Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
te komplett retard vagy 😄 téligumival nyáron is jobban tapadsz mint a nyárival mert a télinek sokkal lágyabb a szerkezete jobban tapad viszont jobban is kopik 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
megcsúszik onnantól kezdve kurva mindegy mid van 😄 me régen mi volt ladán? volt 1 fajta gumi azt csá...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

vizes
Szerintem meg az a fasz aki azt hiszi, hogy a téli gumival átlépheti a józan ész határát.

Aki nyáron nyári gumival hülye azon télen nem segít a téli gumi sem.
Hét fok ide vagy oda.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Törölt felhasználó
Rendben van Ifjú padawan. Kezdésbõl tölts fel képet, másodszor pedig szívd magadba a tudást!
RelakS
mégis ha száraz az út, a nyárival elõbb megállsz, mint a télivel

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ez egy fasz...
7 fok nem azért 7 fok, mert valaki kitalálta, hanem azért, mert a nyári gumi más összetételû, mint a téli és kemény lesz, mint a kõ...

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

vizes
<#eljen>

Ennyi. Pontosan leírták a helyzetet.
Aki hülye, téli gumival is hülye.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Taníts mester!

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

BenedekFeco

Seth
Tessék? XD

PSN ID.: Beegabor

HTS s3rg1nh00
ó dehogynem hallottam,csak nem vagyok olyan hülye mint elsõre képzeled.
mellesleg az elsõ kb ötezret egy 2101-es zsigulátorban tettem meg,ami pontosan x+1 sebbõl vérzik ahol x az autón elõfordulható hibák hatványhalmaza,ott azért tanultam egyet s mást,és bizonyos szempontból jobban is szeretem,mint a mostani '95ös gyakorlatilag automatán kívül fullos astrát.
amúgy biztos te nem hallottál róla,de ahol jeges az út ott meglehetõsen érdekes a kormány viselkedése,és egy elég ijesztõ morajlás is hallatszik azon kívül,hogy látni is lehet...de minek is mondom ezt neked,hiszen te már mindent tudsz.
az irónia meg az "i" betûnél van a szótárban
egyébként meg successful troll is successful,1 órás téli autóvezetés flém<#finom>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Győri Devi
banachan XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

2010es év minden jel szerint sikeres volt fõleg fail-ben😊

2010 fail collection
morcosqtya
Parenting best of...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Törölt felhasználó
Ha kicsit okosabb vagy, megnézed hogy hívnak és iwiwen vagy valahol rám keresel és rájössz, hogy egy 1988-as 323 as mazdám van ami 1.3-as, elsõ kerekes, no servo, no ABS és a téligumiaim is olyanok amilyenek, mert 4 évszakosak és télen nyáron ez van fent. Vezetni meg én tudok...😉
Büdös Bohóc
😄DDDD

trollfaceszel kéne inkább 😄DD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

BenedekFeco

Van motorfék 2 ütemû motorokban, csak nem célszerû használni olyan intenzitással, mint a 4 ütemû társait, mivel a hengerek kenését a motor-olaj keverék végzi, így ha motorféket használsz nem jut kellõ mennyiségû keverék a hengerbe.
Trabiban, wartburgban nincs motorfék, ott beépítettek egy szabadon futót, pont emiatt. :-)

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

daeemoon
Én se az oktatás alatt tanultam meg vezetni. Motorra is igaz. Olyan 10.000 km után kezdtem el azt mondani mindkettõre, hogy már alakulgat... Autóvezetésem még most is hagy némi kívánni valót, ezt magamról tudom. Bár azért hozzá kell tenni, hogy mióta van saját kocsim, azóta kezdtem el fejlõdni. Azelõtt inkább szinten tartottam azt, ami addig volt (kb 3000 km-ert mentem a sajátommal eddig)

benőmenő
Azért az ABS igencsak hasznos, amikor hirtelen kell hóban eldöntened, hogy megállsz vagy egy 50 ezres bírságér a sárgán csúszol át.
Nemrég az ABS-es ignis simán megállt, míg annó egy trabanttal egy kecses piruett volt a végeredmény. no offense
bardocz
Azért jól jön az ABS hóban(jégen mindegy), és a jogsi megszerzése egyáltalán nem jár vezetési tudással. Buszon ülve fogom a fejem néha az autósokon. Elsõ párhuzamos parkolásom jobban sikerült, mint amiket szoktam látni itt errefele. Hihetetlen mennyit képesek szenvedni a normális beállással.
BenedekFeco
<#eljen>

Hóban nem mindegy, hogy van szervokormány , vagy nincs? ABS? Az annak kell, aki nem tud vezetni. Téli gumi? Aki anélkül ül autóba ilyen idõben, az felelõtlen.

www.smart-bus.hu

bardocz
Aki a téligumit nem engedheti meg magának hóban, az akkor ne üljön autóba, hanem járjon valami mással.
Az sem mindegy azért, hogy milyen kocsiban ülsz... Azért egy szervokormány,ABS,stb. nélküli autóval nemigen vagánykodnál, fõleg, ha még a gumik állapota is hagy kívánnivalót maga után. Mert ugye nem mindenki engedheti meg a 4WD-s ABS-es, mélybarázdált téli gumis, szervós kocsikat. És igen, inkább megy az ember 50 helyett 30-al a tükörjégen, minthogy belerohanjon egy buszmegállóba, vagy mittomén. Amúgy a vezetéstechnikai oktatásról igazad van, én kötelezõvé tenném, na meg amúgy is szigorítanám a jogsi feltételeit.

BenedekFeco

Raadasul a szerencsetlen britek tele vannak hatsokerekes nemet talicskakkal es ilyenkor az elsokerekes francia/olasz kacatok soforjei meg kajan vigyorral alazzak meg mar a hokasan is csak tancolo muncheni vagy stuttgarti cicahintokat.

http://gaborszantai.co.uk/

DaemoonHunter
zoliapu

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

bardocz
És vannak olyan balfaszok is, akik autópályán középsõ sávban mennek 90-el, miközben egy 4WD terepjáróban ülnek, hisz leesett a hó😄
Törölt felhasználó
Fura én halottam már a relatív gyorshajtásról, mégis mikor én normális tempóba haladok ilyen idõben, meg tudok állni, ha hirtelen valaki befékez elõttem, sõt kanyarban se sodródok le az útról, sõt szándékosan generálom a csúszkálásokat és mégsem ugrok be se árokba, nem koccolok le senkit. Ez hogy lehet? Talán én megtanultam vezetni, míg a vezetõk 90%-a még havas idõben a kéziféket se húzza meg egy parkolóban, hogy kipróbálja hogy milyen ha csúszik az út és hogy kéne reagálni ha élesben ilyen történik? Ehelyett tötymörögnek 30al mert tudják hogy balf***ok és nem tudnának mit kezdeni a helyzettel?? Vezetéstechnika jó dolog lenne, ha kötelezõ lenne mindenkinek, de mivel ilyenre csak olyan jár mint én, aki tudja az ilyet élvezni is, ezért semmit nem ér.
zoliapu
Longdrink fedõnevû akcióhõs.<#eplus2>

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

tipikus példája ha nem használod a motorféket..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

daeemoon
Ennek ellenére az én MZ-mnek van bõven motorfékje 😄 Persze nem akkora, mint egy négyütemûnek, de van.

Hayni
oneal1
lol

!Forza Ferrari!

Dynamic
BenedekFeco

tigeroo
a könyv is ott nyílik ahol a legtöbbet hajtogatják 😄DDD
BaliBoy
Noooormális?<#idiota>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco