Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- téli gumi puhább alacsony hõmérsékleten is, jobban tapad esõben, hóban, latyakban
- aki száguldozik, mer õ azt hiszi tud vezetni, annak jó hír, hogy a fizika törvényeit õ sem tudja áthágni, ugyanúgy az árokban végzi ha meg kell állni ott, ahol már nem lehet
- nem minden autón van motorfék normál haladási módozatokban, ezeken az ember kénytelen fékezni, ha tetszik-, ha nem.
- havas-jeges úton hiába van 4wd-s terepjáród, azzal elõbb-utóbb eléred akár a 120km/h-t is, a legrohadtabb úton is, csak megállni ugyanúgy nem lehet vele, mint ahogy a többi szarral sem
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem tudom milyen automatára gondolsz, de mint már említettem, a 40 éves Mercim-en a 4 sebességes automatánál volt 2 elõválasztó: S és L. Az egyik csak 2-esig kapcsolt, a másik csak 3asig. De ugyanúgy visszaváltott, ha a féket megnyomtam. Ismétlem... 40 éves autó.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

és hadd ne mondjam, hogy az idegenlégó mikor meglátta a statomat mp_carentanon akkor elhívott õrmesternek, de mondtam, hogy nem megyek noobokat tanítani.
nálad a szúnyog is komolyabb érveket hoz fel, hogy ne csapjam le
de no offense
szentem pohárba/alatt speckó szelep vagy fake meg vágott videó
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
de búék is olyan hogy hétre elõre elkezdik újévre már pont tököd kivan vele 😄 ok karácsonynál nagyobb a hype.

amúgy a Zöregekrõl meg annyit, hogy amig az vezetett 30 évet valami keleti csodában majd most berakja a seggét egy alap 100-120 lovas akármibe és mennek neki mindennek mint az ökrök, hát ne adjon lehetõleg tanácsot.
sok süketelést végighallgattam már, nem vagyok egy mai csirkenyaku középiskolás. az egészbõl azt vontam le végül hogy pofázhat mindenki amit akar, abbol tanulok amit megcsinálok. illetve megúszok. sokkal nyugodtabb és megfontoltabb vagyok mint akár 3-4 éve. van ez a konstans-fudebaromiratudokvezetni érzés ugye ami egyre inkább szétterül. és mikor ezt harmadszor-negyedszer veszi észre az ember rájön hogy bazeg, szar voltam régebben. 1 éve. 2 éve mégszarabb. 3 éve... omg, mekkora barom voltam... és megfontolttá válik az ember 😊 vagy nyugodttá. inkább az a jobb sztem. mikor magamra csukom a kocsiajtot, akkor a hülyéket zárom kivülre. mert ugy megyek ki az utra hogy mindenki idiota. ennek függvényében megyek a dolgomra 😊 mindenkire figyelek. elõttem-mögöttem-mellettem. ki volt ott, és most hol van? a szemmel végigsöprés a 3 tükrön. az az igazi jeditrükk... saroktol sarokig egy folyamatos mozdulat. kis fejbillentés még, és 360-ban megvan hogy mi a szitu. ennyi. ja és téligumi 😄. bocs, sok lett...
adac teszt
"Téli-nyári összehasonlításban mindkét méretnél feltûnõ, hogy a vizsgált, középkategóriásnak mondható Falken nyárigumik szárazon annyira jól tapadtak, hogy a nagyobb méretben minden télinél jobb eredményt értek el, de a Suzukin is a legjobb téliekhez hasonló számokat produkáltak. "
és ez egy szar falken.
konklúzió, amíg nincs hideg és latyak, hó, csapadék, addig a nyári a nyerõ, nem a téli. ez amúgy minden évben bebizonyosodik az adac teszteken. ismétlem, száraz úton, 7 fok felett.
MJ rulz Pink Team The Only One
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Am nem tudod melyik újgazdag kis kö**ögé az a R34-es fehér GTT skyline, amivel az egyetemre járnak? Megkaptam a fülest, pedig kb fél éve nem is jártam egyetem közelében.
Hol lehet kovácsolt felnit venni több méretben, most fejbõl nem mondok szabványt meg ET számot. legyen üzletük szegeden mert pestre én nem mászok, meg ne alufelni keménységû anyagból legyen a cucc.
4db kéne lancia fõleg új és kevésbé százszor görgõztetett cucc......
Ha mindenki ennyire okos mondjon már valamit hogy ne kelljen bontóba járnom kerékkulccsal már 😄
ûrhajós apukásnak üzenem titánból ha kiesztergáltatja nekem és csillog mint a pimpmyrideba akkor küldjön mobilszámot <#idiota>#idiota>
(kérdés komoly egyébként de próbáltam viccesen írni hogy ne legyen offtopic)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!