoll2>

Törölt felhasználó
Ebben annyira nincs igazad, mivel 100 millió fajta gumi összetétele miatt, sztem max pár darabra igaz az hogy 7 fok alatt kikeményedik. Biztos vannak olyan nyáriak is amik már 10 foknál is szarok, meg olyanok is amik még 0 fokban is sülnek.
Pepsi Twist
lemállik a felnirõl nem? -.-

7131
áááá a téligumi annyira lágy lesz,hogy csúszik.

vagmafia.com

Már miért állnál meg elõbb? A téli gumi puhább, így jobban tapad...